В 361 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 1 минуту назад, nibond сказал: Їм цього і не треба. Їм головне застовбити за собою корито і не допустити інших, бо на всіх все одно не вистачає. Так то і так зрозуміло , для того вони і купляли племсвідотства і сертефікати на своі пасіки , а тепер треба вертати вкладене , але вже із бьютжету , за наш рахунок . Во С..КИ !! Голодні.!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 15 хвилин тому, Valik740 сказав: Так то і так зрозуміло , для того вони і купляли племсвідотства і сертефікати на своі пасіки , а тепер треба вертати вкладене , але вже із бьютжету , за наш рахунок . Во С..КИ !! Голодні.!! Зараз в робочій групі при міністерстві цікава ситуація, всі, хто підтримав наказ 338, так чи інакше залежать від міністерства - або це посади, або на потоках, грантах які все одно йдуть через мністерство. Є такий в роб групі Арабаджі, земляк @Сергей Тюркин, дуже вже підтримує Адамчук і Двикалюк. Голосував за наказ 338, а сам тримає карніку, а потім в мережах ще й хвалиться, що в паспорті запишу "місцева" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
В 361 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 43 минуты назад, ДобровоЛ сказал: @Valik740, ну, а якщо усі родоводи й документи зарубіжні на баків і їх материнок в порядку? То це теж "шахрайство, або дурість писаки "?... Мабуть , Валентине, потрібно хоч інколи думати перед тим , як сідаєш за калавіатуру. Перед тим як коментувати треба хочаб знати про що мова іде , а не '' чув дзвін і не поняв де він' . А мова іде про запис породи у паспорті пасіки!! Чи Ви думаєте що ветеренар Вам в паспорті пасіки запише шо у Вас баки бо у Вас е паспорт на матку?? Яка вне закона. Самі хоть розумієте ??? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 16 хвилин тому, Гурович сказав: Вам ордена и слава - нам тишина и деньги Питання не в славі, а в почутті гідності. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 3 часа назад, nibond сказал: Є такий в роб групі Арабаджі, земляк @Сергей Тюркин, дуже вже підтримує Адамчук і Двикалюк. Голосував за наказ 338, а сам тримає карніку, а потім в мережах ще й хвалиться, що в паспорті запишу "місцева" Диму знаю. иногда говорим по телефону. он говорил что входит в какуюто рабочую группу но практически ничего о ней не рассказывает. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 16 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав: Диму знаю. иногда говорим по телефону. он говорил что входит в какуюто рабочую группу но практически ничего о ней не рассказывает. Подвійні стандарти. В колі пасічників вони парень рубаха, а там голосують і за породне районування і за все інше що підсовують зверху. А ми потім чухаємо потилицю - який ідіот це придумав і ухвалив. Є якийсь у них там проект з запилення на іноземних грантах і маловідома геошка під це. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 2 часа назад, nibond сказал: Подвійні стандарти. В колі пасічників вони парень рубаха, а там голосують і за породне районування і за все інше що підсовують зверху. А ми потім чухаємо потилицю - який ідіот це придумав і ухвалив. Є якийсь у них там проект з запилення на іноземних грантах і маловідома геошка під це. Он ко мне звонил и спрашивал почему я пользуюсь италянкой а не местной. сказал что собирает от пчеловодов промышленников такого рода информацию для работы в группе. судя по вопросу я так понял что он против районирования. но конкретно я не спрашивал. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 3 години тому, Valik740 сказав: Перед тим як коментувати треба хочаб знати про що мова іде , а не '' чув дзвін і не поняв де він' . А мова іде про запис породи у паспорті пасіки!! Чи Ви думаєте що ветеренар Вам в паспорті пасіки запише шо у Вас баки бо у Вас е паспорт на матку?? Яка вне закона. Самі хоть розумієте ??? То я ж саме й про паспорт і веду мову, тому й дзвін добре чув. У нас якраз карпатка і кавказянка поза законом, на які жодного документа не знайдеш. Полісянка з УС - то наші місцеві. А баків я завозив якраз офіційно через таможню з ветеринарним паспортом і усіма відмітками, за що платив немалі єврики . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 7 часов назад, ДобровоЛ сказал: А баків я завозив якраз офіційно через таможню з ветеринарним паспортом і усіма відмітками, за що платив немалі єврики . Вы в Украине наверное такой первый. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 21 хвилину тому, Сергей Тюркин сказав: Вы в Украине наверное такой первый. Не думаю. Правда, то була не моя заслуга. Так вирішив мій зять, роблячи мені подарунок у вигляді материнки. Сам він за неї домовлявся й займався доставкою, сам й платив, а у них , іноземців, інші поняття, звідси й такі вимоги. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 8 годин тому, Valik740 сказав: ... мова іде про запис породи у паспорті пасіки!! Чи Ви думаєте що ветеренар Вам в паспорті пасіки запише шо у Вас баки бо у Вас е паспорт на матку?? Яка вне закона... А що у нас ще до сих пір діє комуністичний (радянський) закон породного районування бджіл ?.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
