Перейти к содержанию

Проблеми

аматор

Рекомендуемые сообщения

Не поможе, 100 % вірус

Спорить не буду . У меня было такое что пропала программа Adblock Plus. когда мазила новая пере устанавливалась . Вроде есть и в тоже как бы и не работает . Ну тут надо просто попробовать . А вот если не устанавливается программа Adblock Plus., тогда точно там вирус . С таким сталкивался у одного знакомого .
Переустановлював і Firefox, і Adblock Plus - нічого не допомогало. Після переустановки системи все стало нормально. Мабуть, все таки, вірус.
Дарма такі жертви. Можна було просто застосувати відновлення системи ;) Вчора півдня (аж до ночі) безуспішно намагався зайти на форум. Сторінка не відкривалась з вказівкою про недоступність.

Вчора півдня (аж до ночі) безуспішно намагався зайти на форум. Сторінка не відкривалась з вказівкою про недоступність.

А я вже подумував, що це тільки в мене така проблема. Теж форум був недоступний...

Вчора півдня (аж до ночі) безуспішно намагався зайти на форум. Сторінка не відкривалась з вказівкою про недоступність.

Дивно, тому що я просидів цілий день на форумі.

Дивно, тому що я просидів цілий день на форумі.
Та щось жаліються користувачі що вже зо дві доби не можуть на форум потрапити... Причому з різних регіонів...

Дарма такі жертви. Можна було просто застосувати відновлення системи

Сама дальня точка відновлення вже містила цей вірус, та й не завжди це позбавить від вірусу. За допомогою програми Ghost32 за 15 хвилин ставиться по новому копія диска С створена заздалегідь, з усіма програмами і налаштуваннями. Єдине - всі програми потрібно потім оновити.

Не можу прикріпити фото, підкажіть будь-ласка, як змінити розширення, чи що там треба? Фото - JPEG-рисунок, розмір, 4,17 МБ і чомусь не можу прикріпити.

Не можу прикріпити фото, підкажіть будь-ласка, як змінити розширення, чи що там треба? Фото - JPEG-рисунок, розмір, 4,17 МБ і чомусь не можу прикріпити.
зменшити малюнок до 100-200 кб.

пробачайте чайника, але як це можна зробити?

пробачайте чайника, але як це можна зробити?
Учитесь :)https://www.google.com.ua/search?q=%D0%BA%D...&gws_rd=ssl

Шо за фігня post-3891-1422712055_thumb.jpg Хто пояснить?

• 1 month later...

Почему то при обращении из дома форум перестал работать, т.е. вообще перестал, так как будто интернет откючили, просто не загружается ни одна страница связанная с точком, проблема возникла на выходных. С работы всё отлично.

Почему то при обращении из дома форум перестал работать, т.е. вообще перестал, так как будто интернет откючили, просто не загружается ни одна страница связанная с точком, проблема возникла на выходных. С работы всё отлично.
Запустите дома вот такую страницу и пришлите мне в личку ваш IP. Будем выяснять с хостером. http://2ip.ru/

Можно попробовать зайти из дому через анонимайзер. Если пустит, значит какие-то проблемы с провайдером. На каком именно узле проблемы можно выяснить с помощью команды tracert tochok.info которая выполняется в командной строке

Через анонимайзер зашёл как тёща под лед. Айпишник без анонимайзера 91.214.84.150

Через анонимайзер зашёл как тёща под лед. Айпишник без анонимайзера 91.214.84.150
Проверю с хостером. Отпишу как будети результат.

Ответ от хостера: Ваш IP адрес был заблокирован по причине большого количества подключений к фтп. IP адрес из списка заблокированных убрали. Доступ возобновится в течении 10-15 минут.

Спасибо, всё работает.

Ответ от хостера: Ваш IP адрес был заблокирован по причине большого количества подключений к фтп. IP адрес из списка заблокированных убрали. Доступ возобновится в течении 10-15 минут.

