Маркіян Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Віддаються чотири сім"ї з вуликами. Львівська обл. Бібрика. Тел. 0677397069. Руслан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexnazar Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Взял бы, да далеко, а с перевозчиками не договоришся?! На правах Апа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOREST Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Маркіян, , вулики на яку рамку ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 В мене якраз 4 сім'ї загинули - потруїли. Я би взяв із задоволенням, але не впевнений, що навесні матиму змогу займатись бджолами. Хай щастить! Link to comment Share on other sites More sharing options...
странник Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 але не впевнений, що навесні матиму змогу займатись бджолами. ? А причина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yura Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Віддаються чотири сім"ї з вуликами. Львівська обл. Бібрика. Тел. 0677397069. Руслан. Я можу забрати, транспорт маю. Сім'ї підготовлені до зими? Які вулики і рамки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Я можу забрати, Сім'ї підготовлені до зими? Які вулики і рамки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 але не впевнений, що навесні матиму змогу займатись бджолами. ? А причина? війна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 але не впевнений, що навесні матиму змогу займатись бджолами. ? А причина? війна То це потрібно звернутись до бувалих пасічників з таким поясненням та й поставити на тимчасове утримання хоча б за одержаний продукт, а може знайдеться співчутливий земляк (думаю що так) то й без корисно. Це ж не ціла пасіка, а всього навсього кілька вуликів... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маркіян Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 Я можу забрати, транспорт маю. Сім'ї підготовлені до зими? Які вулики і рамки? ? Інформації немаю. Дзвони. Телефон дали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Корыфей Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Віддаються чотири сім"ї з вуликами. ? Маркіян, взяли - бы себе. Неужели были-бы лишними ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yura Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Я можу забрати, транспорт маю. Сім'ї підготовлені до зими? Які вулики і рамки? ? Інформації немаю. Дзвони. Телефон дали. Звонив, каже що то не в нього, а родича якогось. Може передумав вже віддавати Link to comment Share on other sites More sharing options...
yura Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Я можу забрати, транспорт маю. Сім'ї підготовлені до зими? Які вулики і рамки? ? Інформації немаю. Дзвони. Телефон дали. Звонив, каже що то не в нього, а родича якогось. Може передумав вже віддавати Вже продає по 500 грн. за сім'ю )) Маркіян, чого розповсюджуєте неправдиві оголошення?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOREST Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Мені озвучив ціну 600 гр. ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Мені озвучив ціну 600 гр. ))) "Реклама"сработала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Чекаємо на пояснення від автора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маркіян Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Чекаємо на пояснення від автора. ? За що купив за те й продав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Чекаємо на пояснення від автора. ? За що купив за те й продав. Скажем прямо:погана купля-продажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.