Бортник Опубликовано 21 января, 2014 Автор Share Опубликовано 21 января, 2014 Краще назбираю, та книгу куплю чи інвентар на пасіку і то більше користі від них!!! Якщо зможете купити дуже цінну книжку аж за 25 грн за рік, або якийсь дуже корисний інвентар, прохання розповісти про це громаді. А за рік, поки будете заощаджувати таку велику суму, щоб запобігти знеціненню коштів через інфляцію, відкрийте депозитний рахунок з правом поповнення у якомусь надійному банку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
виталийЗ Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Миша,получил первый номер.Понравилась.Спасибо,так держать. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 21 января, 2014 Автор Share Опубликовано 21 января, 2014 Миша,получил первый номер.Понравилась.Спасибо,так держать. Спасибо за добрые слова, я переживаю за результат. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slavik Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Для мене ця ціна, за електронний варіант поки що не підйомна, була б на червончик дешевше - друге діло, але все таки повідомте подробиці у лічку! ? Владимирович давайте я Вам перешлю 25гр и Вы запишете -=Атаман=-, на потписку газеты, ато нет у него 25гр как я понял.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
larson Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Вам перешлю 25гр ? ну раз ви так можете роз щедриться то і за мене заплатіть, я буду дуже вам вдячний Тільки Міші Бортніку ми не скажем мою адресу, хай спробує здогадатись сам. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slavik Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 ну раз ви так можете роз az.gif opr06K9J.gif щедриться то і за мене заплатіть, я буду дуже вам вдячний Тільки Міші Бортніку ми не скажем мою адресу, хай спробує здогадатись сам. ? А мне кто оплатит я тоже пока не потписав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 21 января, 2014 Автор Share Опубликовано 21 января, 2014 Для мене ця ціна, за електронний варіант поки що не підйомна, була б на червончик дешевше - друге діло, але все таки повідомте подробиці у лічку! ← Владимирович давайте я Вам перешлю 25гр и Вы запишете -=Атаман=-, на потписку газеты, ато нет у него 25гр как я понял.. Я и сам могу найти 25 грн, но не могу относиться к кому-то одному не так как ко всем остальным, это будет нечестно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slavik Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Я и сам могу найти 25 грн, но не могу относиться к кому-то одному не так как ко всем остальным, это будет нечестно. ? Да подарите Вы ему газету ради Бога, не обеднеем... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
larson Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 А мне кто оплатит я тоже пока не потписав ? ну все одно , слово не горобець, чотири матки (неплідні ) вам як с куста , причитається. Ну і мої також дві вам поїдуть. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 21 января, 2014 Автор Share Опубликовано 21 января, 2014 Я и сам могу найти 25 грн, но не могу относиться к кому-то одному не так как ко всем остальным, это будет нечестно. ← Да подарите Вы ему газету ради Бога, не обеднеем... Ну, разве что через Паланочку. Пусть извинится за хамство вначале, а потом будем разговаривать... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
-=Атаман=- Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Владимирович давайте я Вам перешлю 25гр и Вы запишете -=Атаман=-, на потписку газеты, ато нет у него 25гр как я понял.. opr06K94.gif ? Ні, ні, ні, хлопці, усе добре, дякую вам за те що не залишаете в біді! Але я звик до складнощів, я саме міркую з якого саме бізнесу їх узяти, т.я. усе розписане до копійок... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slavik Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 ну все одно , слово не горобець, чотири матки (неплідні ) вам як с куста , причитається. Ну і мої також дві вам поїдуть. ? И того уже 6 маток, кто ещо отдаст в дорые руки??? Владимирович а матки плодные или нет??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
PNS Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 я в шоці ? Я теж в шоці, ціна на конгрес теж була невисокою. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Михаил Владимирович,а можно как-то подписаться на газету не посещая почту? Спасибо! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 21 января, 2014 Автор Share Опубликовано 21 января, 2014 Михаил Владимирович,а можно как-то подписаться на газету не посещая почту? Спасибо! Разве что на электронную версию... Все остальные варианты неприемлемы из-за экономической нецелесообразности - индивидуальная пересылка выйдет в копеечку... А какие проблемы с посещением почты? Давай адрес, у меня тут почта недалеко, я подпишу для тебя по дружбе. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 так все таки, як підписатися на електрону версію? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Давай адрес, у меня тут почта недалеко, я подпишу для тебя по дружбе. ? Спасибо большое! Я не сомневался в Вашей доброте , но я тогда уж как-то попытаюсь сам добраться до почты. Просто вот уже и январь заканчивается а я все никак не доберусь, боюсь так и не подпишусь. