Перейти к содержанию

Інформаційні повідомлення

Shmel

Рекомендуемые сообщения

Дід Василь о мероприятиях и акциях Бджолярського Круга сообщает за 2-3 месяца до проведения рассылая объявления и анонсы через все СМИ так или иначе связанные с пчеловодством, привлекает информационных спонсоров и так далее. Наш Форум также в этой обойме. Сейчас другой случай: я впервые встретил объявление о конференции здесь, за несколько дней до ее проведения (огромное спасибо Shmel(ю)!). Даже не знаю что и думать: то ли винить свою не расторопность или подозревать организаторов в планах по проведению полу закрытой клубной вечеринки.

Слава богу погода нам дає таку можливість.

Лично я собирался на пасеку - погода дает именно такую возможность :dntknw:

Слава богу погода нам дає таку можливість.

Лично я собирался на пасеку - погода дает именно такую возможность :dntknw:
А я на конференцію. Тимбільше, що конференція проходить в рамках виставки "Пасіка Експо 2011". За два дні отримати масу актуальної інформації на сьогодні.... Вважаю це чудовою можливістю. Відносно погоди, перепрошую, у нашій області трохи холодніше, тому так і написав.

Дід Василь о мероприятиях и акциях Бджолярського Круга сообщает за 2-3 месяца до проведения рассылая объявления и анонсы через все СМИ так или иначе связанные с пчеловодством, привлекает информационных спонсоров и так далее. Наш Форум также в этой обойме. Сейчас другой случай: я впервые встретил объявление о конференции здесь, за несколько дней до ее проведения (огромное спасибо Shmel(ю)!). Даже не знаю что и думать: то ли винить свою не расторопность или подозревать организаторов в планах по проведению полу закрытой клубной вечеринки.
Да-да вони дуже все справно роблять. В тому числі і людей вводять в оману. :IMHO1: Роблю висновок з наступного. На сайті організаторів виставки акція проходить при підтримці ВГО "Братство бджолярів України", а на сайті по Бджільництву акція проходить при підтримці Гільдії медоварів. Тому задаю собі питання. Хто вводить людей в оману? Організатори чи Гільдія? Чи може Гільдія правдами і неправдами хоче примазатись до любої події повязаної з бджільництвом?

Всё дело в том, что ОО "Гильдия медоваров" усаствовала в прошлогодней выставке в Киеве, а объявление с тех пор не сильно и изменилось, поэтому, скорее всего, техническая опечатка, а не чьи-то происки.

Гільдія правдами і неправдами хоче примазатись до любої події повязаної з бджільництвом?

Когда "правдами" - молодцы, так и надобно! Когда "неправдами" - так это же медовары! Дегустации через день, понимать надо и входить в положение... :)
А я на конференцію.

И я! :az: У нас в воскресенье +14, а в понедельник +17, южный ветер 1 м/с и солнышко - мечта! :ole_ole: Думаю за эти два дня все успеть на пасеке, а во вторник в Киев!

А я,бідолаха,все думав,що ББУ і Гільдія медоварів пов"язані родинними стосунками.Як мовиться,брат та сестра.Ох, помилявся я ... :dntknw: Ковдра малувата,годівниця мілка та й Буцефал двох не вивезе :umora:

Ярмарка выставка г. Донецк 25-26 марта пр. Шевченко 54

А я на конференцію. Тимбільше, що конференція проходить в рамках виставки "Пасіка Експо 2011". За два дні отримати масу актуальної інформації на сьогодні.... Вважаю це чудовою можливістю. Відносно погоди, перепрошую, у нашій області трохи холодніше, тому так і написав.
Мої міркування що до "Пасіка Експо2011"-жидєнько :( .Народу,який прийшов подивитись,або щось прикупити,було більше ніж той рік,а народу,який хотів щось продати,було знову малувато :dntknw: .Медові вина продавав лише один чолов"яга,так що порівняти смак :az: не було можливості :ak: .Цяцьки ті самі,що і в бджолярських магазинах.Порадував пасічник з Броварського р-ну,який пропонує вирішити проблеми бджоловедення,трикорпусним вуликом із спеціальними корпусними рамками ;) .Будемо ждати весняної виставки біля інституту ім.Прокоповича :hi:

Оголошення для бджолярів Львова та Львівскої обл.! Господар надає місце для утримання пасіки (8км від Золочева). Сіють ріпак та гречку. Є великі луки та неугіддя. Писати в "Приват".