В 361 Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 3 минуты назад, ДобровоЛ сказал: А що у нас ще до сих пір діє комуністичний (радянський) закон породного районування бджіл ?.. Гайдер і Ко. Впевнені що так , діє. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 1 час назад, Valik740 сказал: Гайдер і Ко. Впевнені що так , діє. Так карпатчикам найбільш невигідний цей закон Ну толку що вони добьются у себе контроль породи , навіщо їм ті бджоли , якщо небуде змого вивезти маток і головне пакети у медові регіони де районована порода УС Маток баків , карнік . італійок завозять майже тихо без особливого галасу , пару маток ИО на пасіку А як продать і перевисти десятки тисяч пакетів карпаток у район УС без підтверження породності , толком даже обьяви дать неможна буде , сразу підтверження незаконних дій 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandrfeed Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 А я за породное районирование ! Хватит тянуть всякий мусор из-за бугра, который носит мёд на уровне наших дворняг!!!! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 2 часа назад, AVA сказал: Так карпатчикам найбільш невигідний цей закон Поэтому они и ввели такое понятие как Украинские Пчёлы.. .. они думают (УВЕРЕНЫ) что Бакфаст будет вне закона а они и дальше будут тысячами продавать на восток маток и пакеты.. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 1 минуту назад, Сергей Тюркин сказал: Поэтому они и ввели такое понятие как Украинские Пчёлы.. .. они думают (УВЕРЕНЫ) что Бакфаст будет вне закона а они и дальше будут тысячами продавать на восток маток и пакеты.. Ну тоді якщо карніка або бакфаст спаруєтся з Укртрутнем , то тоді буде бджола типу мулатка і креолка , але вже наша У людей це можна , де родився там і паспорт получив і прописку , то чому у бджіл нільзя 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 2 часа назад, AVA сказал: У людей це можна , де родився там і паспорт получив і прописку , то чому у бджіл нільзя Я так же говорю. если матка облётанная на местном трутовом фоне. то её дети это уже местные аборегены. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 8 минут назад, Сергей Тюркин сказал: Поэтому они и ввели такое понятие как Украинские Пчёлы.. .. они думают (УВЕРЕНЫ) что Бакфаст будет вне закона а они и дальше будут тысячами продавать на восток маток и пакеты.. Фігня це все , будуще за матками ИО і закритими облітниками Олег Стрільчук правильно сказав контроль і ще раз контроль трута при виведенні породних маток і все Ніяки закриті райони непоможуть 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
В 361 Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 11 минут назад, aleksandrfeed сказал: А я за породное районирование ! Хватит тянуть всякий мусор из-за бугра, который носит мёд на уровне наших дворняг!!!! А я против псевдо пчеловодов , которые вчера носки на базаре продавали а сегодня уже росказуют о породах, сами не знают что такое порода и как она ведется. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 2 часа назад, aleksandrfeed сказал: А я за породное районирование ! Хватит тянуть всякий мусор из-за бугра, который носит мёд на уровне наших дворняг!!!! Я так же за местячковых. очень охота посмотреть как ветеринары будут проверять их на породу. если смогли сделать отбор проб пчёл для анализа значит бакфаст. если пчёлы прогнали ветеринара с пасеки значит прошли проверку и пишет что местная Укр.Степ... 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 3 минуты назад, Сергей Тюркин сказал: Я так же говорю. если матка облётанная на местном трутовом фоне. то её дети это уже местные аборегены. Правильно а чужих у мене на пасікі тільки 2 матки , на сто сімей 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandrfeed Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Только что, Сергей Тюркин сказал: Я так же за местячковых. очень охота посмотреть как ветеринары будут проверять их на породу Сергей зачем вы лукавите???? Вы же прекрасно понимаете что это не правда ! Да бывают отдельные семьи , но 99%всегда дают спокойно работать ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 18 минут назад, aleksandrfeed сказал: А я за породное районирование ! Хватит тянуть всякий мусор из-за бугра, который носит мёд на уровне наших дворняг!!!! Так Ви согласні за масовий завіз карпатки до вас чи несогласні 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 2 часа назад, aleksandrfeed сказал: Сергей зачем вы лукавите???? Да я вовсе не лукавлю. одно дело когда Вы работаете со своей пчелой. другое дело кагда эти нэуки полезут в ваши улья отбирить пробы.. а бакфаст он стерпит.. хотя если осень и прохлада то и бакфаст может дать чертей. (особенно от линии бакфаст.) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandrfeed Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 4 минуты назад, Valik740 сказал: А я против псевдо пчеловодов , которые вчера носки на базаре продавали а сегодня уже росказуют о породах, сами не знают что такое порода и как она ведется. А это уже точно не вам решать кому чем заниматься ! Те кто вчера продавал носки , может знать вразы больше того , кто возомнил себя великим пчеловодом ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts