gardener Опубликовано Воскресенье в 08:02 Share Опубликовано Воскресенье в 08:02 Просто треба відео зняти. Вона ж з ютубу йде, то треба встигнути 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Воскресенье в 08:08 Share Опубликовано Воскресенье в 08:08 2 години тому, Bee.P сказав: Це еліта !!!! таких треба на плем матеріал брати !!! Хто всрався ? Невістка . Ще є такі кадри хитропридуманні які в сімю дворняги яка в ройовому стані обірвуть всі маточники і дадуть маточник чи неплодку бака і думають що воно не полетить бо дав жеж бака !!!!. Я колись приєднав відводок з молодою маткою, за два тижні вони з нею успішно полетіли. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Воскресенье в 08:28 Share Опубликовано Воскресенье в 08:28 26 минут назад, gardener сказал: Просто треба відео зняти. Вона ж з ютубу йде, то треба встигнути Нє , ще буде 200 прощальних відео, , і 100 "ну це вже точно йду" , і один "ще не йду бо люди не відпускають". Класіка хулє 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Воскресенье в 08:31 Share Опубликовано Воскресенье в 08:31 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Нє , ще буде 200 прощальних відео, , і 100 ну це вже точно йду , і один "ще не йду бо люди не відпускають". Ага, той хелп" хотів хайпанути за рахунок лайк", а вийшло навпаки. Зіграла на емоціях. Добре вона його обставила, як хлопчика. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Воскресенье в 08:34 Share Опубликовано Воскресенье в 08:34 55 хвилин тому, Bee.P сказав: Вона просто показує сам процес , вона не буде їх бити , бо там немає що брать . Чому не буде? Якщо їх не вибивати, що з ними робити? 1 година тому, yu1986ra сказав: Нове пергове відео від Лайк бі не вражає пергою. З таких рамок вибивати пергу посеред сезону це тільки рамки переводити Я б вибивав, а куди ті рамки дівати? Топити? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Воскресенье в 08:37 Share Опубликовано Воскресенье в 08:37 1 минуту назад, Конструктор сказал: Чому не буде? Якщо їх не вибивати, що з ними робити? Я б вибивав, в куди ті рамки дівати? Топити? Там в рамці 300 г. А в деяких і меньше , куди дівати? - назад роздати де взяла 29 минут назад, Конструктор сказал: колись приєднав відводок з молодою маткою, за два тижні вони з нею успішно полетіли. Вийшов певне передоз по молодій бджолі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Воскресенье в 08:41 Share Опубликовано Воскресенье в 08:41 8 минут назад, Конструктор сказал: Ага, той хелп" хотів хайпанути за рахунок лайк", а вийшло навпаки. Зіграла на емоціях. Добре вона його обставила, як хлопчика. Та який там хайп , вони як наші депутати що на публіку сруться , а за углом в дьосна лупляться обоє . То така ігра . Це і є хайп 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Воскресенье в 08:44 Share Опубликовано Воскресенье в 08:44 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Там в рамці 300 г. А в деяких і меньше , куди дівати? - назад роздати де взяла Як роздати назад, коли гніздові комплектні? Ці ж рамки стояли в так званих буферах. Навіть якщо по 200г вийде в середньому то з тих 10р отримає +-4к хіба ж це так погано? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Воскресенье в 08:59 Share Опубликовано Воскресенье в 08:59 13 минут назад, Конструктор сказал: Як роздати назад Так !!! Руцями , раз два і всьо . А то ще пачкати дороге шайтан відро.. . А вдруг поцарапається ... Та ну його Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Воскресенье в 09:12 Share Опубликовано Воскресенье в 09:12 10 хвилин тому, Bee.P сказав: Так !!! Руцями , раз два і всьо Понятно що не ногами Куди їх роздавати? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Воскресенье в 09:30 Share Опубликовано Воскресенье в 09:30 17 минут назад, Конструктор сказал: Понятно що не ногами Куди їх роздавати? В неї купа відводків на другому поверсі ... Я би брав рамки ті які хочаб від 500 г мають . Бо то реально тільки суш портити і купа дурної роботи 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Воскресенье в 09:49 Share Опубликовано Воскресенье в 09:49 1 година тому, Bee.P сказав: Нє , ще буде 200 прощальних відео, , і 100 "ну це вже точно йду" , і один "ще не йду бо люди не відпускають". Класіка хулє Нє,нє... Вона йде, бо вона заміжня дівчина і в неї є чоловік...