Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Сьогодні вирішив спробувати зварити півавтоматом нержвійкою два бачки, задачка не з простих, але та якби все вийшло. Тільки тепер ламаю голову як перевірити на герметичність? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 7 минут назад, Конструктор сказал: Сьогодні вирішив спробувати зварити півавтоматом нержвійкою два бачки, задачка не з простих, але та якби все вийшло. Тільки тепер ламаю голову як перевірити на герметичність? Води налляти 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 2 хвилини тому, В 361 сказав: Води налляти Трохи не то, треба під тиском, якось тоеба герметично закрити верх. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 минуту назад, Конструктор сказал: Трохи не то, треба під тиском, якось тоеба герметично закрити верх. Ємність для чого ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Вода і без тиску все покаже Шов з наружи маркером дешевим помалювати , вода піде і потьоки зразу на ранок видно 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 15 хвилин тому, В 361 сказав: Ємність для чого ? Для воску, вірніше для переробки забрусу, щось хочу зробити на бистру руку і бюджетно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 час назад, Конструктор сказал: Для воску, вірніше для переробки забрусу, щось хочу зробити на бистру руку і бюджетно. Якщо то відстійник для забрусу , то мені здається що то зависоке. Яка там висота ? І об'єм в літрах ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 27 хвилин тому, В 361 сказав: Якщо то відстійник для забрусу , то мені здається що то зависоке. Яка там висота ? І об'єм в літрах ? Висота 75см, об'єм 90л. Можна сказати що відстійник, але з підігрівом. Спочатку нагрів 45° на сутку - злив меду, потім нагрів 90°- злив воску. Принаймні так планую. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 6 минут назад, Конструктор сказал: Висота 75см, об'єм 90л. Якою проволкой варили? Нж чи звичайна? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 6 хвилин тому, Олександр К сказав: Якою проволкой варили? Нж чи звичайна? Нерж. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 14 минут назад, Конструктор сказал: Висота 75см, об'єм 90л. Можна сказати що відстійник, але з підігрівом. Спочатку нагрів 45° на сутку - злив меду, потім нагрів 90°- злив воску. Принаймні так планую. Так і думав . То ще з таймером і датчиком має бути ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 2 хвилини тому, В 361 сказав: Так і думав . То ще з таймером і датчиком має бути ? Ну звісно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Только что, Конструктор сказал: Ну звісно. Електричний контур обігріву може бути дорого. Мож водяний ? + Кожух треба терм . Тому дешево не вийде . Або " голого" на дрова , легенькі. Для ріпаку саме те. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 14 хвилин тому, В 361 сказав: Мож водяний ? Так 15 хвилин тому, В 361 сказав: + Кожух треба терм . Так. 15 хвилин тому, В 361 сказав: Тому дешево не вийде Вийде! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Только что, Конструктор сказал: Так Так. Вийде! Сонячні водяні батареї ? А раптом непогода ? Згоден... Почекають погоди. В мене ріпаку-забрусу десь 100+ кг стоїть , не встиг раду дати . А це 7К просто так лежить. Тому треба ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 3 хвилини тому, В 361 сказав: Сонячні водяні батареї ? А раптом непогода ? Мав на увазі що 8 хвилин тому, Конструктор сказав: Вийде! Дешево зробити сам відстійник. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 2 минуты назад, Конструктор сказал: Мав на увазі що Дешево зробити сам відстійник. Два треба робити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 11 хвилин тому, В 361 сказав: Сонячні водяні батареї ? А раптом непогода ? Зрозуміло що для нагріву буде йти споживання електроенергії, з другої сторони якщо я це буду робити зимою в майстерні, то ця енергія піде на обігрів тої ж майстерні. 11 хвилин тому, В 361 сказав: В мене ріпаку-забрусу десь 100+ кг стоїть , не встиг раду дати . А це 7К просто так лежить. Тому треба ... В мене 30 відер 10л. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 4 хвилини тому, В 361 сказав: Два треба робити. Чекайте! Ще з одним ради не дав. Чому два? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 минуту назад, Конструктор сказал: мене 30 відер 10л Таким запасом можна пасіку годувати в голодний період . Тільки акуратно. Дві, бо одної мало завжди. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 З ріпаком треба швидко " працювати" . Дуже швидко. Викачувати щоб рамки теплі були , і вихід буде норм , тільки відібрав зразу качати , або мати кімнату з підігрівом підлоги . То не сонях. Навіть ел.дуйками вігідно гріти кімнату з стопками з магазинів Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 17 минут назад, Конструктор сказал: Чекайте! Ще з одним ради не дав. Чому два? Стола для розпечатки з підігрівом не маєте ? Десь на метра два , три Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 51 минуту назад, Конструктор сказал: Нерж. То згадав смішну історію... було мені років 25 треба було трубу нж заварити... от с кумом ми взяли сварку він мене вмовив на стандартну проволку і варили ми ту трубу весь вечір а вона все протікала та труба... На наступний день купили норм проволоку нж зробили все десь за минут 40... але тридцять минут з тих сорока шліфували те що наварили вчора... До речі ці баки не завжди зроблені із нж.. 44 минуты назад, Конструктор сказал: Чекайте! Ще з одним ради не дав. Може і три 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 30 хвилин тому, Олександр К сказав: То згадав смішну історію... було мені років 25 треба було трубу нж заварити... от с кумом ми взяли сварку він мене вмовив на стандартну проволку і варили ми ту трубу весь вечір а вона все протікала та труба... На наступний день купили норм проволоку нж зробили все десь за минут 40... але тридцять минут з тих сорока шліфували те що наварили вчора... Взагалі це краще варити тіг, але поки що так. 35 хвилин тому, Олександр К сказав: До речі ці баки не завжди зроблені із нж.. Дякую. Я в курсі, вибрав правильні. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 година тому, В 361 сказав: Стола для розпечатки з підігрівом не маєте ? Ні не має, але над цим думав. В ледачих все має бути з підігрівом: стіл, медогонка, підлога, кімната для розігріву корпусів. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.