Перейти к содержанию

Сварочный аппарат

Рекомендуемые сообщения

40 минут назад, Конструктор сказал:

Ні не має, але над цим думав.

В ледачих все має бути з підігрівом::umora: стіл, медогонка, підлога, кімната для розігріву корпусів.

Ніби Ви колись писали про теплий пол під корпуса чи я помиляюсь?

8 годин тому, Олександр К сказав:

Ніби Ви колись писали про теплий пол під корпуса чи я помиляюсь?

Це мабуть хтось інший.

1 час назад, Конструктор сказал:

Це мабуть хтось інший.

То я помилився. Був чоловік на форумі писав що замість підігріву стола стелив теплий пол під корпуса.. казав що ніби так сонях качати краще.. Головна обставина була що у нього велика пасіка відібрати магазини він встигав а поки починав качати за ці дні мед типу остивав... в приміщенні було прохолодно і сонях качався не дуже....

30 хвилин тому, Олександр К сказав:

То я помилився. Був чоловік на форумі писав що замість підігріву стола стелив теплий пол під корпуса.. казав що ніби так сонях качати краще.. Головна обставина була що у нього велика пасіка відібрати магазини він встигав а поки починав качати за ці дні мед типу остивав... в приміщенні було прохолодно і сонях качався не дуже....

Підігрів стола то більше щоб краще мед з забрусу стікав. З теплим полом думаю робочий варіант. В мене завжди прихолодають корпуса, буває і до кристалів доходить. Правда сильно цим не переймаюсь, все одно те що не докачалось повернеться бджолам.

8 минут назад, Конструктор сказал:

Підігрів стола то більше щоб краще мед з забрусу стікав. З теплим полом думаю робочий варіант. В мене завжди прихолодають корпуса, буває і до кристалів доходить. Правда сильно цим не переймаюсь, все одно те що не докачалось повернеться бджолам.

Я цікавлюсь цим варіантом тому що можливо качати доведеться цього року самому а не вдвох а лікар каже що треба знизити навантаження....:( ось міркую над варіантами як розтягнути в часі процесс...

16 хвилин тому, Олександр К сказав:

Я цікавлюсь цим варіантом тому що можливо качати доведеться цього року самому а не вдвох а лікар каже що треба знизити навантаження....:( ось міркую над варіантами як розтягнути в часі процесс...

Розтягнути час, в цьому я спеціаліст.:umora:

Якщо соняшник, то там можна нормально розтягнути, я його ніколи зразу не качаю 1-2 тижня може стояти поки роблю більш важливі справи і потім ще кілька тижнів можу качати не спіша. А от з ріпаком сильно не розтягнеш.

Мед із забруса виживає сонце :umora:

З 200л бочки забруса засипав повну  , меду тільки на дні було десь до 7 см, верх майже сухий

Тільки з початку ящик з атб із забрусом у бочку на сонці на день, потім у другу бочку для зберігання 

Шкаф потрібен типу воскотобки сонячної для ящику із забруса , буде дешевше шнека і без електрики майже 

Плівку теплоґо полу  0.5 м обмотував магазини і типу  чохол з плівки 

Ложив і на низ теплий пол, а потім плівка магазини,  ну пол холодний тепло пішло не туди :umora:, а через пару днів уже розбирав , простіше обертати по низу 0,5 висотою теплим полом і чохол 

А ще криші потрібно зразу на стопки , хорошо допомагає , захолоняє пару нижніх магазів , Жінка на низ пустий викачаний почала ставити , також хорошо допомогло буфер от бетону , навело на думку зробити дно з дуйки битової під стопками магазинів,  ну тут меду нестало :umora:, якби уже і встигаю   

Я взагалі вимочую забрус і на цій воді закормлюю теж варіант.

В 14.02.2025 в 18:11, Конструктор сказал:

Сьогодні вирішив спробувати зварити півавтоматом нержвійкою два бачки, задачка не з простих, але та якби все вийшло.IMG_20250214_111628.thumb.jpg.829a1e4799bd7e5b202d5ee892bdc9dc.jpgIMG_20250214_173348.thumb.jpg.0bec297e5bebf37908ab3e299056dd3d.jpg

Тільки тепер ламаю голову як перевірити на герметичність?:hmm:

З зовні нанести по шву шар розчину  густого вапна ,або крейди . Висохне і з середини по шву  промастити гасом,або соляркою. На вапні буде видно де є пори.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...