Ну вот и все решается... :az::az:

Виникла проблема. Не по роботі форуму, але можливо хто допоможе, або що порадить. По суті. Вже 5 рік користуюсь доступом від Інтертелекому. Все було нормально. Виникали невеличкі збої, котрі швидко лагодились. А це вже місяць не працює торрент трекер. Нічого не можу закачати, ні роздати. Всі файли висять без руху. Довго штудіював проблему в гуглі. Використовував всілякі перевірки і зміну настроєк самого uторренту та фаєрволу. Але врешті накопав наступне. Вся проблема в ІР, що надається моєму компу. Він у мене, згідно контракту, динамічний тобто щоразу різний. Але за цей місяць ІР мені надається починаючись із цифр 10.132.*.*.. Як виявилось цей набір, так,як і 172.*.*.*. є адресою внутрішньої локальної мережі. Тобто я не маю прямого виходу в інтернет!!! Через це трекер не може звязатись із роздачею. Його просто ніхто не бачить!!! Подзвонив у службу підтримки Інтертелеком. Так там лише проконстатували те, що в мене динамічний ІР і, що щоразу він генерується випадково. І що вони ніякого відношення до цього не мають! Дали "дуже цінну" пораду багаторазово здійснювати вхід в мережу, щоб отримати потрібну адресу. На моє зауваження, що за 5 років ніколи не надавали "сірий" айпі, і, що за місяць мені причепили по суті фіксовану адресу, і заходь в інтернет хо тисячу разів на день - адреса та сама, вони порадили придбати за 75грн на місяць фіксований "білий" айпі. Отже звичайний розвод. Як я бачу причину ситуації: Перше. Інтертелеком хоче мати багато клієнтів. Але резерв айпі-номерів не резиновий.Їх на всіх вже не вистачає. Тому вони створюють внутрішню мережу по принципу, наприклад локальної мережі якогось закладу. До одного свого компа причіплюють мережу компів- (100 -1000???штук) надають їм внутрішнє айпі. А всі у мережі бачать не дійсну мою адресу, а головного компа. (Це можна перевірити на //2ip.com.ua/ru/. Ось мої: - Ваш IP адрес: 78.111.185.215 Ваш локальный IP адрес: 10.132.59.210) Не бувало ні в кого ситуації, коли ви на файлообміннику скачуєте щось, а він пише типу "Исчерпан лимит скачиваний, попробуйте через ****секунд," або в соціальних мережах повідомлення про надто велику активність і перевірка на наявність робота? Це ознака, що одному ІР висять сотні, тисячі? користувачів внутрішньої мережі. Друге: Даним прикріпленням сірої адреси Інтертелеком просто несумлінно виконує умови договору - бо я не отримую повноцінного продукту. І стимулює мене до витрати зайвих грошей на придбання білого айпі. Але, на даний момент і так плачу 140 грн в місяць за 1ГБ на день. Вважаю, що це дорого. А ще додати 75. Взагалі як знущання. Так, в долларах це менше 10. Але які у нас статки? Отака петрушка, братці. Поможіть, хто чим може обділеному несправедливістю. Може є генії ІР-технологій.b597270f6bac3de2d7d28a97aeaba502.gif

Друге: Даним прикріпленням сірої адреси Інтертелеком просто несумлінно виконує умови договору - бо я не отримую повноцінного продукту. І стимулює мене до витрати зайвих грошей на придбання білого айпі. Але, на даний момент і так плачу 140 грн в місяць за 1ГБ на день. Вважаю, що це дорого. А ще додати 75. Взагалі як знущання. Так, в долларах це менше 10. Але які у нас статки?

Что то много , у меня укертелеком (легкий) плачу 60грн в месяц сиди сутками если время есть и желание или года работает :) . Ну доже смотрю есть два адреса :dntknw: . На счёт торрента давно не качал , так что сказать не чего не могу :dntknw: У меня всё идёт ютуб фильмы смотрю в онлайн :hi:

В інтернеті від укртелекому при кожнім включенні модема завжди завантажуються різні ІР адреси. Хто хоче мати постійний ІР, має заплатити певну суму грошей цьому підприємству.

В інтернеті від укртелекому при кожнім включенні модема завжди завантажуються різні ІР адреси.
Як на мене то це тільки + :IMHO1:

завжди завантажуються різні ІР адреси

а в чому перевага постійного ІР?

завжди завантажуються різні ІР адреси

а в чому перевага постійного ІР?
Якщо ви не розміщуєте у себе дома якого небудь сервера, то, практично - ніякої.

Отака петрушка, братці. Поможіть, хто чим може обділеному несправедливістю. Може є генії ІР-технологій.b597270f6bac3de2d7d28a97aeaba502.gif
УРА!!! Заработало!!! :ole_ole::ole_ole:4d63289783de853b6ec21593c24af4a2.gif :ole_ole::ole_ole:

• Sanich changed the title to Проблеми

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...