Олексій Кременчук Опубликовано 1 декабря, 2021 Share Опубликовано 1 декабря, 2021 1 час назад, Конструктор сказал: Міст з паджеро спорт , двигун Рено 1.6b КПП теж з передньприводного Рено Мощно Я больше нацелен на маневренность, простоту управления и компактность - погрузчик должен занимать места как 4 улья и перевозится вместе с ними на прицепе, например, в прицеп размером 1,6*3,6 метра становится 24 улья или 20 ульев и погрузчик. Естественно, он будет поднимать не целый поддон с четырьмя ульями, а обрезанный с двумя. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 декабря, 2021 Share Опубликовано 1 декабря, 2021 6 годин тому, Алексей Кременчуг сказав: Мощно Я больше нацелен на маневренность, простоту управления и компактность - погрузчик должен занимать места как 4 улья и перевозится вместе с ними на прицепе, например, в прицеп размером 1,6*3,6 метра становится 24 улья или 20 ульев и погрузчик. Естественно, он будет поднимать не целый поддон с четырьмя ульями, а обрезанный с двумя. Зараз гружу по два маніпулятором (ізолоутером) , погружчиком буду по 4, хочеться щоб було швидше і легше . Правда не впевнений чи так вийде можливо легше , от швидше навряд. Теж хочу що був досить компактний , в ширину до метра довжина до 2.2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 Такий би для пасіки. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 Дивитись з 20хв. 25 сек. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 Только что, Николай S сказал: Дивитись з 2хв. 25 сек. Нолик пропустили , за погрузчик на 20 мин. 25сек. Вот еще вариант 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 1 годину тому, Алексей Кременчуг сказав: Вот еще вариант Такі здорові дядьки, могли і вручну швиденько вкинути 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 2 години тому, Алексей Кременчуг сказав: Нолик пропустили , за погрузчик на 20 мин. 25сек. Вот еще вариант Враховуючи що працює 3 людини і погружчик , то дуже повільно. І як я зрозумів в 2-3поверхи він не погрузе , тут і втрачається основна суть його використання. + Що на електриці робить тихо. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 15 минут назад, Конструктор сказал: Враховуючи що працює 3 людини і погружчик , то дуже повільно. Зато тяжелого в руки не берут. Хотя, даже по прямой, едет слишком медленно. Я свой проектирую на крейсерскую скорость 4-5 км/час, что-бы за ним было комфортно ходить, максималка- 10 км/час. 35 минут назад, Конструктор сказал: І як я зрозумів в 2-3поверхи він не погрузе , тут і втрачається основна суть його використання. Имеете в виду грузить второй этаж в прицепе с земли? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Володимир 74 Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 01.12.2021 в 18:24, Конструктор сказав: Зараз гружу по два маніпулятором (ізолоутером) , погружчиком буду по 4, хочеться щоб було швидше і легше . Правда не впевнений чи так вийде можливо легше , от швидше навряд. Теж хочу що був досить компактний , в ширину до метра довжина до 2.2 2 години тому, Конструктор сказав: Враховуючи що працює 3 людини і погружчик , то дуже повільно. І як я зрозумів в 2-3поверхи він не погрузе , тут і втрачається основна суть його використання. + Що на електриці робить тихо. Якщо хочете саморобним навантажувачем грузити в 2-3 поверхи враховуйте вагу піддонів і вагу самого погрузчика, чим вище тим цікавіше. Якщо навантажувач буде занадто легким він не зможе одночасно підняти-зняти 2-3 поверхи, тобто вийде працювати лише з одним піддоном, це дуже довго, в 2-3 рази займатиме більше часу. Швидше і легше не вийде Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 8 хвилин тому, Володимир 74 сказав: Якщо хочете саморобним навантажувачем грузити в 2-3 поверхи враховуйте вагу піддонів і вагу самого погрузчика, чим вище тим цікавіше. Якщо навантажувач буде занадто легким він не зможе одночасно підняти-зняти 2-3 поверхи, тобто вийде працювати лише з одним піддоном, це дуже довго, в 2-3 рази займатиме більше часу. Швидше і легше не вийде А ще варто враховувати, що доцільно в першому ярусі ставити вулики наприклад в 4 ряди то другий ярус зручніше перевозити 3 ряди, тобто на ряд менше чим в нижньому, навантажувач повинен мати технічну можливість ставити верхні вулики далі чим в нижньому ряду. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Володимир 74 Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 13 хвилин тому, Николай S сказав: А ще варто враховувати, що доцільно в першому ярусі ставити вулики наприклад в 4 ряди то другий ярус зручніше перевозити 3 ряди, тобто на ряд менше чим в нижньому, навантажувач повинен мати технічну можливість ставити верхні вулики далі чим в нижньому ряду. Зручно якщо навантажувач може ставити піддони з одного боку машини, так як авант, ну а далі кому як подобається. Якщо використовувати навантажувач, то піддон на 4-рі вулика. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 2 години тому, Алексей Кременчуг сказав: Имеете в виду грузить второй этаж в прицепе с земли? Саме так. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 29 хвилин тому, Володимир 74 сказав: Зручно якщо навантажувач може ставити піддони з одного боку машини, так як авант, ну а далі кому як подобається. Якщо використовувати навантажувач, то піддон на 4-рі вулика. Такої ж думки і я . Якщо погружчик то тільки по 4 на піддоні. Загрузка з одної сторони теж в приорітеті . Ось такого плану погружчик з нею справиться ще краще як авант ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 1 година тому, Володимир 74 сказав: Якщо хочете саморобним навантажувачем грузити в 2-3 поверхи враховуйте вагу піддонів і вагу самого погрузчика, чим вище тим цікавіше. Якщо навантажувач буде занадто легким він не зможе одночасно підняти-зняти 2-3 поверхи, тобто вийде працювати лише з одним піддоном, це дуже довго, в 2-3 рази займатиме більше часу. Швидше і легше не вийде Ще 2 поверхи можна реалізувати , з розрахунку що вулик Макс. 75 кг потрібна вантажопідйомність 600кг і маса машини 900+ . А от на 3 яруси вже важче. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 57 хвилин тому, Николай S сказав: А ще варто враховувати, що доцільно в першому ярусі ставити вулики наприклад в 4 ряди то другий ярус зручніше перевозити 3 ряди, тобто на ряд менше чим в нижньому, навантажувач повинен мати технічну можливість ставити верхні вулики далі чим в нижньому ряду. Ні на мою думку всі мають бути по 4 на піддоні . Піраміду буде незручно ні грузити , ні в'язати . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Володимир 74 Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 11 хвилин тому, Конструктор сказав: Такої ж думки і я . Якщо погружчик то тільки по 4 на піддоні. Загрузка з одної сторони теж в приорітеті . Ось такого плану погружчик з нею справиться ще краще як авант ... Собственная масса кг D-4220/G-4280 D-4340/G-4400 D-4900/G-4960 - невеликий недолік власна маса від 4220 до 4960кг в залежності від моделі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 1 година тому, Володимир 74 сказав: Швидше і легше не вийде Якщо на вдасться реалізувати погружчик з можливістю вантажити по 2-3 піддони то мабуть відкладу знов цю затію . Бо буде дійсно не швидше і легше. Краще час витрачу на вдосконалення свого ізолоутером. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 1 хвилину тому, Конструктор сказав: Ні на мою думку всі мають бути по 4 на піддоні . Піраміду буде незручно ні грузити , ні в'язати . Та я вже теж саме самотужки сообразив, всі погрузчики будуть єфективні лише при піддонах на 4 вулики і відповідним кузовом. Техніка з широким кузовом де можна без піддонів ставити 5 рядів вуликів(2.5 метра),в комплекті з даними погрузчиками, піддонами ніяких переваг не матиме 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Володимир 74 Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 Пропрацювавши сезон бобкетом 753, прийшов до висновку що професійний навантажувач це сила і досить складно в домашніх умовах повторити те що придумували і вдосконалювали не один рік інженери. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 2 хвилини тому, Володимир 74 сказав: Собственная масса кг D-4220/G-4280 D-4340/G-4400 D-4900/G-4960 - невеликий недолік власна маса від 4220 до 4960кг в залежності від моделі. Та в нього не тільки маса велика а і ціна . Але задумка щось зробити схоже є , з масою 1000-1200кг 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 2 хвилини тому, Конструктор сказав: Якщо на вдасться реалізувати погружчик з можливістю вантажити по 2-3 піддони то мабуть відкладу знов цю затію . Бо буде дійсно не швидше і легше. Краще час витрачу на вдосконалення свого ізолоутером. Щось і мені здається до певної кількості сімей пасічний маніпулятор на кузові буде зручніше 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 4 хвилини тому, Володимир 74 сказав: Пропрацювавши сезон бобкетом 753, прийшов до висновку що професійний навантажувач це сила і досить складно в домашніх умовах повторити те що придумували і вдосконалювали не один рік інженери. Згоден . Повторювати те що зробили інженери і не має смислу , простіше купити готове. Якщо і робити погружчик , то потрібно зробити краще , а не гірше . Враховуючи всі свої потреби як пасічник. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 15 хвилин тому, Николай S сказав: Щось і мені здається до певної кількості сімей пасічний маніпулятор на кузові буде зручніше З власного досвіду: загрузка 64 вуликів займає до 2годин , за умови що ще одна людина допомагає розкинути ремні і пов'язати. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Володимир 74 Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 9 хвилин тому, Конструктор сказав: З власного досвіду: загрузка 64 вуликів займає до 2годин , за умови що ще одна людина допомагає розвинути ремені і пов'язати. товариш грузить ізілоадером (гермес) 50 сімей за 20 хв, в трьох ( він як водій) в мене бобкетом саме швидше виходило 80 сімей за 40хв з ув'язкою.( в двох із сином). 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 5 хвилин тому, Володимир 74 сказав: товариш грузить ізілоадером (гермес) 50 сімей за 20 хв, в трьох ( він як водій) в мене бобкетом саме швидше виходило 80 сімей за 40хв з ув'язкою Чесно кажучи я час ніколи не засікав , 2 години це так би мовити з запасом , за найгірших умов , косогори , важкий під'їзд . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.