• 2 weeks later...

Первые впечатления о выставке и конференции в Донецке 25 го марта (утром приехал оттуда) - Харьков, Харьков и ещё раз Харьков... Смагин, Лемишев, Санин, АИВ-100, Косяк - это по продаже инвентаря. По-моему из около 10 торгующих столько харьковчан-"производственников" довольно серьёзное представительство. Ещё из других городов - Нелипа, Хабовский, Гуслий, Меняйло, Волик... ну может и забыл кого-то. Конференция: Цопа, Миленин, Малыхин, Лемишев, представитель местного агроуправления... ну пожалуй и всё. Приветствия не в счёт.

• 1 month later...

МАСТЕР-КЛАСС - 3 по сбору пыльцы состоится 08.05.2011 на пасеке у uslavа (Нелипа Вячеслав Григорьевич). Адрес: с. Лесное Покровский р-н Днепропетровская обл. Заезд участников с 07.05.2010. Количество участников не ограничивается, но расквартирование будет происходить по принципу зеленого туризма (при себе иметь палатку и провиант). Добираться на личном транспорте. Месторасположение можно посмотреть вот здесь: http://www.panoramio.com/photo/8562381 О приезде желательно сообщить заранее по тел. 096-378-22-52, 099-560-19-05

еду . еей хлопци до юслава

Ех, жили б Ви трохи ближче :) .

Может кто знает будет ли выставка в институте пчеловодства в мае?.. :ah:

Может кто знает будет ли выставка в институте пчеловодства в мае?.. :ah:
Так post-637-1305055518_thumb.jpg

Дякую nibond! :ay:

Звернення до модераторів: Скажіть будь-ласка, на яких підставах було видалено моє сьогоднішнє повідомлення про прес-конференцію Організаційного Комітету "Апімондії 2013" 19 травня об 11-30?

Звернення до модераторів: Скажіть будь-ласка, на яких підставах було видалено моє сьогоднішнє повідомлення про прес-конференцію Організаційного Комітету "Апімондії 2013" 19 травня об 11-30?

На підставі дублювання повідомлень.

• 1 month later...

Інформаційне повідомлення Хлопці до Рою!!! За рішенням Ради Бджолярського Кругу» 1 і 2 жовтня в санаторії «Журавочка» Броварського р-ну традиційно відбудуться вже УІІІ всеукраїнський «БДЖОЛЯРСЬКИЙ КРУГ». Окрім святкування “медових обжинок” передбачені виставка обладнання і стендів, тематичні семінари («Обладнання», «Технології пасічникування», «Хвороби бджіл», «Продукти бджільництва») з лекціями і виступами провідних вчених, пасічників, бджолиних ветеринарів, апітерапевтів, юристів, провідників громадських організацій, членів редакцій і головних редакторів часописів... Обмін досвідом, обговорення проблемних і нагальних питань. Консультації з фахівцями і пасічними авторитетами, демонстрація новинок, продукції , в т.ч. питних медів, і досягнень, презентація і реалізація авторами нових книг (в т.ч. 1-го і 2-го томів «Вибрані твори П.І.Прокоповича»), видань і часописів, фільмів, фотографій (цифрових), рекламних і пропагандистських матеріалів на продукти бджільництва… Доповідачам і виступаючим, а також тим, хто хоче продемонструвати цифрові фото – будуть мультимедійні проектори. Майстер-клас «Виробництво питних медів» проведуть переможці всеукраїнських конкурсів медоварів України. За рішенням Громади прийняття звернень до громадських організацій, виконавчих органів та т.і.. Деталі на сайті

• 4 weeks later...

Певно, "Медові Покрова". Але це на Різдво буває.

Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи буде цього року виставка чи ярмарка меду у Львові? Дякую

Важко сказати. Це може краще знають в Українському пасічнику(редакції). Знаю що в Раковці часто щось таке організовує "Медвяна Роса". На Спаса в Шевченківському Гаї буває ярмарок... А взагалі чомусь така інформація частіше доходить до загалу на сторінках УП як репортаж про подію, що вже відбулася, а ніж як реклама заходу. :dntknw:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...