Сергій-апі Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта Сьогодні мають привезти додому за 1090. Місяць тому був по 1000. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 15 годин тому, gardener сказав: Мені теж сьогодні привезли, але без ціни (вважай задаром). Просто потім меньше пшениці дадуть Так трохи не добре вести бізнес. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 1 година тому, yu1986ra сказав: Так трохи не добре вести бізнес. Нормально 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Air Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 1275 грн 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля Сегодня видел такую цену 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 2 години тому, Фомич сказав: Сегодня видел такую цену У порівнянні з пакетами, то це копійки. Якогось року пакети й оцінював хтось тут саме по ціні цукру. Виходить два з половиною мішки за пакет у Миколаєві? Бо там по 3 000 пакет запропонували... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля В мене вже 1350 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 29 хвилин тому, yu1986ra сказав: В мене вже 1350 1400 було кілька днів тому. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 20 хвилин тому, Конструктор сказав: 1400 було кілька днів тому. Мені здається, що це все паніка через ціну на пальне і ціна на цукор трохи знизиться. Я як купував на новий рік по 985, то трохи жаба давила: "навіщо аж такий запас"?. А тепер думаю - запас карман не жме, чого було більше не купить?. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая Схоже виробники зрозуміли, що від високої ціни на пальне цукру на складі менше не стане. Ціна опустилась до 1225 грн/мішок. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая Може варто закупитись? Бо навряд чи подешевша. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня В мережі магазинів "Нектар" була акція по 25₴, але товару не застав, сьогодні привезли але вже по 26,75₴, взяв лантух бо почав стимулюючу підгодівлю через день. Квітуе і відвідуеться: моя фацелія, злісний бурьян ваточник сірійський, синяк (вважаю образливим для такої корисної, вишуканої краси рослини називати пьяниць -"синяками"), на останньому подиху мишиний горошок, квіти жовтого осоту при моему погляді на них -закриті (соромляться, чи що?), також квітуе липа дрібнолиста. В кого бувае з неї товарний- привеси йдуть? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.