(цитата) 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Воскресенье в 09:53 Share Опубликовано Воскресенье в 09:53 Только что, ромео сказал: Вона йде А ще в неї є кіт , і це беззаперечний аргумент , тому ось Бідний пасіка хелп , куди йому тепер свою жінку дівать і дитину Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано Воскресенье в 10:50 Share Опубликовано Воскресенье в 10:50 4 часа назад, Bee.P сказал: дав жеж бака задоволений бакфастами мій товариш. їздив в травні по пакети в тернопіль, брав в якомусь там господарстві, каже гарно спрацювали майже всі в лідерах. кажу зателефонуй до тих пасічників і дізнайся що то за лінія. бо кілька років якась 77 в нього була від Івана Запухляка то не сподобались, зовсім розвиток гівняний. кажу всі лінії різні і навіть матки сестри різні так шо... каже побачу сперш як зимуватимуть, чи не буде пізнього небажаного чи взагалі зимнього росплоду і якщо ні то тоді дзвонитиму 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Воскресенье в 11:20 Share Опубликовано Воскресенье в 11:20 24 минуты назад, arki сказал: всі лінії різні . Є таке . Пошук хорошого матеріалу то непроста робота. А бігати за якоюсь там лінією то не правильно , бо зачасту важко повторити такий саме хрест бо тих материнок вже немає в живих. А дочки від сподобавшоїся лінї вже хрестяться з новим трутом і це вже буде зовсім інша лінія , і зовсім інші результати , не все так просто як більшість думає. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Воскресенье в 11:54 Share Опубликовано Воскресенье в 11:54 2 часа назад, Конструктор сказал: Понятно що не ногами Куди їх роздавати? В молярій . Вихлоп вийде набагато кращий , набагато 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Воскресенье в 12:31 Share Опубликовано Воскресенье в 12:31 4 години тому, Конструктор сказав: Я колись приєднав відводок з молодою маткою, за два тижні вони з нею успішно полетіли. Буває. Я щось тепер переживаю, щоб мої об'єднанти не стали на крило. За два дні на гречці тільки 0.5 кг. Гречка пахне, бджіл багато на ній, погода ідеальна, але поки тільки 0,5. Бджоли агресивні, працювати можна тільки в скафандрі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Воскресенье в 12:33 Share Опубликовано Воскресенье в 12:33 3 години тому, Конструктор сказав: Чому не буде? Якщо їх не вибивати, що з ними робити? Я б вибивав, а куди ті рамки дівати? Топити? Я думаю буде вибивати, але вже після взятку, на осінь. Навіщо дарма рамки переводити? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Воскресенье в 12:36 Share Опубликовано Воскресенье в 12:36 3 години тому, Конструктор сказав: Як роздати назад, коли гніздові комплектні? Ці ж рамки стояли в так званих буферах. Навіть якщо по 200г вийде в середньому то з тих 10р отримає +-4к хіба ж це так погано? Важко отримати з 10 рам по 0.2 кг 4 кг перги. З того що на відео вийде біля 1 кг і то тільки як добре ферментують. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Воскресенье в 12:39 Share Опубликовано Воскресенье в 12:39 1 година тому, Bee.P сказав: Є таке . Пошук хорошого матеріалу то непроста робота. А бігати за якоюсь там лінією то не правильно , бо зачасту важко повторити такий саме хрест бо тих материнок вже немає в живих. А дочки від сподобавшоїся лінї вже хрестяться з новим трутом і це вже буде зовсім інша лінія , і зовсім інші результати , не все так просто як більшість думає. То воно ж у всіх так. І в карніки, і в карпатки 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Воскресенье в 13:34 Share Опубликовано Воскресенье в 13:34 56 хвилин тому, yu1986ra сказав: Важко отримати з 10 рам по 0.2 кг 4 кг перги. З того що на відео вийде біля 1 кг і то тільки як добре ферментують. Мав на увазі 4000грн. Зараз буду пакувати морозилку то може зважу кілька рамок. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Воскресенье в 13:38 Share Опубликовано Воскресенье в 13:38 Только что, Конструктор сказал: Мав на увазі 4000грн. Зараз буду пакувати морозилку то може зважу кілька рамок. із 10 рамок , а такі рамки самі круті на моль , вийде 5 л жирної настойки , 100мл -200 грн. 1 л = 2000, 5 л= 10000.. Ага ??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Воскресенье в 13:47 Share Опубликовано Воскресенье в 13:47 14 хвилин тому, Bee.P сказав: із 10 рамок , а такі рамки самі круті на моль , вийде 5 л жирної настойки , 100мл -200 грн. 1 л = 2000, 5 л= 10000.. Ага ??? Ага, тільки ще потрібно 5л нормального спирту, нормальний це однозначно тільки з меду. А це дорогооо 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Воскресенье в 13:49 Share Опубликовано Воскресенье в 13:49 12 хвилин тому, Bee.P сказав: із 10 рамок , а такі рамки самі круті на моль , вийде 5 л жирної настойки , 100мл -200 грн. 1 л = 2000, 5 л= 10000.. Ага ??? В мене один купує відходи з переробки перги для цього діла. Тож певно можна і пергу вибити і на відходах ще міль розвести. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Воскресенье в 14:20 Share Опубликовано Воскресенье в 14:20 28 минут назад, Конструктор сказал: В мене один купує відходи з переробки перги для цього діла. Тож певно можна і пергу вибити і на відходах ще міль розвести. І на рибалку буде крупна і дорога насадка на гачок . Такої точно нівкого на річці не буде . 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.