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Пастор, є й таке, повірите, де люди рахують копійки, я не тільки за себе, чи ви звикли жити на кошти парафіян і ні в чому собі не відмовляти? ? я не пастор .. а жити звик зі своїх рук я пасічник крім того ще і маткар , а зарплату в церкві я маю нетаку як вам здаеться велику , і з приходу не живу . дохід з пасіки я маю в рази більший ніж в церкві. Більше того для чого бути голослівним , вам хтось заважає стати священиком "і жити з прихожан" при цьому невідмовляючи собі ні в чому ?? спройбуйте цього хліба а потім розкажите про жити і не відмовляти. невже ви важаете що видати газету , скласти матеріал до неї не коштуе 25 грн на рік ?? що це як неповага. виж за свій мед теж хочете гроші , чи роздаете безкоштовно ? Я теж в шоці, ціна на конгрес теж була невисокою. ? 300 грн за подивитися і 25 щоб рік читати . але не втому справа ... а справа в тому що ви православних на дух не переносите крім того по темі наприклад евромайдану видно що ви звикли ображати людей які не поділяють ваші переконання. Бог в поміч мені немає про що звами розмовляти . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
PNS Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 але не втому справа ? Артем, справа в тому, що ви самі розповідали, на яку суму продали маток та інше. А як же власна гідність ? ви православних на дух не переносите ? Я сам православний, а на дух я не переношу подвійних стандартів, неправди, беззаконня з боку влади, підлабузництва та іншого. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Артем, справа в тому, що ви самі розповідали, на яку суму продали маток та інше. А як же власна гідність ? ? і що вас засмутило ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
PNS Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 і що вас засмутило ? ? Засмутило те, що великий відсоток нації мєльчає. Правда останні події на майдані показали, що не все втрачено, цю молодь уже не зігнути. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Засмутило те, що великий відсоток нації мєльчає. Правда останні події на майдані показали, що не все втрачено, цю молодь уже не зігнути. ? добре, це вже ні про що "бажаю здравия" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
PNS Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 "бажаю здравия" ? Взаємно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
-=Атаман=- Опубликовано 21 января, 2014 Share Опубликовано 21 января, 2014 Ну, разве что через Паланочку. Пусть извинится за хамство вначале, а потом будем разговаривать... ? По-перше, у мене було до Паланочки не образа, а запитання! я не пастор .. а жити звик зі своїх рук я пасічник крім того ще і маткар , а зарплату в церкві я маю нетаку як вам здаеться велику , і з приходу не живу . дохід з пасіки я маю в рази більший ніж в церкві. Більше того для чого бути голослівним , вам хтось заважає стати священиком "і жити з прихожан" при цьому невідмовляючи собі ні в чому ?? спройбуйте цього хліба а потім розкажите про жити і не відмовляти. невже ви важаете що видати газету , скласти матеріал до неї не коштуе 25 грн на рік ?? що це як неповага. виж за свій мед теж хочете гроші , чи роздаете безкоштовно ? ? По-друге, я теж православний, але віра в мене своя(вгадайте з чого б це), тому що, як в нас зазвичай буває більшість "священників" як раз і "живе з прихожан", де мені за це дуже образливо, я його й запитав, але це реальність і ми її усі знаємо! Якщо Паланочка, говорить правду що він порядний священник, то я його дуже поважаю за це, ні в якому разі не хотів його образити, але нехай не ображається на такі запитання, т.я. його "коллеги" дають таку можливість!!! скласти матеріал до неї не коштуе 25 грн на рік ? По-третє, він може й коштує, але хочу привернути увагу, до тих людей які "існують" на пенсію, наших ветеранів, ось чому я за льготи задав питання, бачу що а ні мене, а ні їх поки що не почули! ? Я сам православний, а на дух я не переношу подвійних стандартів, неправди, беззаконня з боку влади, підлабузництва та іншого. opr06K93.gif Повністю підтримую, але це реальність... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 21 января, 2014 Автор Share Опубликовано 21 января, 2014 По-третє, він може й коштує, але хочу привернути увагу, до тих людей які "існують" на пенсію, наших ветеранів, ось чому я за льготи задав питання, бачу що а ні мене, а ні їх поки що не почули! Мені особисто це дуже болить бо в нашій великій родині аж три інваліди, один з них першої групи, другий не може самотужки забезпечити своє існування, а третій в міру своїх сил допомагає цим двом, а також іншим членам родини, та й не тільки. То не треба спекуляцій на цьому питанні. Якщо така людина звернеться, я сам їй передплачу газету за власні кошти, не питаючи віросповідання або політичних уподобань. Я можу собі дозволити таку невелику допомогу реальній людині. Сподвваюся що й Ви також. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.