gardener Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад то в тапках, чи без тапок? Вас не поймеш Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 10 минут назад, gardener сказал: нічого собі. Мало того шо такі гроші деруть, то ше й розуватися заставляють Вам чого не спиться? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 11 годин тому, gardener сказав: Мій ранній вже майже тиждень. Метрів 300 до початку. На пізнішому шо біля пасіки вже перші розквітли (5 шт знайшов з місця зйомки сьогодні) Знімав позавчора. Ваги не маю. Вагів не маєте то навчаєйтесь по ютубу...кантер, всі діла. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 1 хвилину тому, Пахомич сказав: Вам чого не спиться? Завтра курити захочу. а набитих сигарет нема. А Вам? Стрижетеся? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 1 година тому, Пахомич сказав: Є бажання приїхати на курви. Мене курви цікавлять 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 9 хвилин тому, Пахомич сказав: Щоб я прийшов до них , то при обслуговувані за 250 нехай будуть в одних татках. Це ще дешево...барбер(перукар) зараз бере від 750грн, а то і більше. А дівчата 250, то мінімальний тариф. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад Що я вам панове скажу, знову блядська погода починається...поробили 4 чи 5 днів і з них тільки 2 повних і знов дощі і холод до +6 вночі, малюють. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 2 минуты назад, Макс_Скрипник сказал: Мене курви цікавлять В Карпатах курвів на метр квадратний перевищує всі норми. тому у вас мороз або град 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 1 хвилину тому, Пахомич сказав: В Карпатах курвів на метр квадратний перевищує всі норми. тому у вас мороз або град Тому і приходиться в переривах між гарною погодою розминатися. А по ділу трохи квітує дягель, носять зелений пилок...а деякі сім'ї трохи тягли, інший нектар. Але носять то голосно сказано....ваговий зпасував, тому у межах нуля, норм сім'ї 500-700 грам, короче діло пахне смаженим Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 23 минуты назад, Макс_Скрипник сказал: Тому і приходиться в переривах між гарною погодою розминатися. А по ділу трохи квітує дягель, носять зелений пилок...а деякі сім'ї трохи тягли, інший нектар. Але носять то голосно сказано....ваговий зпасував, тому у межах нуля, норм сім'ї 500-700 грам, короче діло пахне смаженим Взагалі Карпати і я то різні речі . Є спільна проблема ,втрата сили бжіл , які будуть зимувати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 5 хвилин тому, Пахомич сказав: втрата сили бжіл , які будуть зимувати. У Вас? Та шо ж таке. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 6 часов назад, gardener сказал: У Вас? Та шо ж таке. Бджоли , то не собачі бої на яких ви приймаєте ставки. Життя бджоли залежить від стану жирового тіла , шо в Карпатах шо в мене жирове тіло не відповідає нормам. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 44 хвилини тому, Пахомич сказав: Бджоли , то не собачі бої на яких ви приймаєте ставки. Життя бджоли залежить від стану жирового тіла , шо в Карпатах шо в мене жирове тіло не відповідає нормам. Не переживайте так. Поїжте, може й прижирієте трошки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 25 минут назад, yu1986ra сказал: Не переживайте так. Поїжте, може й прижирієте трошки Я не переживаю . Я знаю наслідки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 1 хвилину тому, Пахомич сказав: Я не переживаю . Я знаю аслідки. Аслідки вони завжди такі аслідки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Аслідки вони завжди такі аслідки В другі половині серпня побачите, що немає бджіл на цю пору і меду рідко Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 32 хвилини тому, Пахомич сказав: В другі половині серпня побачите, що немає бджіл на цю пору і меду рідко Десь я це вже чув 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад Ну шо там, народ, прорвало греблю? лляє? В мене шось не особо... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 51 минута назад Share Опубликовано 51 минута назад 26 хвилин тому, ромео сказав: В мене шось не особо... Це скільки кг на вазі? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.