Конструктор Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 10 годин тому, yu1986ra сказав: Основний масив гречки має кепський вигляд. Без дощу діла не буде. В мене товариш теж виїхав на гречку, перші п'ять днів був льот активний (імітували бурхливу діяльність), зараз каже толком і не літають, в вуликах меду не прибавилось. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 13 хвилин тому, Пахомич сказав: Чому ви вважаєте що то його бджоли ,а не ваші? Його бджоли з вертикальним взльотом. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 7 минут назад, gardener сказал: Його бджоли з вертикальним взльотом. Різко вертикальний взліт і круте піке над дорогою. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 2 години тому, Пахомич сказав: Чому ви вважаєте що то його бджоли ,а не ваші? Серцем відчуваю. Бачите, якби у вас були бджоли, то ви б знали, що перед льотками ходити не можна. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 1 годину тому, Конструктор сказав: В мене товариш теж виїхав на гречку, перші п'ять днів був льот активний (імітували бурхливу діяльність), зараз каже толком і не літають, в вуликах меду не прибавилось. Я сьогодні зранку був на гречаному - мої і досі імітують. Пасіка реве, злобливість зменшилась, ваги показали, що в поле полетів трохи більше 1 кг бджіл. Аж замилувався льотною активністю на сонці в кронах дерев. Взліт бджіл майже вертикальний. По дорозі між вуликами можна вільно ходити. На точку гречкою тхне, робота кипить, але сама гречка знов почала всихати. Десь за кілометр зацвітає мій сонях 2 години тому, gardener сказав: Його бджоли з вертикальним взльотом. Як гелікоптери 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 2 години тому, Пахомич сказав: Різко вертикальний взліт і круте піке над дорогою. Як будете так літати, то пального назад не вистачить. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 година тому, yu1986ra сказав: Десь за кілометр зацвітає мій сонях Мій ранній вже майже тиждень. Метрів 300 до початку. На пізнішому шо біля пасіки вже перші розквітли (5 шт знайшов з місця зйомки сьогодні) Знімав позавчора. Ваги не маю. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 59 хвилин тому, gardener сказав: Мій ранній вже майже тиждень. Метрів 300 до початку. На пізнішому шо біля пасіки вже перші розквітли (5 шт знайшов з місця зйомки сьогодні) Знімав позавчора. Ваги не маю. По дорозі до точка я також нарахував 5 шт квітучих, але всі вони по коліна 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 5 часов назад, Пахомич сказал: Чому ви вважаєте що то його бджоли ,а не ваші? тому що на них не написано що вони Юрині 2 часа назад, yu1986ra сказал: гречкою тхне а як у вас з приносом? в нас були краплі(по 500грам в день) а сьогодні бачу взагалі і льоту зранку небуло. але гречкою добре тхне, таке враження що принос килограмами в день... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад Вранці літ активний. 0.5-0.7 кг/добу. Гречка в'яне. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 1 час назад, yu1986ra сказал: По дорозі до точка я також нарахував 5 шт квітучих, але всі вони по коліна Немає вологи . В народі говорять " над людьми іде дощ, а над курвами гримить і блискає". 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 35 хвилин тому, Пахомич сказав: Немає вологи . В народі говорять " над людьми іде дощ, а над курвами гримить і блискає". То ви про себе? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 1 годину тому, Пахомич сказав: Немає вологи . В народі говорять " над людьми іде дощ, а над курвами гримить і блискає". В Тернополі гримить, чи просто дощ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 1 годину тому, gardener сказав: В Тернополі гримить, чи просто дощ? Він, мабудь, вже й забув в якому році останній дощ бачив 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 5 часов назад, Пахомич сказал: В народі говорять " над людьми іде дощ, а над курвами гримить і блискає". в нас якщо дощі оминають село то кажуть що в ньому відьма живе. певно Юра відьма... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 14 хвилин тому, arki сказав: певно Юра відьма... таке не може бути. Юра він, а відьма вона. Мої ше трохи літають, тільки шо з пасіки. Завтра подивлюся шо вони там налітали. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 43 хвилини тому, arki сказав: в нас якщо дощі оминають село то кажуть що в ньому відьма живе. певно Юра відьма... Скоріше баба Яга 27 хвилин тому, gardener сказав: таке не може бути. Юра він, а відьма вона. Мої ше трохи літають, тільки шо з пасіки. Завтра подивлюся шо вони там налітали. Та купіть вже собі ті ваги. Як так можна жити? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: Та купіть вже собі ті ваги. Як так можна жити? Та вже на яку пору. Дивитися як зимою мед жеруть? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 5 хвилин тому, gardener сказав: Та вже на яку пору. Дивитися як зимою мед жеруть? А чого б і ні. Це також повчально і захопливо, хоча не так динамічно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 5 часов назад, gardener сказал: В Тернополі гримить, чи просто дощ? Є бажання приїхати на курви. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 2 минуты назад, Пахомич сказал: Є бажання приїхати на курви. Сьогодні надумав вкоротити свої патли. Запитую скільки коштує зняти волося по кругу ,по одні висоті Відповідь 250 гривен , приняв рішення і купив машинку за 500 . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 18 хвилин тому, Пахомич сказав: Є бажання приїхати на курви. Значить гримить і блискає 5 хвилин тому, Пахомич сказав: Сьогодні надумав вкоротити свої патли. Запитую скільки коштує зняти волося по кругу ,по одні висоті Відповідь 250 гривен , приняв рішення і купив машинку за 500 . Макітру маєте? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 32 минуты назад, gardener сказал: Значить гримить і блискає А як ви думаєте ? Стрижка по кругу номером 6 за 250 , то дівки повинні обслуговувати клієнта без тапок 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 4 хвилини тому, Пахомич сказав: А як ви думаєте ? Стрижка по кругу номером 6 за 250 , то дівки повинні обслуговувати клієнта без тапок нічого собі. Мало того шо такі гроші деруть, то ше й розуватися заставляють 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 1 минуту назад, gardener сказал: нічого собі. Мало того шо такі гроші деруть, то ше й розуватися заставляють Щоб я прийшов до них , то при обслуговувані за 250 нехай будуть в одних татках. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.