Перейти к содержанию

Самодельные погрузчики

VSTS

Рекомендуемые сообщения

1 час назад, Конструктор сказал:

Міст з паджеро спорт , двигун Рено 1.6b КПП теж з передньприводного Рено

Мощно :ay:

Я больше нацелен на маневренность, простоту управления и компактность - погрузчик должен занимать места как 4 улья и перевозится вместе с ними на прицепе, например, в прицеп размером 1,6*3,6 метра становится 24 улья или 20 ульев и погрузчик. Естественно, он будет поднимать не целый поддон с четырьмя ульями, а обрезанный с двумя.

6 годин тому, Алексей Кременчуг сказав:

Мощно :ay:

Я больше нацелен на маневренность, простоту управления и компактность - погрузчик должен занимать места как 4 улья и перевозится вместе с ними на прицепе, например, в прицеп размером 1,6*3,6 метра становится 24 улья или 20 ульев и погрузчик. Естественно, он будет поднимать не целый поддон с четырьмя ульями, а обрезанный с двумя.

Зараз гружу по два маніпулятором (ізолоутером) , погружчиком буду по 4, хочеться щоб було швидше і легше . Правда не впевнений чи так вийде можливо легше , от швидше навряд.

Теж хочу що був досить компактний , в ширину до метра довжина до 2.2

• 2 weeks later...

Такий би для пасіки.

Дивитись з 20хв.  25 сек.

Только что, Николай S сказал:

Дивитись з 2хв.  25 сек.

Нолик пропустили :wave:, за погрузчик на 20 мин. 25сек.

Вот еще вариант 

1 годину тому, Алексей Кременчуг сказав:

Вот еще вариант 

Такі здорові дядьки, могли і вручну швиденько вкинути:umora:

2 години тому, Алексей Кременчуг сказав:

Нолик пропустили :wave:, за погрузчик на 20 мин. 25сек.

Вот еще вариант 

Враховуючи що працює 3 людини і погружчик , то дуже повільно. І як я зрозумів в 2-3поверхи він не погрузе , тут і втрачається основна суть його використання. 

+ Що на електриці робить тихо.

15 минут назад, Конструктор сказал:

Враховуючи що працює 3 людини і погружчик , то дуже повільно.

Зато тяжелого в руки не берут. Хотя, даже по прямой, едет слишком медленно. Я свой проектирую на крейсерскую скорость 4-5 км/час, что-бы за ним было комфортно ходить, максималка- 10 км/час.

35 минут назад, Конструктор сказал:

І як я зрозумів в 2-3поверхи він не погрузе , тут і втрачається основна суть його використання.

Имеете в виду грузить второй этаж в прицепе с земли?

01.12.2021 в 18:24, Конструктор сказав:

Зараз гружу по два маніпулятором (ізолоутером) , погружчиком буду по 4, хочеться щоб було швидше і легше . Правда не впевнений чи так вийде можливо легше , от швидше навряд.

Теж хочу що був досить компактний , в ширину до метра довжина до 2.2

2 години тому, Конструктор сказав:

Враховуючи що працює 3 людини і погружчик , то дуже повільно. І як я зрозумів в 2-3поверхи він не погрузе , тут і втрачається основна суть його використання. 

+ Що на електриці робить тихо.

Якщо хочете саморобним навантажувачем грузити в 2-3 поверхи враховуйте вагу піддонів і вагу самого погрузчика, чим вище тим цікавіше. Якщо навантажувач буде занадто легким він не зможе одночасно підняти-зняти 2-3 поверхи, тобто вийде працювати лише з одним піддоном, це дуже довго, в 2-3 рази займатиме більше часу. Швидше і легше не вийде :IMHO:

8 хвилин тому, Володимир 74 сказав:

Якщо хочете саморобним навантажувачем грузити в 2-3 поверхи враховуйте вагу піддонів і вагу самого погрузчика, чим вище тим цікавіше. Якщо навантажувач буде занадто легким він не зможе одночасно підняти-зняти 2-3 поверхи, тобто вийде працювати лише з одним піддоном, це дуже довго, в 2-3 рази займатиме більше часу. Швидше і легше не вийде :IMHO:

А ще варто враховувати, що доцільно в першому ярусі ставити вулики наприклад в 4 ряди  то другий ярус зручніше перевозити 3 ряди, тобто на ряд менше чим в нижньому, навантажувач повинен мати  технічну можливість ставити верхні вулики далі чим в нижньому ряду.

13 хвилин тому, Николай S сказав:

А ще варто враховувати, що доцільно в першому ярусі ставити вулики наприклад в 4 ряди  то другий ярус зручніше перевозити 3 ряди, тобто на ряд менше чим в нижньому, навантажувач повинен мати  технічну можливість ставити верхні вулики далі чим в нижньому ряду.

