ромео Опубликовано 25 января, 2015 Share Опубликовано 25 января, 2015 Не поможе, 100 % вірус ? Спорить не буду . У меня было такое что пропала программа Adblock Plus. когда мазила новая пере устанавливалась . Вроде есть и в тоже как бы и не работает . Ну тут надо просто попробовать . А вот если не устанавливается программа Adblock Plus., тогда точно там вирус . С таким сталкивался у одного знакомого . Переустановлював і Firefox, і Adblock Plus - нічого не допомогало. Після переустановки системи все стало нормально. Мабуть, все таки, вірус. Дарма такі жертви. Можна було просто застосувати відновлення системи Вчора півдня (аж до ночі) безуспішно намагався зайти на форум. Сторінка не відкривалась з вказівкою про недоступність. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Водолей Опубликовано 25 января, 2015 Share Опубликовано 25 января, 2015 Вчора півдня (аж до ночі) безуспішно намагався зайти на форум. Сторінка не відкривалась з вказівкою про недоступність. ? А я вже подумував, що це тільки в мене така проблема. Теж форум був недоступний... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 25 января, 2015 Share Опубликовано 25 января, 2015 Вчора півдня (аж до ночі) безуспішно намагався зайти на форум. Сторінка не відкривалась з вказівкою про недоступність. ← Дивно, тому що я просидів цілий день на форумі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 26 января, 2015 Share Опубликовано 26 января, 2015 Вчора півдня (аж до ночі) безуспішно намагався зайти на форум. Сторінка не відкривалась з вказівкою про недоступність. ← Дивно, тому що я просидів цілий день на форумі. Та щось жаліються користувачі що вже зо дві доби не можуть на форум потрапити... Причому з різних регіонів... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 26 января, 2015 Share Опубликовано 26 января, 2015 Дарма такі жертви. Можна було просто застосувати відновлення системи ? Сама дальня точка відновлення вже містила цей вірус, та й не завжди це позбавить від вірусу. За допомогою програми Ghost32 за 15 хвилин ставиться по новому копія диска С створена заздалегідь, з усіма програмами і налаштуваннями. Єдине - всі програми потрібно потім оновити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Новачок Опубликовано 27 января, 2015 Share Опубликовано 27 января, 2015 Не можу прикріпити фото, підкажіть будь-ласка, як змінити розширення, чи що там треба? Фото - JPEG-рисунок, розмір, 4,17 МБ і чомусь не можу прикріпити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 января, 2015 Share Опубликовано 27 января, 2015 Не можу прикріпити фото, підкажіть будь-ласка, як змінити розширення, чи що там треба? Фото - JPEG-рисунок, розмір, 4,17 МБ і чомусь не можу прикріпити. зменшити малюнок до 100-200 кб. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Новачок Опубликовано 27 января, 2015 Share Опубликовано 27 января, 2015 Не можу прикріпити фото, підкажіть будь-ласка, як змінити розширення, чи що там треба? Фото - JPEG-рисунок, розмір, 4,17 МБ і чомусь не можу прикріпити. зменшити малюнок до 100-200 кб. пробачайте чайника, але як це можна зробити? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 января, 2015 Share Опубликовано 27 января, 2015 Не можу прикріпити фото, підкажіть будь-ласка, як змінити розширення, чи що там треба? Фото - JPEG-рисунок, розмір, 4,17 МБ і чомусь не можу прикріпити. зменшити малюнок до 100-200 кб. пробачайте чайника, але як це можна зробити? Учитесь https://www.google.com.ua/search?q=%D0%BA%D...&gws_rd=ssl Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Маркіян Опубликовано 31 января, 2015 Share Опубликовано 31 января, 2015 Шо за фігня Хто пояснить? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rad Опубликовано 2 марта, 2015 Share Опубликовано 2 марта, 2015 Почему то при обращении из дома форум перестал работать, т.е. вообще перестал, так как будто интернет откючили, просто не загружается ни одна страница связанная с точком, проблема возникла на выходных. С работы всё отлично. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 2 марта, 2015 Share Опубликовано 2 марта, 2015 Почему то при обращении из дома форум перестал работать, т.е. вообще перестал, так как будто интернет откючили, просто не загружается ни одна страница связанная с точком, проблема возникла на выходных. С работы всё отлично. Запустите дома вот такую страницу и пришлите мне в личку ваш IP. Будем выяснять с хостером. http://2ip.ru/ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рейл Опубликовано 2 марта, 2015 Share Опубликовано 2 марта, 2015 Можно попробовать зайти из дому через анонимайзер. Если пустит, значит какие-то проблемы с провайдером. На каком именно узле проблемы можно выяснить с помощью команды tracert tochok.info которая выполняется в командной строке Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rad Опубликовано 2 марта, 2015 Share Опубликовано 2 марта, 2015 Через анонимайзер зашёл как тёща под лед. Айпишник без анонимайзера 91.214.84.150 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 3 марта, 2015 Share Опубликовано 3 марта, 2015 Через анонимайзер зашёл как тёща под лед. Айпишник без анонимайзера 91.214.84.150 Проверю с хостером. Отпишу как будети результат. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 3 марта, 2015 Share Опубликовано 3 марта, 2015 Ответ от хостера: Ваш IP адрес был заблокирован по причине большого количества подключений к фтп. IP адрес из списка заблокированных убрали. Доступ возобновится в течении 10-15 минут. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rad Опубликовано 3 марта, 2015 Share Опубликовано 3 марта, 2015 Спасибо, всё работает. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slavik Опубликовано 3 марта, 2015 Share Опубликовано 3 марта, 2015 Ответ от хостера: Ваш IP адрес был заблокирован по причине большого количества подключений к фтп. IP адрес из списка заблокированных убрали. Доступ возобновится в течении 10-15 минут. ? Ну вот и все решается... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 марта, 2015 Share Опубликовано 6 марта, 2015 Виникла проблема. Не по роботі форуму, але можливо хто допоможе, або що порадить. По суті. Вже 5 рік користуюсь доступом від Інтертелекому. Все було нормально. Виникали невеличкі збої, котрі швидко лагодились. А це вже місяць не працює торрент трекер. Нічого не можу закачати, ні роздати. Всі файли висять без руху. Довго штудіював проблему в гуглі. Використовував всілякі перевірки і зміну настроєк самого uторренту та фаєрволу. Але врешті накопав наступне. Вся проблема в ІР, що надається моєму компу. Він у мене, згідно контракту, динамічний тобто щоразу різний. Але за цей місяць ІР мені надається починаючись із цифр 10.132.*.*.. Як виявилось цей набір, так,як і 172.*.*.*. є адресою внутрішньої локальної мережі. Тобто я не маю прямого виходу в інтернет!!! Через це трекер не може звязатись із роздачею. Його просто ніхто не бачить!!! Подзвонив у службу підтримки Інтертелеком. Так там лише проконстатували те, що в мене динамічний ІР і, що щоразу він генерується випадково. І що вони ніякого відношення до цього не мають! Дали "дуже цінну" пораду багаторазово здійснювати вхід в мережу, щоб отримати потрібну адресу. На моє зауваження, що за 5 років ніколи не надавали "сірий" айпі, і, що за місяць мені причепили по суті фіксовану адресу, і заходь в інтернет хо тисячу разів на день - адреса та сама, вони порадили придбати за 75грн на місяць фіксований "білий" айпі. Отже звичайний розвод. Як я бачу причину ситуації: Перше. Інтертелеком хоче мати багато клієнтів. Але резерв айпі-номерів не резиновий.Їх на всіх вже не вистачає. Тому вони створюють внутрішню мережу по принципу, наприклад локальної мережі якогось закладу. До одного свого компа причіплюють мережу компів- (100 -1000???штук) надають їм внутрішнє айпі. А всі у мережі бачать не дійсну мою адресу, а головного компа. (Це можна перевірити на //2ip.com.ua/ru/. Ось мої: - Ваш IP адрес: 78.111.185.215 Ваш локальный IP адрес: 10.132.59.210) Не бувало ні в кого ситуації, коли ви на файлообміннику скачуєте щось, а він пише типу "Исчерпан лимит скачиваний, попробуйте через ****секунд," або в соціальних мережах повідомлення про надто велику активність і перевірка на наявність робота? Це ознака, що одному ІР висять сотні, тисячі? користувачів внутрішньої мережі. Друге: Даним прикріпленням сірої адреси Інтертелеком просто несумлінно виконує умови договору - бо я не отримую повноцінного продукту. І стимулює мене до витрати зайвих грошей на придбання білого айпі. Але, на даний момент і так плачу 140 грн в місяць за 1ГБ на день. Вважаю, що це дорого. А ще додати 75. Взагалі як знущання. Так, в долларах це менше 10. Але які у нас статки? Отака петрушка, братці. Поможіть, хто чим може обділеному несправедливістю. Може є генії ІР-технологій. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 6 марта, 2015 Share Опубликовано 6 марта, 2015 Друге: Даним прикріпленням сірої адреси Інтертелеком просто несумлінно виконує умови договору - бо я не отримую повноцінного продукту. І стимулює мене до витрати зайвих грошей на придбання білого айпі. Але, на даний момент і так плачу 140 грн в місяць за 1ГБ на день. Вважаю, що це дорого. А ще додати 75. Взагалі як знущання. Так, в долларах це менше 10. Але які у нас статки? ? Что то много , у меня укертелеком (легкий) плачу 60грн в месяц сиди сутками если время есть и желание или года работает . Ну доже смотрю есть два адреса . На счёт торрента давно не качал , так что сказать не чего не могу У меня всё идёт ютуб фильмы смотрю в онлайн Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Solo Опубликовано 13 марта, 2015 Share Опубликовано 13 марта, 2015 В інтернеті від укртелекому при кожнім включенні модема завжди завантажуються різні ІР адреси. Хто хоче мати постійний ІР, має заплатити певну суму грошей цьому підприємству. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 13 марта, 2015 Share Опубликовано 13 марта, 2015 В інтернеті від укртелекому при кожнім включенні модема завжди завантажуються різні ІР адреси. Як на мене то це тільки + Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
larson Опубликовано 13 марта, 2015 Share Опубликовано 13 марта, 2015 завжди завантажуються різні ІР адреси ? а в чому перевага постійного ІР? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 13 марта, 2015 Share Опубликовано 13 марта, 2015 завжди завантажуються різні ІР адреси ← а в чому перевага постійного ІР? Якщо ви не розміщуєте у себе дома якого небудь сервера, то, практично - ніякої. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 марта, 2015 Share Опубликовано 19 марта, 2015 Отака петрушка, братці. Поможіть, хто чим може обділеному несправедливістю. Може є генії ІР-технологій. УРА!!! Заработало!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.