Перейти к содержанию

Газета “Пасічний вісник“

Рекомендуемые сообщения

Шото уже семнадцатое, а первого номера не имею :blink::dntknw::hi:

Никто пока не имеет... Укрпочта... Обещают в понедельник разослать подписчикам. Приношу извинения. :hi:

Никто пока не имеет... Укрпочта... Обещают в понедельник разослать подписчикам. Приношу извинения. :hi:
А як там з електронним варіантом - написав Вам в приват, але відповіді не дочекався :dntknw:

А як там з електронним варіантом - написав Вам в приват, але відповіді не дочекався :dntknw:
Відповідав... Проблем не бачимо, будемо розповсюджувати і електронну версію. Отримаєте і Ви. :hi:

Будем чекати.

Будем чекати.
Пішов перший номер до передплатників. :hi:

Будем чекати.
Пішов перший номер до передплатників. :hi:
В мене також э бажання пидписатися... для мукачева э можливисть?

В мене також э бажання пидписатися... для мукачева э можливисть?
Для усієї України!

Мене також цікавить електронна версія цієї газети... Коли її можливо буде отримати, чи скачати відкіля?

Мене також цікавить електронна версія цієї газети... Коли її можливо буде отримати, чи скачати відкіля?
Я хочу подписаться ,и после этого договариваться о электронной версии.Так будет правильней :IMHO1:

Я хочу подписаться ,и после этого договариваться о электронной версии.Так будет правильней opr06K9M.gif

Добре, переконали! Трохи почекаю, може добрі люди дадуть змогу скачати електронну версію, хоча б для ознайомлення... P/S. Дуже багато передплачував журналів та газет по цій тематиці, але як тільки з'являлася массово реклама, чи публікувалися безглузді суперечки, в яких немає жодного сенсу та ін., від передплати відмовлявся! Краще почитати якусь добру книгу у цій справі, чим передплачувати такі журнали та газети! :IMHO1:

Добре, переконали! Трохи почекаю, може добрі люди дадуть змогу скачати електронну версію, хоча б для ознайомлення...
Для ознайомлення було безкоштовно розповсюджено більше 2000 примірників сигнального номеру. А де ж були Ви в цей час? Електронна версія буде розповсюджуватися насамперед серед передплатників.

Для ознайомлення було безкоштовно розповсюджено більше 2000 примірників сигнального номеру. А де ж були Ви в цей час? Електронна версія буде розповсюджуватися насамперед серед передплатників.

Яка різниця, що зараз неможливо дати примірник для ознайомлення? Чи це суцільне нехтування майбутніми читачами?))) А навіщо передплатникам - електронна версія?)))

А навіщо передплатникам - електронна версія?)))
Для удобства,я к примеру газеты теряю и не хочу сшивать.Имея доступ к электронному варианту я в любое время могу открыть любой номер,ну а кому нравится за чашкой чая почитать ,может также бумажный вариант подержать в руках :hi:
Краще почитати якусь добру книгу у цій справі, чим передплачувати такі журнали та газети! :IMHO1:
Всё в ваших руках ,вы имеете на это право :hi:
Дуже багато передплачував журналів та газет по цій тематиці, але як тільки з'являлася массово реклама, чи публікувалися безглузді суперечки, в яких немає жодного сенсу та ін., від передплати відмовлявся!
Поступаю точно так-же ,но у нас есть возможность высказывать свои замечания и предложения на этом форуме . :hi:

Поступаю точно так-же ,но у нас есть возможность высказывать свои замечания и предложения на этом форуме . :hi:
Аргумент очень существенный. Подписаться получилось только с марта, поэтому электронную версию первых 2-х номеров тоже купил бы. Понятное дело, что оно все потом будет в свободном доступе, но весь прикол как раз в коллективном обсуждении :IMHO1:

Коллеги, подписаться на электронную версию газеты можно в любое время, цена годовой подписки 25 грн. Подробности сообщу в личку. Всем, кому обещал электронную версию, обязательно вышлем, просьба сообщить адрес электронной почты любым удобным способом. С уважением и наилучшими пожеланиями!