Зручно якщо навантажувач може ставити піддони з одного боку машини, так як авант, ну а далі кому як подобається. Якщо використовувати навантажувач, то піддон на 4-рі вулика.

2 години тому, Алексей Кременчуг сказав:

Имеете в виду грузить второй этаж в прицепе с земли?

Саме так.

29 хвилин тому, Володимир 74 сказав:

Зручно якщо навантажувач може ставити піддони з одного боку машини, так як авант, ну а далі кому як подобається. Якщо використовувати навантажувач, то піддон на 4-рі вулика.

Такої ж думки і я .

Якщо погружчик то тільки по 4 на піддоні.

Загрузка з одної сторони теж в приорітеті . Ось такого плану погружчик з нею справиться ще краще як авант ...

1 година тому, Володимир 74 сказав:

Ще 2 поверхи можна реалізувати , з розрахунку що вулик Макс. 75 кг потрібна вантажопідйомність 600кг і маса машини 900+ . А от на 3 яруси вже важче.

57 хвилин тому, Николай S сказав:

Ні на мою думку всі мають бути по 4 на піддоні . Піраміду буде незручно ні грузити , ні в'язати .

11 хвилин тому, Конструктор сказав:

Такої ж думки і я .

Якщо погружчик то тільки по 4 на піддоні.

Загрузка з одної сторони теж в приорітеті . Ось такого плану погружчик з нею справиться ще краще як авант ...

Собственная масса кг D-4220/G-4280 D-4340/G-4400 D-4900/G-4960 - невеликий недолік власна маса від 4220 до 4960кг в залежності від моделі.

1 година тому, Володимир 74 сказав:

Швидше і легше не вийде :IMHO:

Якщо на вдасться реалізувати погружчик з можливістю вантажити по 2-3 піддони то мабуть відкладу знов цю затію . Бо буде дійсно не швидше і легше. Краще час витрачу на вдосконалення свого ізолоутером.

1 хвилину тому, Конструктор сказав:

Ні на мою думку всі мають бути по 4 на піддоні . Піраміду буде незручно ні грузити , ні в'язати .

Та я вже теж саме самотужки сообразив:ah:, всі погрузчики будуть єфективні лише  при піддонах на 4 вулики  і відповідним кузовом. Техніка з широким кузовом де можна без піддонів ставити 5 рядів вуликів(2.5 метра),в комплекті  з даними погрузчиками, піддонами  ніяких переваг не матиме 

Пропрацювавши сезон бобкетом 753, прийшов до висновку що професійний навантажувач це сила і досить складно в домашніх умовах повторити те що придумували і вдосконалювали не один рік інженери.

2 хвилини тому, Володимир 74 сказав:

Собственная масса кг D-4220/G-4280 D-4340/G-4400 D-4900/G-4960 - невеликий недолік власна маса від 4220 до 4960кг в залежності від моделі.

Та в нього не тільки маса велика а і ціна . Але задумка щось зробити схоже є , з масою 1000-1200кг

2 хвилини тому, Конструктор сказав:

Якщо на вдасться реалізувати погружчик з можливістю вантажити по 2-3 піддони то мабуть відкладу знов цю затію . Бо буде дійсно не швидше і легше. Краще час витрачу на вдосконалення свого ізолоутером.

Щось і мені здається до певної кількості сімей пасічний маніпулятор на кузові буде зручніше

4 хвилини тому, Володимир 74 сказав:

Пропрацювавши сезон бобкетом 753, прийшов до висновку що професійний навантажувач це сила і досить складно в домашніх умовах повторити те що придумували і вдосконалювали не один рік інженери.

Згоден .

Повторювати те що зробили інженери і не має смислу , простіше купити готове.

Якщо і робити погружчик , то потрібно зробити краще , а не гірше . Враховуючи всі свої потреби як пасічник. 

15 хвилин тому, Николай S сказав:

Щось і мені здається до певної кількості сімей пасічний маніпулятор на кузові буде зручніше

З власного досвіду: загрузка 64 вуликів  займає до 2годин , за умови що ще одна людина допомагає розкинути ремні і пов'язати.

9 хвилин тому, Конструктор сказав:

З власного досвіду: загрузка 64 вуликів  займає до 2годин , за умови що ще одна людина допомагає розвинути ремені і пов'язати.

товариш грузить ізілоадером (гермес) 50 сімей за 20 хв, в трьох ( він як водій)

в мене бобкетом саме швидше виходило 80 сімей за 40хв з ув'язкою.( в двох із сином).

5 хвилин тому, Володимир 74 сказав:

товариш грузить ізілоадером (гермес) 50 сімей за 20 хв, в трьох ( він як водій)

в мене бобкетом саме швидше виходило 80 сімей за 40хв з ув'язкою

Чесно кажучи я час ніколи не засікав , 2 години це так би мовити з запасом , за найгірших умов , косогори , важкий під'їзд .

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...