Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 10 хвилин тому, yu1986ra сказав: Сьогодні брат телефонував, його пасіка в селі за 3 км від лежаків (там бідніша база). Казав, що перги багато, але не відбиреш, сім'ї слабкі - всю змішали з розплодом. О, це з тою пергою так завжди, вона вроді і є, взяти не виходить, або можна і взяти, але вона ще не ферментована, трохи зачекав потім прийшов, а її вже немає. обшим поки що перевиробництва не буде. Відра не поможуть. 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 5 минут назад, Конструктор сказал: О, це з тою пергою так завжди, вона вроді і є, взяти не виходить, або можна і взяти, але вона ще не ферментована, трохи зачекав потім прийшов, а її вже немає. обшим поки що перевиробництва не буде. Відра не поможуть. Мда.... Пергу збирати то не відра язиком рекламірувать . 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 15 хвилин тому, Bee.P сказав: Я чув що букваст компактно на одній рамці ту пергу складає , . навчіть свого у відро зразу складати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Мда.... Пергу збирати то не відра язиком рекламірувать . Я колись теж думав що дуже шустрий і вумний, але мій знайомий який профі в цій справі мене трохи приземлив". Сказав збереш перші 100кг тоді будемо говорити на рівні. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 22 минуты назад, yu1986ra сказал: але я не розумію куди вони його складають Молодняк який вилупився також гарно жере принесений пилок . 2 минуты назад, gardener сказал: навчіть свого у відро зразу складати Угу , то завтра всю пасіку винесуть. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 хвилину тому, Конструктор сказав: Сказав збереш перші 100кг тоді будемо говорити на рівні. Скільки ше треба, шоби з знайомим поговорити? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 3 хвилини тому, gardener сказав: навчіть свого у відро зразу складати Та то не один рік селекції. Потім скаже що дорога що капець. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 2 минуты назад, Конструктор сказал: Я колись теж думав що дуже шустрий і вумний, але мій знайомий який профі в цій справі мене трохи приземлив". Сказав збереш перші 100кг тоді будемо говорити на рівні. Я все більше схиляюсь що там є якийсь фокус в певний момент , треба більше глядіть . Хз , розберемся 1 минуту назад, Конструктор сказал: Та то не один рік селекції. Потім скаже що дорога що капець. Можна вже починати збирати гроші на ту лінію. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 хвилину тому, gardener сказав: Скільки ше треба, шоби з знайомим поговорити? Та він вже не один рік як пішов в мінус. Знайшов з ким зв'язуватись. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 3 хвилини тому, Bee.P сказав: певний момент , треба більше глядіть . Хз , розберемся Але не тягніть, треба швидше розбиратись, поки ціна є. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 година тому, yu1986ra сказав: Оті три рамки за заставною повномедні (печатні) з такою обсидкою, що не в кожного блохера на ютубі є в гнізді. Невже у вас обсидка краща ніж в потужних сім'ях з жирними ройовими матками, які Яценко придбав для підсилення своєї пасіки? Не вірю! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 57 минут назад, Конструктор сказал: В гуглі багато що можна знайти. Все з Вами ясно, чи вірніше зрозуміло. Нічого Ви нам не покажете. Проїхали. Немає її в гуглі на центрифузі наклеєна етікетка з маркою але це не її скоріш її марка ОПН - 3 на 1 , 1,5 , 3 тисячі обертів на 10 пробірок шукайте на О LХ . Це медична лабораторна центрифуга . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 5 минут назад, Конструктор сказал: Але не тягніть, треба швидше розбиратись, поки ціна є. Завтра бджолам передам інфу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Можна вже починати збирати гроші на ту лінію. Шо збирати, вона вже в мене Сьогодні глянув Ваші іошки, ну одна виділяється, вже по ній бачу що точно пергова. Ну це так, лише моя чуйка, але вона мене в більшості не підводить 5 хвилин тому, Пахомич сказав: Немає її в гуглі на центрифузі наклеєна етікетка з маркою але це не її скоріш її марка ОПН - 3 на 1 , 1,5 , 3 тисячі обертів на 10 пробірок шукайте на О LХ . Це медична лабораторна центрифуга . То хоч фото покажіть? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта Только что, Конструктор сказал: Шо збирати, вона вже в мене Сьогодні глянув Ваші іошки, ну одна виділяється, вже по ній бачу що точно пергова. Ну це так, лише моя чуйка, але вона мене в більшості не підводить Негритянка ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 минуту назад, Конструктор сказал: Шо збирати, вона вже в мене Сьогодні глянув Ваші іошки, ну одна виділяється, вже по ній бачу що точно пергова. Ну це так, лише моя чуйка, але вона мене в більшості не підводить Хренова ваша чуйка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта Тільки що, Bee.P сказав: Негритянка ? Ні. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 33 хвилини тому, Bee.P сказав: Я чув що букваст компактно на одній рамці ту пергу складає , . Навіть фотки бачив . Коли з памперсів виросте. Цьогоріч жовтих бджіл в лідерах по бджолі я в себе не бачу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта Тільки що, Пахомич сказав: Хренова ваша чуйка. Обґрунтуйте! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 3 хвилини тому, Конструктор сказав: Шо збирати, вона вже в мене Тихо будьте, бо зараз скаже : віддай назад 2 хвилини тому, Пахомич сказав: Хренова ваша чуйка. Чого? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 35 хвилин тому, Конструктор сказав: О, це з тою пергою так завжди, вона вроді і є, взяти не виходить, або можна і взяти, але вона ще не ферментована, трохи зачекав потім прийшов, а її вже немає. обшим поки що перевиробництва не буде. Відра не поможуть. Цю вербову ще й довго ферментують, бо не вистачає сили у вуликах. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 6 минут назад, Конструктор сказал: Ні. Ну і добре , бо я щось на негритянку цілюся , строче шо дурна , і трошки раніше старт , це по дочкам кажу , але ще рано щось говорить , хай наберуть силу , тоді буде ясно як по розходу кормів і як по запасливості пилку . І як переключаються Ну і Ви бачите раніше результат , бо стартанули їх раніше 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 2 хвилини тому, yu1986ra сказав: Цю вербову ще й довго ферментують, бо не вистачає сили у вуликах. Може і так, в мене тих верб не багато, а пасік насичення велике. От вже клен то дуже сильний пилконос, аби в погоду попасти. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 7 минут назад, yu1986ra сказал: Коли з памперсів виросте. Цьогоріч жовтих бджіл в лідерах по бджолі я в себе не бачу. То вдягніть окуляри . Донт пуш зе хорсес Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 11 минут назад, Конструктор сказал: Шо збирати, вона вже в мене Сьогодні глянув Ваші іошки, ну одна виділяється, вже по ній бачу що точно пергова. Ну це так, лише моя чуйка, але вона мене в більшості не підводить То хоч фото покажіть? Немає в мене чим робити фото. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.