Коллеги, подписаться на электронную версию газеты можно в любое время, цена годовой подписки 25 грн. Подробности сообщу в личку.

Усе це добре, але мене в першу чергу цікавить що буде з рекламою, перший примірник бачив, він вийшов без неї, але чітко дайте відповідь вона буде і скільки її, щоб люди розуміли з чим мають справу? Щоб не вийшло так як з ППЗ, спочатку трошки, а потім вже й сторінками почали друкувати! Газету поважаю, але й треба мати совість! Бортник, повинно, чітко вісвітлити усі тонкощі, щоб не вводити в оману читача!!! Також, на мою думку щоб не була газета у загальному доступі, треба щоб ціна була на електронний варіант, була символічною та спрощена система сплати!!! Для мене ця ціна, за електронний варіант поки що не підйомна, була б на червончик дешевше - друге діло, але все таки повідомте подробиці у лічку! Також, мене цікавить чи є в вас на підписку електронного варіанту, пільги і які саме?

Для мене ця ціна, за електронний варіант поки що не підйомна, була б на червончик дешевше - друге діло
... почекайте кращих часів... :dntknw:

... почекайте кращих часів... opr06K94.gif

Т.я. не дали чіткої відповіді на мої питання, краще утримаюсь від підписки, тому що, на мою думку, це омана читача! Краще назбираю, та книгу куплю чи інвентар на пасіку і то більше користі від них!!! :IMHO1:

Чекаю подробиць про електронну підписку.

Чекаю подробиць про електронну підписку.
Так начебто ж уже подробиці відомі:
Коллеги, подписаться на электронную версию газеты можно в любое время, цена годовой подписки 25 грн. Подробности сообщу в личку. .....просьба сообщить адрес электронной почты любым удобным способом. С уважением и наилучшими пожеланиями!
:hi:

цена годовой подписки 25 грн.

Для мене ця ціна, за електронний варіант поки що не підйомна, була б на червончик дешевше - друге діло,

я в шоці це ж як треба не поважати видавництво щоб ціна в 25 грн на рік була не підйомна. :blink: а про рекламу я наприклад вважаю що реклама потрібна , багатьом вона дає інформацію де що придбати. не факт якщо вам користувачу інтернета вона не потрібна то людині яка некористується інтернетом теж. :IMHO1: 25 грн..... про які пільги ви говорите ??? :dntknw: ціна півлітри меду на рік ....

так вроді ж Ви писали

Подробности сообщу в личку
От я й чекаю... куди, кому... ЗІ Скільки - знаю. :)

... почекайте кращих часів... opr06K94.gif

Т.я. не дали чіткої відповіді на мої питання, краще утримаюсь від підписки, тому що, на мою думку, це омана читача! Краще назбираю, та книгу куплю чи інвентар на пасіку і то більше користі від них!!! :IMHO1:
Раджу: собор Благовіщення,вхідний потрат,три години стояння з простягнутою рукою і жалісним (як отут) виразом обличчя -- підписка гарантована! :umora:

Раджу: собор Благовіщення,вхідний потрат,три години стояння з простягнутою рукою і жалісним (як отут) виразом обличчя -- підписка гарантована! opr06K9J.gif

Ви вже я бачу відстояли свій час, заробили підписку, а я краще більше працюватиму та честно зароблю на неї чи краще як я писав купити книгу, інвентар, ніж як ви з простягнутою рукою... :blink:
я в шоці це ж як треба не поважати видавництво щоб ціна в 25 грн на рік була не підйомна. blink.gif
Пастор, є й таке, повірите, де люди рахують копійки, я не тільки за себе, чи ви звикли жити на кошти парафіян і ні в чому собі не відмовляти?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...