ромео Опубликовано Воскресенье в 14:31 Share Опубликовано Воскресенье в 14:31 3 години тому, arki сказав: спрацювали майже всі в лідерах Так не буває... всі лідерами бути не могуть... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Воскресенье в 16:52 Share Опубликовано Воскресенье в 16:52 7 годин тому, Bee.P сказав: Бо то реально тільки суш портити Вам жаль її суші? 3 години тому, Bee.P сказав: із 10 рамок , а такі рамки самі круті на моль , вийде 5 л жирної настойки , 100мл -200 грн. 1 л = 2000, 5 л= 10000. а ше спирт порахуйте 3 години тому, Bee.P сказав: Ага ??? 2 години тому, ромео сказав: Так не буває... всі лідерами бути не могуть... там не всі, там майже всі 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Воскресенье в 17:01 Share Опубликовано Воскресенье в 17:01 09.07.2026 в 18:20, gardener сказав: Я вчора вже три квітки бачив а то сьогодні З нього звичайно ше не несуть, але дуже активно літали. Струшував рамки з розплодом - то файно капало. Літали десь в сторону лісу. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Воскресенье в 19:49 Share Опубликовано Воскресенье в 19:49 5 годин тому, Конструктор сказав: В мене один купує відходи з переробки перги для цього діла. Тож певно можна і пергу вибити і на відходах ще міль розвести. В мене також купує ці відходи разом з мервою. По якій ціні у вас беруть? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Воскресенье в 19:53 Share Опубликовано Воскресенье в 19:53 2 години тому, gardener сказав: а то сьогодні З нього звичайно ше не несуть, але дуже активно літали. Струшував рамки з розплодом - то файно капало. Літали десь в сторону лісу. Ото лопухи наросли. Мої зальотні тіктокери тільки хвалитись вміють. Гектар через гектар гербіцидом попалили, місцями бур'ян вище соняха. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Воскресенье в 20:57 Share Опубликовано Воскресенье в 20:57 1 година тому, yu1986ra сказав: Ото лопухи наросли. Мої зальотні тіктокери тільки хвалитись вміють. Вам би в наші подільські соняхи... хоч одним оком глянуть... Заблудитись можна 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано Воскресенье в 21:14 Share Опубликовано Воскресенье в 21:14 12 минут назад, ромео сказал: Вам би в наші подільські соняхи... хоч одним оком глянуть... Заблудитись можна Больше чем в Неколаевской врядли . Такое ощущения что кроме подсолнуха там нету ничего больше .Мне нравится Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Воскресенье в 21:45 Share Опубликовано Воскресенье в 21:45 30 хвилин тому, koste сказав: Больше чем в Неколаевской врядли . По площам - так... А по висоті(довжині) - нікагда... 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад 3 години тому, ромео сказав: А по висоті(довжині) - нікагда... Вони у Вас, крім того шо високі ше й довгі? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 часов назад Share Опубликовано 20 часов назад 7 годин тому, ромео сказав: Вам би в наші подільські соняхи... хоч одним оком глянуть... Заблудитись можна В нас тут через два села є контора, що соняхом займається. В них сонях відповідно грунту більш-менш адекватний. Але ж і хімла ллють як з переляку. Весною трохи налагодили контакт, то тепер їх повідомлення про обробку просто задрочують. 1-2 рази на тиждень бакова суміш: гербіцид, інсектицид, фунгіцид, комплексне добриво в різних комбінаціях і назвах. Складається враження що краще не їсти продукцію з їх поля. Мій фермер-тіктокер також з хімлом грався. Є поля, які хоч якось до більш-менш можна віднести, а є такі, що просто кров з очей і він їх досі поливає (видно свіжі колії) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 часов назад Share Опубликовано 18 часов назад 1 час назад, yu1986ra сказал: В нас тут через два села є контора, що соняхом займається. В них сонях відповідно грунту більш-менш адекватний. Але ж і хімла ллють як з переляку. Весною трохи налагодили контакт, то тепер їх повідомлення про обробку просто задрочують. 1-2 рази на тиждень бакова суміш: гербіцид, інсектицид, фунгіцид, комплексне добриво в різних комбінаціях і назвах. Складається враження що краще не їсти продукцію з їх поля. Мій фермер-тіктокер також з хімлом грався. Є поля, які хоч якось до більш-менш можна віднести, а є такі, що просто кров з очей і він їх досі поливає (видно свіжі колії) Ото в мене так на полях випалювали острівці суріпки яка цвіла , ото і була повзучка . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 часов назад Share Опубликовано 18 часов назад 1 час назад, yu1986ra сказал: Складається враження що краще не їсти продукцію з їх поля. В Є.С. нашу олію не їдять, купують рідко чисто на картоплю фрі . Основний споживач нашої олії країни третього світу , і племена тумба-юмба . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 1 година тому, Bee.P сказав: Ото в мене так на полях випалювали острівці суріпки яка цвіла , ото і була повзучка . І я підозрюю, що повзучка з того ріпака, там 8-10 га соняшника з ріпаком, ріпками, бджолами на них і свіжими коліями від техніки. 1 година тому, Bee.P сказав: В Є.С. нашу олію не їдять, купують рідко чисто на картоплю фрі . Основний споживач нашої олії країни третього світу , і племена тумба-юмба, і ми з вами. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 17 минут назад, yu1986ra сказал: і ми з вами. Я не їм олію . Їм сало,смальчик, масло вершкове і сметанку , все домашнє . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 16 хвилин тому, Bee.P сказав: Я не їм олію . Їм сало,смальчик, масло вершкове і сметанку , все домашнє . В багатих свої причуди Олію не можна уникнути. Сют-тут і олію споживаємо у вигляді майонезів, соусів, картоплі фрі, пончиків і т.д. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 3 минуты назад, yu1986ra сказал: В багатих свої причуди Нє , я просто жмот. Нема дєнєг на аптеку 5 минут назад, yu1986ra сказал: Олію не можна уникнути. Сют-тут і олію споживаємо у вигляді майонезів, соусів, картоплі фрі, пончиків і т.д Такого не їм вже давно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 2 години тому, Bee.P сказав: Такого не їм вже давно У вас пряма зарядка від сонця? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 24 хвилини тому, yu1986ra сказав: У вас пряма зарядка від сонця? Всім би такого сонця 3 години тому, Bee.P сказав: Їм сало,смальчик, масло вершкове і сметанку , все домашнє . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад Два поля вже добре жовті. Вгадайте з одного разу скільки принесли... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 43 хвилини тому, ромео сказав: Два поля вже добре жовті. Вгадайте з одного разу скільки принесли... +5? В мене на липі нарозплодились добре, тепер щодня -0.5кг їдять теж добре, ну і чому б не їсти, липа смачна. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 20 годин тому, yu1986ra сказав: По якій ціні у вас беруть? Один по пару кг бере то по 200 інший по більше по 150 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 1 хвилину тому, Конструктор сказав: Один по пару кг бере то по 200 інший по більше по 150 Бережіть таких покупців. Ви їх на руках повинні носити. В нас купують по 60 грн/кг відходи від перговибивання і мерву по 45 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад Тільки що, yu1986ra сказав: Бережіть таких покупців. Ви їх на руках повинні носити. В нас купують по 60 грн/кг відходи від перговибивання і мерву по 45 То в Вас відходи від перговидобування. В мене то високоякісна сировина для вирощування якісної воскової молі, дуже лічебної!!! Кожному товару своя ціна. 6 хвилин тому, yu1986ra сказав: Бережіть таких покупців. Ви їх на руках повинні носити. Шкода що їх не багато 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 4 минуты назад, Конструктор сказал: вирощування якісної воскової молі Для вирощування якісної ЖИРНОЇ воск.молі. Жирні корма -жирна моль-жирна ціна. Ну і Жирний результат. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 1 година тому, Конструктор сказав: +5? Трошки менше... Десь на 5 кг... Нема ніфіга... Тільки між розплодом окремі чарунки є трохи свіжачка... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.