Ворон Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 57 хвилин тому, Александр К. сказав: Я сбиваю эл. степлером але то вже після нового року мабуть... В мене пневмостеплер 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 2 часа назад, gardener сказал: І як він Вам? Бо я теж думаю за електричний. Є пневмо, але в сина, а возитися туди - сюди, якось не правильно Якщо чесно то не дуже... Як воно вийшло... колись ще до війни в період ковіду я почав в зиму брати рамку в великій кількості по 5000 шт./за зиму. Ціль була проста рамку в зимку збивав та продавав вже літом. Тоді на стадії підрахунку треба було купити степлер... продавець в "Дніпро м" мене купив обіцянкою що 3 роки вони його будуть обслуговувати тому вибір впав на нього... ЕN-25 марка степлера, сам по собі працює але не довго, саму велику скобу (30мм) іноді до кінця не добиває. За рахунок того що 3 роки його ремонтували безкоштовно він себе окупив мабуть три рази а то і більше... Саме цікаве що десь після 6000-6500 рамок я його ушатав остаточно і магазин забрав старий і видав мені новий в замін безкоштовно.... Краще працюватиме щось типу як у Ворона але для цього треба компрессор. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 26 хвилин тому, Александр К. сказав: Саме цікаве що десь після 6000-6500 рамок я його ушатав остаточно і магазин забрав старий і видав мені новий в замін безкоштовно.... це вже схема, одначе... і як продається готова рамка? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 5 годин тому, Александр К. сказав: Якщо чесно то не дуже... Як воно вийшло... колись ще до війни в період ковіду я почав в зиму брати рамку в великій кількості по 5000 шт./за зиму. Ціль була проста рамку в зимку збивав та продавав вже літом. Тоді на стадії підрахунку треба було купити степлер... продавець в "Дніпро м" мене купив обіцянкою що 3 роки вони його будуть обслуговувати тому вибір впав на нього... ЕN-25 марка степлера, сам по собі працює але не довго, саму велику скобу (30мм) іноді до кінця не добиває. За рахунок того що 3 роки його ремонтували безкоштовно він себе окупив мабуть три рази а то і більше... Саме цікаве що десь після 6000-6500 рамок я його ушатав остаточно і магазин забрав старий і видав мені новий в замін безкоштовно.... Краще працюватиме щось типу як у Ворона але для цього треба компрессор. Я компресора зробив сам, з компресорів холодильників, для степлера, саме то, працює тихо, повітря хватає надовго, затримок нема. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 2 часа назад, Ворон сказал: Я компресора зробив сам, з компресорів холодильників, для степлера, саме то, працює тихо, повітря хватає надовго, затримок нема. Одно хорошо ,что тихо работает . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 8 часов назад, ромео сказал: це вже схема, одначе... і як продається готова рамка? Я живу в Харкові, багато катаюсь по роботі по місту, тому продати сбиту рамку немає проблеми. У нас дачники хто має 10-20 сімей не хочуть сбивати самі.... купують... бджоломагазини беруть потроху... зазвичай до соняха розпродаюсь... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 1 година тому, koste сказав: Одно хорошо ,что тихо работает . Маю і стандартного,для покраски,але для степлера він дуже гучний. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 4 години тому, Ворон сказав: Я компресора зробив сам, з компресорів холодильників, для степлера, саме то, працює тихо, повітря хватає надовго, затримок нема. Теж хотів схожий зробити саме для рамок, можна сказати навіть все є, крім вільного часу. Користуюсь великим, щоб не тарабанів виніс в інше приміщення. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 1 час назад, Ворон сказал: Маю і стандартного,для покраски,але для степлера він дуже гучний. Так они практически все шумные . У меня метабо 97,или 98 дцб . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 1 година тому, Конструктор сказав: Теж хотів схожий зробити саме для рамок, можна сказати навіть все є, крім вільного часу. Користуюсь великим, щоб не тарабанів виніс в інше приміщення. В мене часу море, пенсіонер. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 6 хвилин тому, koste сказав: Так они практически все шумные . У меня метабо 97,или 98 дцб . Отожбо, при кожному запуску, підскакуєш, і шуму багато, аз холодильників компресор, тихохід, навіть не замітно, і музику чути. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 1 час назад, Ворон сказал: Отожбо, при кожному запуску, підскакуєш, і шуму багато, аз холодильників компресор, тихохід, навіть не замітно, і музику чути. Не подскакиваешь ,дело привычки . Это актуально если роботаешь дома . Тогда чем тише ,тем лучше. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 3 години тому, Ворон сказав: В мене часу море, пенсіонер. Це недопрацювання з боку дружини... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 58 хвилин тому, ромео сказав: Це недопрацювання з боку дружини... В нас робота роздільна, я роблю свою роботу, дружина свою. 2 години тому, koste сказав: Не подскакиваешь ,дело привычки . Это актуально если роботаешь дома . Тогда чем тише ,тем лучше. Я рамки роблю і збиваю тільки вдома, в сусідів, нє. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 19 годин тому, Александр К. сказав: Якщо чесно то не дуже... Як воно вийшло... колись ще до війни в період ковіду я почав в зиму брати рамку в великій кількості по 5000 шт./за зиму. Ціль була проста рамку в зимку збивав та продавав вже літом. Тоді на стадії підрахунку треба було купити степлер... продавець в "Дніпро м" мене купив обіцянкою що 3 роки вони його будуть обслуговувати тому вибір впав на нього... ЕN-25 марка степлера, сам по собі працює але не довго, саму велику скобу (30мм) іноді до кінця не добиває. За рахунок того що 3 роки його ремонтували безкоштовно він себе окупив мабуть три рази а то і більше... Саме цікаве що десь після 6000-6500 рамок я його ушатав остаточно і магазин забрав старий і видав мені новий в замін безкоштовно.... Краще працюватиме щось типу як у Ворона але для цього треба компрессор. Скільки пострілів на хвилину видає це диво? Як часто виходив з ладу? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 декабря, 2024 Share Опубликовано 10 декабря, 2024 9 годин тому, Конструктор сказав: Теж хотів схожий зробити саме для рамок, можна сказати навіть все є, крім вільного часу. Користуюсь великим, щоб не тарабанів виніс в інше приміщення. Та скільки він там тарабанить на тих рамках? Я стараюсь більше 100 рам не збивати (бо дуже нудна робота), тому не дуже той шум і напрягає. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 11 декабря, 2024 Share Опубликовано 11 декабря, 2024 14 часов назад, yu1986ra сказал: Скільки пострілів на хвилину видає це диво? Навіть не скажу але може лупити хоч кожну секунду... 14 часов назад, yu1986ra сказал: Як часто виходив з ладу? Доволі часто там була якась проблема з бійком саме з тією деталью яка б'є... десь кожну 600-800 рамок возив в ремонт. Так підгадував роботу щоб не стояти поки ремонтують, раніше робили протягом двох днів а я мимо них їзжив 5 разів на тиждень... Але десь після 7-8 ремонта видали новий та сказали що той не підлягає ремонту. Новий ломався за весь час два рази... може той і справді був якийсь бракований.. Наприклад їх болгарка за 5 років жодного разу не була в ремонті.. а відпахала дууже багато та місцями в таких роботах що думав що уграю її... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 11 декабря, 2024 Share Опубликовано 11 декабря, 2024 Розібрав стійки спринтера на направляючі без фоток ушатав андройд міняють екран 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 декабря, 2024 Share Опубликовано 11 декабря, 2024 35 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Розібрав стійки спринтера на направляючі без фоток ушатав андройд міняють екран То Ви андройдом стійки розбирали? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 11 декабря, 2024 Share Опубликовано 11 декабря, 2024 Шкуркою на фортуні . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 13 декабря, 2024 Share Опубликовано 13 декабря, 2024 11.12.2024 в 19:24, gardener сказав: То Ви андройдом стійки розбирали? Поки нема світла пилю папу маму на шнек. Дрель відав по гарантії Дніпро М , не як не дошліфую середину матеріального циліндра. Вирішив трохи урізати основну пластину важко було тягати 50 кг . 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 декабря, 2024 Share Опубликовано 13 декабря, 2024 1 годину тому, Віталій Блінов сказав: Поки нема світла пилю папу маму на шнек. Добре хоч світло відключають. А то коли б пиляли маму з татом. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 17 декабря, 2024 Share Опубликовано 17 декабря, 2024 Майбутній на 28 мм глибина 25 мм під направляючі. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 декабря, 2024 Share Опубликовано 18 декабря, 2024 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 18 декабря, 2024 Share Опубликовано 18 декабря, 2024 1 година тому, Конструктор сказав: Я написав йому про свій вариант. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.