gardener Опубликовано вчера в 10:55 Share Опубликовано вчера в 10:55 6 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Шось сьогодні слабовато працюють . Ото виглянуло сонце і пішли 5 годин тому, ромео сказав: Деякі магазини не провітрювались вже пару сезонів Ви би їх хоч міняли деколи, чи шо. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано вчера в 11:12 Share Опубликовано вчера в 11:12 18 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Шось сьогодні слабовато працюють . Від минулої середи до неділі носили досить гарно. З понеділка вполовину гірше... хоча цвітіння саме в розпалі... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано вчера в 11:28 Share Опубликовано вчера в 11:28 15 хвилин тому, ромео сказав: З понеділка вполовину гірше... Як половину вирахували? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано вчера в 11:50 Share Опубликовано вчера в 11:50 21 хвилину тому, gardener сказав: Як половину вирахували? Старим провіреним способом... Ви ж в курсі... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано вчера в 12:20 Share Опубликовано вчера в 12:20 1 час назад, ромео сказал: Від минулої середи до неділі носили досить гарно. З понеділка вполовину гірше... хоча цвітіння саме в розпалі... Температурний режим змінився. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано вчера в 13:45 Share Опубликовано вчера в 13:45 1 година тому, Wladimir_K сказав: Температурний режим змінився. по моїм спостереженням температура не дуже впливає, і привіси лише ростуть хоча весь день хмарно та прохолодно, не було взятку лише коли весь день моросив дощ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано вчера в 13:46 Share Опубликовано вчера в 13:46 Только что, qway сказал: по моїм спостереженням температура не дуже впливає, і привіси лише ростуть хоча весь день хмарно та прохолодно, не було взятку лише коли весь день моросив дощ В день різниці сильно немає 24+ достатньо, в от ночі є досить важливі. І ще залежить від гібриду соняшника. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано вчера в 19:19 Share Опубликовано вчера в 19:19 13 годин тому, mits сказав: Перед взятком, стоїть один рут магазин. Як тільки його заносять, ставлю в розріз другий. Поки другий заносять, верхній запечатають повністю. Качаю його і в розріз знову, пустий. Один Рут це круто!А пiд Рутом високе дно чи щось iнше? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад Сила взятку. Відводки - 1 магазин, поки десь наполовину... Сім'ї - по 2 ( неповні)... окремим, одиничним, поставив третій... але то так, скоріше на випередження, розумію, шо то лише мої хотєлки... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 9 часов назад, Stol сказал: Один Рут це круто!А пiд Рутом високе дно чи щось iнше? Так, високе. В нижньому, даданівські рами. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 45 хвилин тому, mits сказав: Так, високе. В нижньому, даданівські рами. Це iдеальне поєднання Дадана з магазинами Рута,але вага магазинiв зашкалюєПомiчникiв для вiдкачування меду з таких магазинiв знайти майже не реально навiть за подвiйну оплатуЩе одна проблема- медогонок радiальних на230рамку треба ще пошукати ,бо тi що є рамки рвуть до 10%Як приклад- бiстар 60рамковаВ мене богато радiалок i всi145 качають добре 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 2 години тому, Stol сказав: Це iдеальне поєднання Дадана з магазинами Рута А чим гірше поєднання 300+ магазини 145. ? 2 години тому, Stol сказав: але вага магазинiв зашкалюєПомiчникiв для вiдкачування меду з таких магазинiв знайти майже не реально навiть за подвiйну оплатуЩе одна проблема- медогонок радiальних на230рамку треба ще пошукати ,бо тi що є рамки рвуть до 10%Як приклад- бiстар 60рамковаВ мене богато радiалок i всi145 качають добре Ще кажуть, що 230 видувати значно важче 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 2 години тому, Stol сказав: Це iдеальне поєднання Дадана з магазинами Рута,але вага магазинiв зашкалюєПомiчникiв для вiдкачування меду з таких магазинiв знайти майже не реально навiть за подвiйну оплатуЩе одна проблема- медогонок радiальних на230рамку треба ще пошукати ,бо тi що є рамки рвуть до 10%Як приклад- бiстар 60рамковаВ мене богато радiалок i всi145 качають добре От і виходить, що дадан + рут як магазин це найгірше поєднання. До 10% це 1-2 рамки в рік. Мене такі цифри влаштовують. Бістар на 48 рам рут нормально качає. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 51 хвилину тому, yu1986ra сказав: От і виходить, що дадан + рут як магазин це найгірше поєднання. До 10% це 1-2 рамки в рік. Мене такі цифри влаштовують. Бістар на 48 рам рут нормально качає. Можливо краше,я визнаю свою помилку 1 година тому, Конструктор сказав: А чим гірше поєднання 300+ магазини 145. ? Ще кажуть, що 230 видувати значно важче ВG 86 видуває норм якщо 9 рамок На мою думку чим бiльше рiзняться розмiри гнiздового i магазина по висотi тим повiльнiше йде заповнення магазинiв 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 1 година тому, Stol сказав: На мою думку чим бiльше рiзняться розмiри гнiздового i магазина по висотi тим повiльнiше йде заповнення магазинiв Інколи в себе таке спостерігаю, але то нюанси. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад Сьогодні працюють значно ярче... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 4 години тому, yu1986ra сказав: До 10% це 1-2 рамки в рік. Ви за рік качаєте 10 рамок, чи 20? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 54 хвилини тому, ромео сказав: Сьогодні працюють значно ярче... Мої навіть задихатися не встигають 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 1 годину тому, gardener сказав: Ви за рік качаєте 10 рамок, чи 20? 10% Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 8 часов назад, Stol сказал: Як приклад- бiстар 60рамковаВ мене богато радiалок i всi145 качають добре Так может нужно програму для них нужную ...? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 9 часов назад, Stol сказал: Це iдеальне поєднання Дадана з магазинами Рута,але вага магазинiв зашкалюєПомiчникiв для вiдкачування меду з таких магазинiв знайти майже не реально навiть за подвiйну оплатуЩе одна проблема- медогонок радiальних на230рамку треба ще пошукати ,бо тi що є рамки рвуть до 10%Як приклад- бiстар 60рамковаВ мене богато радiалок i всi145 качають добре Качаю сам. Трушу порамково(і перестав їздити по масажистах, з спиною). Пасіка біля дому. Качаю харківською радіалкою, туди входе 20 рутів і вона дуже рідко рве рами. Цей рікпорвало всього 3 рамки. 6 часов назад, yu1986ra сказал: От і виходить, що дадан + рут як магазин це найгірше поєднання. В мене, не такі взятки, як у Вас. Мені гратися з купую 145 рам, не цікаво. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад Десь і мої знайшли мабуть соняшник. Того тижня відкачував(липу). То сьогодні деяким мусив підставляти корпуса... Непогано так позаливали. Гарний літ - поки найкращий літ цього сезону.... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 3 години тому, mits сказав: Качаю сам. Трушу порамково(і перестав їздити по масажистах, з спиною). Пасіка біля дому. Качаю харківською радіалкою, туди входе 20 рутів і вона дуже рідко рве рами. Цей рікпорвало всього 3 рамки. В мене, не такі взятки, як у Вас. Мені гратися з купую 145 рам, не цікаво. Якщо все порамково, то краще вже щоб всі рамки на пасіці були дадан. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.