Jump to content

Мобілки та фотоапарати для пасічників

ДобровоЛ
 Share

Recommended Posts

Ми просуваємось в цивілізації все далі. Не питання тут,- до чого це призведе? Питання абсолютно в іншому,- підборі потрібного апарату, щоб і недорого і надійно. Років з двадцять тому не кожен мав можливість навіть фотофіксації процесу бджільництва. Ну, а тепер все змінилося до аж навпаки. Отож мобілка і як засіб телефонних спілкувань, і особливо з функціями фото та відео, вже є не останній інветар на пасіці, як подивитися на останні повідомлення Мико, sij, noweth312, Борода-1, PDD, та багатьох інших інформаторів серії "Сам собі режисер" . І, дійсно, лише один раз достатньо самому все побачити, чим десятки разів перечитувати. А це можна зробити лише хорошою апаратурою. Ото ж мова тут про мобілки, фотоапарати, андроїди і т.п., які можна використовувати пасічнику для збирання й передавання цінної інформації точківцям,- хто, чим, як, ну і за скільки придбав? :ay: Почали. :hi:

Добавил бы сюда микроскоп с камерой, видел тут на точке не помню в каком разделе у Sanich, тоже полезная и нужная вещь, правда не первой необходимости и не для каждого. :IMHO1:

Добавил бы сюда микроскоп с камерой, видел тут на точке не помню в каком разделе у Sanich, тоже полезная и нужная вещь, правда не первой необходимости и не для каждого. :IMHO1:
aleksanderche , Думаю, що це теж з цієї ж серії. Тобто засіб для збирання та поширення інформації. Що ж до професійних фотоапаратів можу надати будь-яку консультацію.

Що ж до професійних фотоапаратів можу надати будь-яку консультацію.

Та про. или полупро. очень дорого, пойдёт и что-то попрще! :IMHO1::hi:

Що ж до професійних фотоапаратів можу надати будь-яку консультацію.

Та про. или полупро. очень дорого, пойдёт и что-то попрще! :IMHO1::hi:
Але у тих, що попростіше я не сильний. Розбираюсь, здається, непогано саме з про- і напів-професійних фотокомерах. Зокрема в Саnon. Тож можу дещо і підказати. З відео малознайомий. :dntknw:

Ото ж мова тут про мобілки, фотоапарати, андроїди і т.п., які можна використовувати пасічнику для збирання й передавання цінної інформації точківцям,- хто, чим, як, ну і за скільки придбав? :ay: Почали. :hi:
З фотоапаратом з 1973 року. Була в мене їх ціла дюжина: майже всі "Зеніти", кілька екземплярів "Москви", "Фотокорів". Були німецькі: "Icoflex" (6х6) та типу "Фотокор" з розміром фотопластинки 9х12 см. До нього ж зробив був фотозбільшувач (конденсорні лінзи і досі валяються в сараї). Але все це в минулому. Нині "Nicon 3100", не дуже дорогий, але достатньо хороший для моїх запитів. З відеокамерою з 1996 року. Спочатку велика аналогова камера "Panasonic", а нині цифрова, достатньо наворочена для свого часу, відеокамера "Panasonic 400". Случить вона мені безвідмовно вже більше 10 років.

post-2595-1420515061_thumb.jpg

Розбираюсь, здається, непогано саме з про- і напів-професійних фотокомерах. Зокрема в Саnon. Тож можу дещо і підказати.

Та постоянно таскать, даже полу.про технику на пасеку, как бы и жалковато :ah: . У меня Саnon 550 Таmron 17-50 2.8 VC + 2 Юпитера, 21 и 135 с одуванами, так больше дома лежит, на пасеке чаще дочкиным 450-м, 28-90, снимаю.

Добавил бы сюда микроскоп с камерой

Игрушка. :dntknw: Полезного применения пока не нашел. Так - реализовать детскую мечту иметь микроскоп. :)

Игрушка. :dntknw: Полезного применения пока не нашел. Так - реализовать детскую мечту иметь микроскоп. :)
Sanich, а в Умани в сентябре прошлого года искусственное осеменение на большой экран? Пользуюсь простеньким Canon Powe Shot A490. Все что видели в моих сообщениях сделано этой камерой.

Розбираюсь, здається, непогано саме з про- і напів-професійних фотокомерах. Зокрема в Саnon. Тож можу дещо і підказати.

