gardener Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад то в тапках, чи без тапок? Вас не поймеш Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 10 минут назад, gardener сказал: нічого собі. Мало того шо такі гроші деруть, то ше й розуватися заставляють Вам чого не спиться? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 11 годин тому, gardener сказав: Мій ранній вже майже тиждень. Метрів 300 до початку. На пізнішому шо біля пасіки вже перші розквітли (5 шт знайшов з місця зйомки сьогодні) Знімав позавчора. Ваги не маю. Вагів не маєте то навчаєйтесь по ютубу...кантер, всі діла. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 1 хвилину тому, Пахомич сказав: Вам чого не спиться? Завтра курити захочу. а набитих сигарет нема. А Вам? Стрижетеся? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 1 година тому, Пахомич сказав: Є бажання приїхати на курви. Мене курви цікавлять 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 9 хвилин тому, Пахомич сказав: Щоб я прийшов до них , то при обслуговувані за 250 нехай будуть в одних татках. Це ще дешево...барбер(перукар) зараз бере від 750грн, а то і більше. А дівчата 250, то мінімальний тариф. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад Що я вам панове скажу, знову блядська погода починається...поробили 4 чи 5 днів і з них тільки 2 повних і знов дощі і холод до +6 вночі, малюють. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 2 минуты назад, Макс_Скрипник сказал: Мене курви цікавлять В Карпатах курвів на метр квадратний перевищує всі норми. тому у вас мороз або град 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 1 хвилину тому, Пахомич сказав: В Карпатах курвів на метр квадратний перевищує всі норми. тому у вас мороз або град Тому і приходиться в переривах між гарною погодою розминатися. А по ділу трохи квітує дягель, носять зелений пилок...а деякі сім'ї трохи тягли, інший нектар. Але носять то голосно сказано....ваговий зпасував, тому у межах нуля, норм сім'ї 500-700 грам, короче діло пахне смаженим Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 23 минуты назад, Макс_Скрипник сказал: Тому і приходиться в переривах між гарною погодою розминатися. А по ділу трохи квітує дягель, носять зелений пилок...а деякі сім'ї трохи тягли, інший нектар. Але носять то голосно сказано....ваговий зпасував, тому у межах нуля, норм сім'ї 500-700 грам, короче діло пахне смаженим Взагалі Карпати і я то різні речі . Є спільна проблема ,втрата сили бжіл , які будуть зимувати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 5 хвилин тому, Пахомич сказав: втрата сили бжіл , які будуть зимувати. У Вас? Та шо ж таке. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.