Перейти к содержанию

Отзывы и предложения

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

11 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Напевне я пропустив весь момент...

Нас всех тут хотели завербовать!:helpme:

Только что, Алёнка сказал:

Вже ознайомився.

1 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Вже ознайомився.

А Sanich сказал:

18 минут назад, Sanich сказал:

не дочекаються. :ae: 

:hunter:

1 час назад, Алёнка сказал:

1 час назад, Wladimir_K сказал:

Напевне я пропустив весь момент...

Куди?

8 часов назад, ромео сказал:

Куди?

Этого мы уже никогда не узнаем...:al:

@Sanich, думаю, що треба створити окремий розділ в категорії "Бджільництво" для різних лікувально-стимулюючих засобів в бджільництві. Щоб там створювались теми по назві ветпрепарату і обговорювавсь досвід використання. В розділі  "Болезни и вредители" є багато розкиданих тем, або в одній темі змішались докупи багато різних засобів. Тому досить незручно шукати те, що людину цікавить.:IMHO:

В 01.04.2017 в 07:57, Алёнка сказав:

Этого мы уже никогда не узнаем...:al:

можемо тільки догадуватися

Почему нельзя лайкать свое собственное сообщение? Иногда напишешь такую прекрасную, глубокую и чувствительную вещь, а она стоит одиноко, никем не облайканая, в окружении глупости и тривиальности. Так и тянется рука взять и лайкнуть  один разочек. А низяяя...:(

9 минут назад, Посторонним В. сказал:

Почему нельзя лайкать свое собственное сообщение? Иногда напишешь такую прекрасную, глубокую и чувствительную вещь, а она стоит одиноко, никем не облайканая, в окружении глупости и тривиальности. Так и тянется рука взять и лайкнуть  один разочек. А низяяя...:(

Ну когда будет рука тянутся взять и лайкнуть, то пишите мне я вам помогу:az:

• 4 weeks later...

страница "вся активность" через несколько минут становится на паузу, читаю все старые сообщения до конца страницы, потом, что бы увидеть свежие сообщения, страницу перезагружаю и она загружается с новыми сообщениями, но почему то не с начала страницы а в конце или где остановил прокрутку.

вроде бы перезагрузился, а теперь ещё надо откручиваться вверх, как то неудобно.

16 минут назад, roman72201 сказал:

страница "вся активность" через несколько минут становится на паузу, читаю все старые сообщения до конца страницы, потом, что бы увидеть свежие сообщения, страницу перезагружаю и она загружается с новыми сообщениями, но почему то не с начала страницы а в конце или где остановил прокрутку.

вроде бы перезагрузился, а теперь ещё надо откручиваться вверх, как то неудобно.

А может, вы попробуете смотреть не "вся активность", а "непрочитанное" (справа вверху)? Тогда страница, перезагружаясь, всегда будет сверху. И плюс так удобней :IMHO1:

• 1 month later...

Доброго часу доби всім. Я новий на форумі, і у бджолярстві також не профі. Переглянув вітки форуму,

на перших порах мені сподобалось, є багато цікавої інформації, та і форумчани бачу люди цікаві і привітні,

надіюсь подружитись. Сам сайт також розроблено зручно і змістовно. Всім вітання. Роман.

27 минут назад, Rom999 сказал:

Всім вітання. Роман.

Вітаю на форумі Роман :wave:

8 часов назад, Rom999 сказал:

Доброго часу доби всім. Я новий на форумі, і у бджолярстві також не профі. Всім вітання. Роман.

e4b4bd6356352cefd12d7aabdde5c436.gif, Роман!

Пробачте за таку активність початківця-форумчанена, але думаю, що було-б непогано створити на форумі

журнал форумчан, де вказано його реквізити і посилання на його дописи. А також вікно де вказано хто зараз

на форумі /он-лайн і оф-лайн/, ну і значок біля участника /чи він в он-лайні/. Можливо це є, а я просто ще не розібрався.

Дякую.

P.S.  Пардон, пользователи сети - є.

2 хвилини тому, Rom999 сказав:

це є,

2 хвилини тому, Rom999 сказав:

просто ще не розібрався

Натискуєте на профіль будь-якого користувача, там кнопочка "активність" натискуєте і будете мати всі повідомлення користувача. Також в профілі вказано чи користувач на форумі чи ні і коли він був останній раз. Не поспішайте. Щоб повністю ознайомитись з всіма нюансами треба не один день... вперед.

5 минут назад, Бджолопотам сказал:

Щоб повністю ознайомитись з всіма нюансами треба не один день... вперед.

Дякую, пробачте, дійсно.

• 2 weeks later...

Народ будь те обережні в мережі інтернет серйозний вірус, що вимагає кошти і шифрує диск с, вже з ним зіткнувся, деякі сайти банків навіть попали, нова пошта, заправки і т.д, атака масована, напевне лягає все, що на вінді.

Назва вируса Петя, диск шифрує і вимагає 300$ в біткоїнах.

19 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Народ будь те обережні в мережі інтернет серйозний вірус, що вимагає кошти і шифрує диск с, вже з ним зіткнувся, деякі сайти банків навіть попали, нова пошта, заправки і т.д, атака масована, напевне лягає все, що на вінді.

Назва вируса Петя, диск шифрує і вимагає 300$ в біткоїнах.

Як він, холєра, попадає на комп"ютер - ось в чому питання. 

П.С. У нас весь офіс пішов дордому - накрило всі робочі машини. Може й мою накрити встигло, поки не перевантажуся - знати не буду. Поки працюю по 3Ж. 

40 минут назад, Sanich сказал:

П.С. У нас весь офіс пішов дордому - накрило всі робочі машини. Може й мою накрити встигло, поки не перевантажуся - знати не буду. Поки працюю по 3Ж. 

Проблеми у Вінді, десь щось використали з дир, повезло, що завтра вихідний.

Поки перезатер диск с з бекапа інший виявився цілий хоча dbf файли пошкоджені 1С., якщо дані шифрує шанси відновити інфу  будуть мінімальні .

5 годин тому, Wladimir_K сказав:

Народ будь те обережні в мережі інтернет

Цікаво, як ця обережність має проявлятись якщо

4 години тому, Sanich сказав:

Ось знайшов.....

СБУ повідомила, як працює вірус Petya.A і як від нього вберегтись. Тиць сюди

13 минуты назад, Бджолопотам сказал:

Цікаво, як ця обережність має проявлятись якщо

Ось знайшов.....

СБУ повідомила, як працює вірус Petya.A і як від нього вберегтись. Тиць сюди

Не відкривати сумнівні посилання і файли на пошті, в крайньому випадку мати бекап, а як все працює показали банки і торгівельні мережі, потрібно платити гроші за обслуговування і по на Linux чи Unix подібних ОС.

А написали за пів дня вже багато, тільки з цього толку було 0.

4 часа назад, Wladimir_K сказал:

Проблеми у Вінді, десь щось використали з дир, повезло, що завтра вихідний.

Якою віндою користуєтесь ?

5 минут назад, vovchik v сказал:

Якою віндою користуєтесь ?

У мене зараз ком розібраний а ОС значення немає на роботі адмініструємо фактично весь відомий парк, думаю ХР не попала під роздачу. Все пишу зі смартфону.

7 після зараження відновив з бекапу і обновив по максимуму.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...