Алёнка Опубликовано 31 марта, 2017 Share Опубликовано 31 марта, 2017 11 минуту назад, Wladimir_K сказал: Напевне я пропустив весь момент... Нас всех тут хотели завербовать! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 31 марта, 2017 Share Опубликовано 31 марта, 2017 Только что, Алёнка сказал: Нас всех тут хотели завербовать! Вже ознайомився. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 31 марта, 2017 Share Опубликовано 31 марта, 2017 1 минуту назад, Wladimir_K сказал: Вже ознайомився. А Sanich сказал: 18 минут назад, Sanich сказал: не дочекаються. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 31 марта, 2017 Share Опубликовано 31 марта, 2017 1 час назад, Алёнка сказал: 1 час назад, Wladimir_K сказал: Напевне я пропустив весь момент... Нас всех тут хотели завербовать! Куди? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 1 апреля, 2017 Share Опубликовано 1 апреля, 2017 8 часов назад, ромео сказал: Куди? Этого мы уже никогда не узнаем... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 2 апреля, 2017 Share Опубликовано 2 апреля, 2017 @Sanich, думаю, що треба створити окремий розділ в категорії "Бджільництво" для різних лікувально-стимулюючих засобів в бджільництві. Щоб там створювались теми по назві ветпрепарату і обговорювавсь досвід використання. В розділі "Болезни и вредители" є багато розкиданих тем, або в одній темі змішались докупи багато різних засобів. Тому досить незручно шукати те, що людину цікавить. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 апреля, 2017 Share Опубликовано 3 апреля, 2017 В 01.04.2017 в 07:57, Алёнка сказав: Этого мы уже никогда не узнаем... можемо тільки догадуватися 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bombus Опубликовано 6 апреля, 2017 Share Опубликовано 6 апреля, 2017 Почему нельзя лайкать свое собственное сообщение? Иногда напишешь такую прекрасную, глубокую и чувствительную вещь, а она стоит одиноко, никем не облайканая, в окружении глупости и тривиальности. Так и тянется рука взять и лайкнуть один разочек. А низяяя... 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчеломучитель_ua Опубликовано 6 апреля, 2017 Share Опубликовано 6 апреля, 2017 9 минут назад, Посторонним В. сказал: Почему нельзя лайкать свое собственное сообщение? Иногда напишешь такую прекрасную, глубокую и чувствительную вещь, а она стоит одиноко, никем не облайканая, в окружении глупости и тривиальности. Так и тянется рука взять и лайкнуть один разочек. А низяяя... Ну когда будет рука тянутся взять и лайкнуть, то пишите мне я вам помогу 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
roman72201 Опубликовано 4 мая, 2017 Share Опубликовано 4 мая, 2017 страница "вся активность" через несколько минут становится на паузу, читаю все старые сообщения до конца страницы, потом, что бы увидеть свежие сообщения, страницу перезагружаю и она загружается с новыми сообщениями, но почему то не с начала страницы а в конце или где остановил прокрутку. вроде бы перезагрузился, а теперь ещё надо откручиваться вверх, как то неудобно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 4 мая, 2017 Share Опубликовано 4 мая, 2017 16 минут назад, roman72201 сказал: страница "вся активность" через несколько минут становится на паузу, читаю все старые сообщения до конца страницы, потом, что бы увидеть свежие сообщения, страницу перезагружаю и она загружается с новыми сообщениями, но почему то не с начала страницы а в конце или где остановил прокрутку. вроде бы перезагрузился, а теперь ещё надо откручиваться вверх, как то неудобно. А может, вы попробуете смотреть не "вся активность", а "непрочитанное" (справа вверху)? Тогда страница, перезагружаясь, всегда будет сверху. И плюс так удобней 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rom999 Опубликовано 16 июня, 2017 Share Опубликовано 16 июня, 2017 Доброго часу доби всім. Я новий на форумі, і у бджолярстві також не профі. Переглянув вітки форуму, на перших порах мені сподобалось, є багато цікавої інформації, та і форумчани бачу люди цікаві і привітні, надіюсь подружитись. Сам сайт також розроблено зручно і змістовно. Всім вітання. Роман. 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 16 июня, 2017 Share Опубликовано 16 июня, 2017 27 минут назад, Rom999 сказал: Всім вітання. Роман. Вітаю на форумі Роман 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rom999 Опубликовано 16 июня, 2017 Share Опубликовано 16 июня, 2017 Дякую, Вітаю також. Доброї ночі. Я вважав що це лиш мені не спиться. