Перейти к содержанию

Отзывы и предложения

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

Предвзято якось, а ще за демократію боремось.... opr06K91.gif

ще 45 сообщений чиркните и станете депутатом.. :ole_ole:

Так з вашими приколами по видаленню постів не набереш тих 150 штук. бо хто шо хоче той і удаляє. Адміністрація обовязково повинна бути але без фанатизму. Предвзято якось, а ще за демократію боремось.... :wave:
Не варто путати демократію з анархією. Правила для того щоб їх виконувати.

Добрий день! Вчора вiдкрив тему "Журнал пасiчника" в роздiлi iнвентар i вона кудись зникла. Чи можу я поцикавитися чому? :hi:

Добрий день! Вчора вiдкрив тему "Журнал пасiчника" в роздiлi iнвентар i вона кудись зникла. Чи можу я поцикавитися чому? :hi:
Кто-то из модераторов. Попросил их ответить.

Справа вверху есть кнопка "Помощник". При нажатии в меню выбираете "10 ваших последних сообщений" И находите то, что ищете. Я объединил три схожих темы. Ни одна из них не получила развития, потому что разбросаны по всему Форуму и найти их очень сложно. Здесь уже есть много информации на эту тему.

Кто-то из модераторов. Попросил их ответить.
. Я объединил три схожих темы. Ни одна из них не получила развития, потому что разбросаны по всему Форуму и найти их очень сложно.
На Пчеловоде в таком случае модераторр или админ постится в этой теме, что тема похожа и переносит сообщение в другой топик , дает ссылку и закрывает тему. Мужики, делайте пож. так а то действительно "неразбериха" получается. С ув. :hi: ЗЫ: много моих сообщений не точке удаляли (правда незнаю кто) без обьяснений. Правила ненарушал, никого необижал и неоскорблял--просто комуто так нада! На многих форумах (не пчеловодных) сначала администрация предупреждает а потом принимает меры--наказывают и удаляют посты.Да трудно несогласится с админами что та "писанина" которую трудно назвать "постом" или высказыванием адэкватного человека должна удалятся, но давайте будем толерантными к друг другу и делать так как говорит нам наша совесть. Своим высказыванием невысуваю никаких предьяв в сторону администрации форума но прошу внести хоть какието корективы в работу модераторов для удобства работы их же и пользователей--ведь тема в которой пишу соответсвующая.

тема похожа и переносит сообщение в другой топик , дает ссылку и закрывает тему.

Якщо теми об'єднуються, то нема можливості залишити посилання, а повідомляти про перенесення кожного посту нереально, тож перегляд останніх своїх повідомлень, якраз те що треба. Взагалі Ваші зауваження слушні, в незрозумілих випадках є завжди можливість звернутися до адмінів, чи модераторів, але модераторам повідомляти всіх про кожен свій крок таки проблематично. Повірте, що роботи на форумі по модерації досить багато, а модератори такі ж пасічники, як і всі і окрім роботи на форумі мають клопоти на своїх пасіках і господарках. Тож не гнівайтеся на якісь незручності, а при "непонятках" звертайтеся в відповідних темах, чи в приват. Здається в нас не було випадків якогось категоричного ігнору... :hi:

А чого неможу зайти в Політику? Все відкрито а тут "закритий форум".
раздел доступен тем у кого 150 и более сообщений.
У меня предложение. Сделать вход в Политику свободным, а участие в дебатах, тем, кто имеет 100 и более сообщений. Считаю, что страна находится в таком положении, что информация и взгляды наших коллег помогут сформироваться таким взглядам, которые помогут нам стать мудрее. С уважением Александр. P.S. Надеюсь, что это не насеет урон имиджу форуму, а наоборот.

