yu1986ra Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад 34 хвилини тому, arki сказав: а за дупла що можуть бути з бджолами ще забули Кількість ''диких'' бджіл в дуплах наближається до нуля. Їх можна не враховувати. Я ще ніколи не зустрічав бджіл в дуплі. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад 10 минут назад, Bee.P сказал: Для чого ви пишите маячню якщо навіть того бака в очі не бачили ? Бачу наша земля багата на корисних ідіотів . В кому ви бачите корисного ідіота? В мене є великі сумніви , що ви самі бачили спражнього бака. Якщо навіть і бачили , то що ви там побачили - склад порід і пропорцію між ними, чи як кожна порода вливає на господарську ціність бджоли. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад 2 хвилини тому, Пахомич сказав: що ви самі бачили спражнього бака. А шо таке справжній бак? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад 2 минуты назад, Пахомич сказал: В кому ви бачите корисного ідіота? В мене є великі сумніви , що ви самі бачили спражнього бака. Якщо навіть і бачили , то що ви там побачили - склад порід і пропорцію між ними, чи як кожна порода вливає на господарську ціність бджоли. Хто вам платить за рекламу баків ? і скільки????? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад 35 хвилин тому, Пахомич сказав: Не говоріте дурниць . Бакаст не має свого трутня , який мав би стандарт. Скільки маток стільки і різних трутнів. В вас не штучна контрольована порода , а асорті з різних невідомих помісей. Навіщо у всьому розбиратись як воно працює, поки воно працює? Велосипед їде, колесо крутиться, собака гавкає... Бджоли від всіх неплідок, що я брав в Вее.Р більш мирні як мої. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад 7 минут назад, gardener сказал: А шо таке справжній бак? Таке в методичку ще їм не написали . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад 9 хвилин тому, yu1986ra сказав: Бджоли від всіх неплідок, що я брав в Вее.Р більш мирні як мої. Кусають через раз? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад 17 хвилин тому, yu1986ra сказав: Я ще ніколи не зустрічав бджіл в дуплі. Значить біля вас дуплистих дерев немає... або ви погано дупла шукали... 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 часа назад Share Опубликовано 22 часа назад 27 хвилин тому, gardener сказав: Кусають через раз? Давно вже не жалили, працюю з димарем. Десь з середини гречки всі бджоли стали дуже мирні. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 часов назад Share Опубликовано 18 часов назад Сусіди сіють ріпак по стерні без обробітку ... грунт абсолютно сухий... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 18 часов назад Share Опубликовано 18 часов назад 4 часа назад, ромео сказал: Значить біля вас дуплистих дерев немає... або ви погано дупла шукали... ви попередили, хотів те саме написати 4 часа назад, yu1986ra сказал: Я ще ніколи не зустрічав бджіл в дуплі. нащо ви товсті дерева вирізали... а то порізали товсті а лишили тонкі як вудилища то де там бджолам бути але якщо серйозно то бачив не раз в дуплах бджіл і навіть взимку бачив неподалік товстезних дубів, бджіл на снігу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 1 година тому, ромео сказав: Сусіди сіють ріпак по стерні без обробітку ... грунт абсолютно сухий... В мене біля лежакового нещодавно тільки гербіцидом пройшлись. Але (презервативи) без попередження. 1 година тому, arki сказав: ви попередили, хотів те саме написати нащо ви товсті дерева вирізали... а то порізали товсті а лишили тонкі як вудилища то де там бджолам бути але якщо серйозно то бачив не раз в дуплах бджіл і навіть взимку бачив неподалік товстезних дубів, бджіл на снігу Вистачає в нас товстих дерев, але роєловів певно більше 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 15 минут назад, yu1986ra сказал: Вистачає в нас товстих дерев бортей у вашій місцевості немає? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 52 хвилини тому, arki сказав: бортей у вашій місцевості немає? По дальніх селах в лісах бачив. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 часов назад Автор Share Опубликовано 10 часов назад 30.08.2026 в 17:22, Bee.P сказав: Нагадую , що бджоли можуть викинути яйця з сота , а от личинку не викидують , при прививці можуть викинути личинку , а от вже прийняту личинку не викидують при перестановці з однієї сімї в іншу . Я думаю це звязок по факту Та те мені нагадувати зайве, я ж не теоретие. А гляньте, як це у Рута... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 часов назад Автор Share Опубликовано 10 часов назад 30.08.2026 в 18:40, Конструктор сказав: Я написав як більшість робить, хто більш-менш масово виводить. Зробив прививку, пішов відрахунок, швидко і легко рахувати. Нащо лізти (повертатись назад) в ті яйця які ми не прививаєм? Але робіть як вам зручніше, я не проти. Дякую чемно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 21 час назад, yu1986ra сказал: В лісі не можна проконтролювати наявність чужих бджіл. В минулому році коли шукав місце під точок, то виявив поблизу ще 2,5 дрібні точки. Скільки таких точків я не виявив мені не відомо. + весь ліс роєловками завішаний. Так я и не казав що можна... Це у Харченко є лісовий облітник... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.