ромео Опубликовано вчера в 11:04 Share Опубликовано вчера в 11:04 22 хвилини тому, gardener сказав: та хоч би вісім Зійдемся на +7 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано вчера в 11:10 Share Опубликовано вчера в 11:10 19 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Ну і парить сьогодні. По прогнозу вже дві години шпарить дощ 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано вчера в 11:14 Share Опубликовано вчера в 11:14 3 години тому, ромео сказав: Ну шо там, народ, прорвало греблю? лляє? 2,2 за вчора. Дуже холодні ночі. Позавчора котел у хаті розпалював. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано вчера в 11:15 Share Опубликовано вчера в 11:15 31 хвилину тому, gardener сказав: та хоч би вісім 9 хвилин тому, ромео сказав: Зійдемся на +7 Дивіться хлопці, бо під той мед і магазинів не вистачить. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано вчера в 11:15 Share Опубликовано вчера в 11:15 11 хвилин тому, ромео сказав: Зійдемся на +7 Нє. В мене в корпусі вісім рамок, а сім на вісім погано ділиться 2 хвилини тому, Олексій Кременчук сказав: Позавчора котел у хаті розпалював. шо? в натурі? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано вчера в 11:29 Share Опубликовано вчера в 11:29 6 хвилин тому, gardener сказав: шо? в натурі? За липень це вже другий раз. Дружина трохи мерзлякувата. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано вчера в 11:59 Share Опубликовано вчера в 11:59 3 часа назад, yu1986ra сказал: В мене пів ночі лив дощ, але налив аж 1-2 см. До коріння земля не промокла. Навряд чи він вплине позитивно на медозбір Потрібно менше бомбити землю і добувати буртин.Варвари. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 часа назад Share Опубликовано 22 часа назад 2 години тому, gardener сказав: Нє. В мене в корпусі вісім рамок, а сім на вісім погано ділиться А як в мене 10... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 час назад Share Опубликовано 21 час назад 45 хвилин тому, ромео сказав: А як в мене 10... То Вам треба пальці Добровола 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 час назад Share Опубликовано 21 час назад Від початку цвітіння, приблизно за 3 дні +5, обшим сильного взятку немає. З позитивного: потрави теж немає, бо в колег є що дуже сильно потравили. Принаймні поки що немає. 4 години тому, ромео сказав: Оскільки ми безвагові, будемо думати, шо несуть по 6кг вдень... влаштовує? чи малувато? 4 години тому, gardener сказав: та хоч би вісім Ну ви канєшно гемби порозкатували на повну, певно ні один ботекс так не роздуває. хоть смальцем помастіть щоб не потріскали. 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 часов назад Share Опубликовано 20 часов назад 34 хвилини тому, gardener сказав: То Вам треба пальці Добровола Так в нього ж пальці на 20, чи нє? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 часов назад Share Опубликовано 20 часов назад 5 хвилин тому, Конструктор сказав: Так в нього ж пальці на 20, чи нє? Якраз на десять добре ділиться 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 часов назад Share Опубликовано 20 часов назад 3 години тому, Пахомич сказав: Потрібно менше бомбити землю і добувати буртин.Варвари. Не заздріть. При чому той бурштин? Площі під його видобутком мізерні - значно менші 1%. Більшість з них вже позаростали березами і лозником. Там добре гриби ростуть. Земля сама себе вже рекультивувала. Може коли сфотографую, копанку і перемой по дорозі на лежаковий. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 часов назад Share Опубликовано 19 часов назад 1 година тому, Конструктор сказав: Ну ви канєшно гемби порозкатували на повну, певно ні один ботекс так не роздуває. хоть смальцем помастіть щоб не потріскали. Викиньте ваги - і будете як ми 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 часов назад Share Опубликовано 19 часов назад 13 хвилин тому, ромео сказав: Викиньте ваги - і будете як ми Він шість чи вісім за день не хоче. Йому 5 за три дні хватає. Або смальцю нема. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 часов назад Share Опубликовано 19 часов назад 18 хвилин тому, gardener сказав: Або смальцю нема. Ага, хочу на смальцю зекономити. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 часов назад Share Опубликовано 18 часов назад 52 хвилини тому, gardener сказав: Він шість чи вісім за день не хоче. Йому 5 за три дні хватає. Або смальцю нема. В мене 5 кг за 7 днів. Ще пару тижнів і буде пів відра. Сьогодні максимально гречана погода. В три години їхав велосипедом дорогою між полем з гречкою і вуликами. З поля йшло дуже багато важких бджіл. Для не пасічника це було б реально стрьомно. Навпроти мого точка бджоли повертаються також не високо. Ідуть низько над гречкою і тільки біля дороги починають підйом. Хоч вони і пролітали 1-2 м над головою, але виглядало це дійсно моторошно. На наступні роки треба буде скоригувати місце розташування бджіл. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 6 хвилин тому, Пахомич сказав: Макітру мають всі , а в макітрі мають не всі . От наприклад ви дуже підтримали сміх за мікроскоп, макітру маєте гарантовано, а про якісне напонення вашої макітри не мені судити. Я про ту шоби Вам постригтися 22 години тому, Пахомич сказав: по кругу ,по одні висоті Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад Закінчать з макітрами, почнуть макогонами мірятися. Лягайте спати! 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 17.07.2026 в 23:25, yu1986ra сказав: Основний масив гречки має кепський вигляд. Без дощу діла не буде. аж тільки зарядив СБД, з грозою і всіма прелюдіями Два дні оце перебирав точок, тасував рамки для майбутньої вибраковки і наводив порядки. На диво - всі з матками. Вощину не тільки тянуть, але й засівають і заливають. Прямо як колись Ваги зашкалили за сотню на другому точкк, в наших краях такого не може бути, треба їхати дивитися 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 2 години тому, yu1986ra сказав: повертаються також не високо. Ідуть низько над гречкою і тільки біля дороги починають підйом. Хоч вони і пролітали 1-2 м над головою, але виглядало це дійсно моторошно. Гружоні - вони ще й гудуть як мессери. Ніколи не звертав на це увагу, оце тільки сьогодні 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад Може хтось знає чи описано десь в літетратурі по підрізку крила маткам? Я цього року після 4 рою підрізав решті маток крила, видно трохи переборщів та в 4 сім'ях змінили тихой зміною їх, і в 2 сім'ях працюють ще обидві, може і більше сімей таких просто не перебирав з весни решту Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 56 минут назад Share Опубликовано 56 минут назад 1 година тому, qway сказав: Може хтось знає чи описано десь в літетратурі по підрізку крила маткам? Я цього року після 4 рою підрізав решті маток крила, видно трохи переборщів та в 4 сім'ях змінили тихой зміною їх, і в 2 сім'ях працюють ще обидві, може і більше сімей таких просто не перебирав з весни решту Я ріжу одне велике крило, приблизно на 1/3 висоти. Правда ріжу зразу коли і значу матку, до підсадки. Не бачу щоб сильно хотіли їх міняти. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.