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 17 июня, 2017 Share Опубликовано 17 июня, 2017 8 часов назад, Rom999 сказал: Доброго часу доби всім. Я новий на форумі, і у бджолярстві також не профі. Всім вітання. Роман. , Роман! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rom999 Опубликовано 17 июня, 2017 Share Опубликовано 17 июня, 2017 Пробачте за таку активність початківця-форумчанена, але думаю, що було-б непогано створити на форумі журнал форумчан, де вказано його реквізити і посилання на його дописи. А також вікно де вказано хто зараз на форумі /он-лайн і оф-лайн/, ну і значок біля участника /чи він в он-лайні/. Можливо це є, а я просто ще не розібрався. Дякую. P.S. Пардон, пользователи сети - є. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 17 июня, 2017 Share Опубликовано 17 июня, 2017 2 хвилини тому, Rom999 сказав: це є, 2 хвилини тому, Rom999 сказав: просто ще не розібрався Натискуєте на профіль будь-якого користувача, там кнопочка "активність" натискуєте і будете мати всі повідомлення користувача. Також в профілі вказано чи користувач на форумі чи ні і коли він був останній раз. Не поспішайте. Щоб повністю ознайомитись з всіма нюансами треба не один день... вперед. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rom999 Опубликовано 17 июня, 2017 Share Опубликовано 17 июня, 2017 5 минут назад, Бджолопотам сказал: Щоб повністю ознайомитись з всіма нюансами треба не один день... вперед. Дякую, пробачте, дійсно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 июня, 2017 Share Опубликовано 27 июня, 2017 Народ будь те обережні в мережі інтернет серйозний вірус, що вимагає кошти і шифрує диск с, вже з ним зіткнувся, деякі сайти банків навіть попали, нова пошта, заправки і т.д, атака масована, напевне лягає все, що на вінді. Назва вируса Петя, диск шифрує і вимагає 300$ в біткоїнах. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 июня, 2017 Share Опубликовано 27 июня, 2017 19 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Народ будь те обережні в мережі інтернет серйозний вірус, що вимагає кошти і шифрує диск с, вже з ним зіткнувся, деякі сайти банків навіть попали, нова пошта, заправки і т.д, атака масована, напевне лягає все, що на вінді. Назва вируса Петя, диск шифрує і вимагає 300$ в біткоїнах. Як він, холєра, попадає на комп"ютер - ось в чому питання. П.С. У нас весь офіс пішов дордому - накрило всі робочі машини. Може й мою накрити встигло, поки не перевантажуся - знати не буду. Поки працюю по 3Ж. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 июня, 2017 Share Опубликовано 27 июня, 2017 40 минут назад, Sanich сказал: Як він, холєра, попадає на комп"ютер - ось в чому питання. П.С. У нас весь офіс пішов дордому - накрило всі робочі машини. Може й мою накрити встигло, поки не перевантажуся - знати не буду. Поки працюю по 3Ж. Проблеми у Вінді, десь щось використали з дир, повезло, що завтра вихідний. Поки перезатер диск с з бекапа інший виявився цілий хоча dbf файли пошкоджені 1С., якщо дані шифрує шанси відновити інфу будуть мінімальні . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 27 июня, 2017 Share Опубликовано 27 июня, 2017 5 годин тому, Wladimir_K сказав: Народ будь те обережні в мережі інтернет Цікаво, як ця обережність має проявлятись якщо 4 години тому, Sanich сказав: Як він, холєра, попадає на комп"ютер - ось в чому питання. Ось знайшов..... СБУ повідомила, як працює вірус Petya.A і як від нього вберегтись. Тиць сюди Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 июня, 2017 Share Опубликовано 27 июня, 2017 13 минуты назад, Бджолопотам сказал: Цікаво, як ця обережність має проявлятись якщо Ось знайшов..... СБУ повідомила, як працює вірус Petya.A і як від нього вберегтись. Тиць сюди Не відкривати сумнівні посилання і файли на пошті, в крайньому випадку мати бекап, а як все працює показали банки і торгівельні мережі, потрібно платити гроші за обслуговування і по на Linux чи Unix подібних ОС. А написали за пів дня вже багато, тільки з цього толку було 0. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 27 июня, 2017 Share Опубликовано 27 июня, 2017 4 часа назад, Wladimir_K сказал: Проблеми у Вінді, десь щось використали з дир, повезло, що завтра вихідний. Якою віндою користуєтесь ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 июня, 2017 Share Опубликовано 27 июня, 2017 5 минут назад, vovchik v сказал: Якою віндою користуєтесь ? У мене зараз ком розібраний а ОС значення немає на роботі адмініструємо фактично весь відомий парк, думаю ХР не попала під роздачу. Все пишу зі смартфону. 7 після зараження відновив з бекапу і обновив по максимуму. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.