Олександр К Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 40 минут назад, Конструктор сказал: Ні не має, але над цим думав. В ледачих все має бути з підігрівом: стіл, медогонка, підлога, кімната для розігріву корпусів. Ніби Ви колись писали про теплий пол під корпуса чи я помиляюсь? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 8 годин тому, Олександр К сказав: Ніби Ви колись писали про теплий пол під корпуса чи я помиляюсь? Це мабуть хтось інший. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 1 час назад, Конструктор сказал: Це мабуть хтось інший. То я помилився. Був чоловік на форумі писав що замість підігріву стола стелив теплий пол під корпуса.. казав що ніби так сонях качати краще.. Головна обставина була що у нього велика пасіка відібрати магазини він встигав а поки починав качати за ці дні мед типу остивав... в приміщенні було прохолодно і сонях качався не дуже.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 30 хвилин тому, Олександр К сказав: То я помилився. Був чоловік на форумі писав що замість підігріву стола стелив теплий пол під корпуса.. казав що ніби так сонях качати краще.. Головна обставина була що у нього велика пасіка відібрати магазини він встигав а поки починав качати за ці дні мед типу остивав... в приміщенні було прохолодно і сонях качався не дуже.... Підігрів стола то більше щоб краще мед з забрусу стікав. З теплим полом думаю робочий варіант. В мене завжди прихолодають корпуса, буває і до кристалів доходить. Правда сильно цим не переймаюсь, все одно те що не докачалось повернеться бджолам. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 8 минут назад, Конструктор сказал: Підігрів стола то більше щоб краще мед з забрусу стікав. З теплим полом думаю робочий варіант. В мене завжди прихолодають корпуса, буває і до кристалів доходить. Правда сильно цим не переймаюсь, все одно те що не докачалось повернеться бджолам. Я цікавлюсь цим варіантом тому що можливо качати доведеться цього року самому а не вдвох а лікар каже що треба знизити навантаження.... ось міркую над варіантами як розтягнути в часі процесс... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 16 хвилин тому, Олександр К сказав: Я цікавлюсь цим варіантом тому що можливо качати доведеться цього року самому а не вдвох а лікар каже що треба знизити навантаження.... ось міркую над варіантами як розтягнути в часі процесс... Розтягнути час, в цьому я спеціаліст. Якщо соняшник, то там можна нормально розтягнути, я його ніколи зразу не качаю 1-2 тижня може стояти поки роблю більш важливі справи і потім ще кілька тижнів можу качати не спіша. А от з ріпаком сильно не розтягнеш. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 Мед із забруса виживає сонце З 200л бочки забруса засипав повну , меду тільки на дні було десь до 7 см, верх майже сухий Тільки з початку ящик з атб із забрусом у бочку на сонці на день, потім у другу бочку для зберігання Шкаф потрібен типу воскотобки сонячної для ящику із забруса , буде дешевше шнека і без електрики майже Плівку теплоґо полу 0.5 м обмотував магазини і типу чохол з плівки Ложив і на низ теплий пол, а потім плівка магазини, ну пол холодний тепло пішло не туди , а через пару днів уже розбирав , простіше обертати по низу 0,5 висотою теплим полом і чохол А ще криші потрібно зразу на стопки , хорошо допомагає , захолоняє пару нижніх магазів , Жінка на низ пустий викачаний почала ставити , також хорошо допомогло буфер от бетону , навело на думку зробити дно з дуйки битової під стопками магазинів, ну тут меду нестало , якби уже і встигаю 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 Я взагалі вимочую забрус і на цій воді закормлюю теж варіант. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 19 февраля, 2025 Share Опубликовано 19 февраля, 2025 В 14.02.2025 в 18:11, Конструктор сказал: Сьогодні вирішив спробувати зварити півавтоматом нержвійкою два бачки, задачка не з простих, але та якби все вийшло. Тільки тепер ламаю голову як перевірити на герметичність? З зовні нанести по шву шар розчину густого вапна ,або крейди . Висохне і з середини по шву промастити гасом,або соляркою. На вапні буде видно де є пори. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.