Та постоянно таскать, даже полу.про технику на пасеку, как бы и жалковато :ah: . У меня Саnon 550 Таmron 17-50 2.8 VC + 2 Юпитера, 21 и 135 с одуванами, так больше дома лежит, на пасеке чаще дочкиным 450-м, 28-90, снимаю.
Andruhan, Привильно. Серйозніший апарат тільки під "серйозну" зйомку. Або під замовлення для журналів чи календарів. Але всі пасічні видання бідні, як церковні миші. То ж я їм віддавав свої фото здебільшого безкоштовно. У мене Canon ЕOS 5D, з повною лінійкою , 60D, і штук п*ять Canon плівкових. Дещо вже продаватиму. :dntknw: А cпробую освоїти андроїд Samsung - теж дочки новорічний подарунок. :P О! Немолодой, то ми з Вами в деякій мірі - "родственные души"! :ay: І реклама під стать темі з*явилася!

Последнее время снимаю на Canon A700, очень хорошо работает режим "макро", а для души снимаю на SONY A77.post-1693-1420655441_thumb.jpg

Последнее время снимаю на Canon A700, очень хорошо работает режим "макро", а для души снимаю на SONY A77.
Так , для мене Canon,- найкраща камера. Є ньюанси у порівнянні з Ніконом(він жорсткіше) та іншими фірмами. Його оптика - м*яка, легка у роботі. Та і камери працюють тихо, не "шльопає" у нього шторка, що у деяких інших профі- чи напівпрофі навіть людей лякає при зйомці...А для макро - є класні кільця.

а для души снимаю на SONY A77

Из Сонек у меня только такая, :ah: продаюpost-6804-1420658352_thumb.jpg

Так , для мене Canon,- найкраща камера. Є ньюанси у порівнянні з Ніконом(він жорсткіше) та іншими фірмами. Його оптика - м*яка, легка у роботі. Та і камери працюють тихо, не "шльопає" у нього шторка, що у деяких інших профі- чи напівпрофі навіть людей лякає при зйомці...А для макро - є класні кільця.

А для меня SONY, я во времена пленок снимал на Минолту post-1693-1420661222_thumb.jpg Когда стал вопрос о покупке цифровой камеры, то естественно мой выбор был SONY, как правоприемницы Минолты.

Я все Fujifilm 2000HD знімаю, до кращого ще не доробився

post-6-1420666705_thumb.jpg

А для меня SONY, я во времена пленок снимал на Минолту post-1693-1420661222_thumb.jpg Когда стал вопрос о покупке цифровой камеры, то естественно мой выбор был SONY, как правоприемницы Минолты.
У двох фоторепортерів,- моїх знайомих, якраз дві Мінольти й накрилися. Ремонт обійшовся їм у кругленьку суму. Добре, що платили не вони, а видання. З Ніконами та Кенонами це ставалося значно рідше. :ay:

У двох фоторепортерів,- моїх знайомих, якраз дві Мінольти й накрилися. Ремонт обійшовся їм у кругленьку суму. Добре, що платили не вони, а видання. З Ніконами та Кенонами це ставалося значно рідше.

И постоянно идёт спор, что лучше, Кенон или Никон? Для меня всё было просто- у напарника был Кенон 30д, потом 60д, теперь 5дМарк, при съёмке можно было пользоваться объективами друг-друга., хотя лучше и больше менялись камерами.

Дочка "захворіла" брендовою болячкою, знайшла iPhone 5s оригінальний з китаю в Луцьку дешевше на 30%, марить хоче купити, тобто щоб купили. Боюсь, що попадаю на підвальний варіант в оригінальному виконанні. Запросив серійний номер - прислали, не схожий він на оригінальний. Ввів його сюди показує, що телефон оригінальний але з Китаю. :ah: Здуріть - не радіть. Як це оригін з Китаю? :blink: ось що видав чіпманк: Вы вошли как: jivec@ukr.net (Выход) Если у вас нет учетной записи для коммерческого использования, но хотели бы открыть один, нажмите здесь. Модель введено: 2013 Серийный номер: F2LN72AZFF9R Количество поисков сделали в этом месяце: 2 Nice Имя: iPhone 5S (GSM / Северная Америка) Модель машины: iPhone6,1 Пожалуйста, посетите нашу страницу facebook Фамилия: A1533 Номер модели: ME296 Group1: iPhone Group2: поколение: Скорость процессора: 1,3 ГГц Размер экрана: 4 дюйма Разрешение экрана: 1136x640 пикселей Цвет: Space Gray Год выпуска: 2014 Неделя выпуска: 33 (август) Модель введено: 2013 Вместимость: 16GB Память - вкус: хх Фабрика: F2 (Китай, Чжэнчжоу - Foxconn) Внешняя ссылка: Rapid Repair продает части и выполняет ремонт для этогоiPhone Uitbreidingen: Uitbreidingsmogelijkheden ван дит apparaat Пожалуйста, введите любые (за дополнительную плату) информацию, которую вы на этой модели в поле ниже. (Тип Mac, скорость CPU):

показує, що телефон оригінальний але з Китаю. ah.gif Здуріть - не радіть. Як це оригін з Китаю? blink.gif

А что тут удивительного :dntknw: Просто рабочая сила дешевле чем в США . Можно купить и штатовский , да вот только цена % на 20 будет больше . У меня стиралка Самсунг сделана в Китае , работает не первый год , а оригинал стоял бы % на 10 , зарплаты там выше чем в поднебесной :ah:

Дочка "захворіла" брендовою болячкою, знайшла iPhone 5s оригінальний з китаю в Луцьку дешевше на 30%, марить хоче купити, тобто щоб купили. Боюсь, що попадаю на підвальний варіант в оригінальному виконанні. Запросив серійний номер - прислали, не схожий він на оригінальний. Ввів його сюди показує, що телефон оригінальний але з Китаю. :ah: Здуріть - не радіть. Як це оригін з Китаю? :blink:
Все iPhone собирают в Китае, а проектируют в Калифорнии :) и в этом ничего плохого нет, китайцы собирают не хуже :)

У двох фоторепортерів,- моїх знайомих, якраз дві Мінольти й накрилися. Ремонт обійшовся їм у кругленьку суму.

Какое интересное совпадение :umora: А ремонт фотокамер всегда дорогое удовольствие, тем более Японских.

Дочка "захворіла" брендовою болячкою, знайшла iPhone 5s оригінальний з китаю в Луцьку дешевше на 30%, марить хоче купити, тобто щоб купили. Боюсь, що попадаю на підвальний варіант в оригінальному виконанні. Запросив серійний номер - прислали, не схожий він на оригінальний. Ввів його сюди показує, що телефон оригінальний але з Китаю. :ah: Здуріть - не радіть. Як це оригін з Китаю? :blink:
Все iPhone собирают в Китае, а проектируют в Калифорнии :) и в этом ничего плохого нет, китайцы собирают не хуже :)
А наші діти розібрались в цих питаннях краще за нас - вони цим зайняті, а мені це не цікаво...

А наші діти розібрались в цих питаннях краще за нас - вони цим зайняті, а мені це не цікаво...
Я, Леоніде, в Китаї на власні очі бачив, як щохвилини із автозаводу виходили сніжно-білі Тойоти-Короли. Ви думаєте є багато у нас людей, які розрізнять японські та китайські єрогліфи? Але нинішній Китай,- це не той що був навіть вже десять років тому. Це - космічна держава. І чимало речей, в т.ч. й електронніки, вони випускають дуже надійними. Все залежить від ціни. :hi:

У двох фоторепортерів,- моїх знайомих, якраз дві Мінольти й накрилися. Ремонт обійшовся їм у кругленьку суму.

Какое интересное совпадение :umora: А ремонт фотокамер всегда дорогое удовольствие, тем более Японских.
Так, оплачувало видання. Хоча з одною Мінольтою, здається, обійшлось це ще по гарантії, а за щось платили.

Але нинішній Китай,- це не той що був навіть вже десять років тому. Це - космічна держава. І чимало речей, в т.ч. й електронніки, вони випускають дуже надійними. Все залежить від ціни. :hi:
Бачив фільм, де показано, що в Китаї є три рівні підробок. Перший клас практично не можливо відрізнити від оригіналу. А коштує в два рази дешевше. Нам везуть третій, самий дешевший клас. Бо рівень споживання відповідний. Тому і прижилась думка, що китайський - значить не надійний. Хоча насправді це не так.