А чого неможу зайти в Політику? Все відкрито а тут "закритий форум".
раздел доступен тем у кого 150 и более сообщений.
У меня предложение. Сделать вход в Политику свободным, а участие в дебатах, тем, кто имеет 100 и более сообщений. Считаю, что страна находится в таком положении, что информация и взгляды наших коллег помогут сформироваться таким взглядам, которые помогут нам стать мудрее. С уважением Александр. P.S. Надеюсь, что это не насеет урон имиджу форуму, а наоборот.
Я полностью поддерживаю. Свободный вход и чтение, но участие в дискуссии после 150 сообщений

а ще така річь я промодерація, її також на даний час треба зняти, та ми тут вже майже як близькі родичі то думаю на стосунках легкі перебранки не позначаться.

а ще така річь я промодерація, її також на даний час треба зняти, та ми тут вже майже як близькі родичі то думаю на стосунках легкі перебранки не позначаться.
Абсолютно не згідний - промодерація крім всього іншого понижує градус спілкування (затримка публікацій повідомлень), так що це не обговорюється :IMHO1: і взагалі - не варто нічого міняти...

так що це не обговорюється opr06K9M.gif і взагалі - не варто нічого міняти...

Правильно сказано :az:

• 1 month later...

Я просто не розумію ,чому така сторінка на форумі (уход за пчолами) закрита для загального коистування. Невжде такі заходи підсилюють рейтинг форуму?

Я просто не розумію ,чому така сторінка на форумі (уход за пчолами) закрита для загального коистування. Невжде такі заходи підсилюють рейтинг форуму?
Ну не знаю , как модератор пишу Вам всё работает , даже как гость можно читать. Ищите у себя причину .

що означає закрита?

Да все работает. ..И работало.

що означає закрита?

Виходжу з форуму навпроти сторінки уход за пчелами висвітлюється закритий форум, натискаю висвітлюється рамка і там пароль і інше. Був також затруднений доступ коли був в бані -практично неможливо було слідкувати за форумом.

Виходжу з форуму навпроти сторінки уход за пчелами висвітлюється закритий форум, натискаю висвітлюється рамка і там пароль і інше. Був також затруднений доступ коли був в бані -практично неможливо було слідкувати за форумом.

Надо сбросить куки форума и зайти по новой с паролями , должно наладиться . А нет значит в поисковике будет дело :ah:

• 6 months later...

адміни, а ви плануєте новий форум запускати, чи я щось пропустив - http://nova.tochok.info/forum/index.php?act=idx ???

адміни, а ви плануєте новий форум запускати, чи я щось пропустив - http://****.tochok.info/forum/index.php?act=idx ???
Плануємо, але не раніше ніж через кілька місяців. Це тестовий варіант зі своїми проблемами, які поки не вирішені. Крім того це проміжна версія движка. В плані планується використовувати самий новий, який вийде на протязі кількох місяців.... Питання як ви про нього взнали?

Варіант перенесення бази зі старого на новий включений. Чи все буде з нуля.

Варіант перенесення бази зі старого на новий включений. Чи все буде з нуля.
Звичайно з нуля ніхто не буде розочинати - в цьому немає ніякого сенсу. В тому і всі проблеми - в перенесені даних коректно.

Питання як ви про нього взнали?
А це мав бути сюрприз? :ak: чисто випадково - хотів у гуглах почитати про бджолину блоху, про яку згадується у темі "осінній злет бджіл". Гугл і знайшов відповідь на двох форумах. Зайшовши на інший - зробив висновок, що готується нове середовище)

• 1 month later...

Попрошу адміністрацію зробити так ,щоб в мене , коли є Хадзумакі на екрані ,щоб не було картинки на аваторі ( все може бути а картинку видалити) особисто для мене. Ноутбук нервується і я також на картинку.

Попрошу адміністрацію зробити так ,щоб в мене , коли є Хадзумакі на екрані ,щоб не було картинки на аваторі

:blink: Ви маєте якісь претензії? так звертайтеся в приват, я вам там розкажу що я про вас думаю. :wave:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...