Oleksandr K. Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня Відцвітає липа, ще 0,8 кг за сьогодні, а завтра будуть дозбирувати Зараз влєло. Потужна гроза пройшла 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 июня Share Опубликовано 30 июня 7 годин тому, Oleksandr K. сказав: Зараз влєло. Потужна гроза пройшла Ми поки сохнемо і гріємось. Вигоряє все на очах. Йшов сьогодні зранку попри черешню з дуплом. Знову рій залетів. Той соняшник шо раніше посіяний, квітки вже десь розміром як гривня колись була. Пізніший тільки викидає. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля В 29.06.2026 в 23:52, Oleksandr K. сказал: Відцвітає липа, ще 0,8 кг за сьогодні, а завтра будуть дозбирувати Зараз влєло. Потужна гроза пройшла Поки що на вчора +3 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 6 хвилин тому, Олександр К сказав: Поки що на вчора +3 Товариш казав ще +2, діло йде до завершення, може ще день-два. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 2 години тому, Конструктор сказав: Товариш казав ще +2, діло йде до завершення, може ще день-два. В нас вже відцвіла. Якщо щось тягнуть, то це різнотрав'я. Зараз протиройові відводки з позаминулорічними матками в ройку зайшли. Треба під каблук тих маток терміново + до вихідних ще сонях протримався, щоб не цвісти. А далі 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля В мене - 1,2 кг за три дні. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 1 година тому, yu1986ra сказав: В мене - 1,2 кг за три дні. То + чи - ? 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 1 час назад, gardener сказал: То + чи - ? скоріше +, бо бачте не відповідає, побіг качать щоб не зїли.. 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 21 хвилину тому, arki сказав: скоріше +, бо бачте не відповідає, побіг качать щоб не зїли.. Або бочки миє. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля Ну капнуло в людини прилічно за три дні . От вже завідують 1 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 1 годину тому, gardener сказав: То + чи - ? - Коли + то пишуть +. На гречці з'являються перші бутони. В низьких місцях по гречці вже цвіте свіріпа. На градуснику далеко за 30. Дощу не було. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Ну капнуло в людини прилічно за три дні . От вже завідують Поки тільки злизало. Сім'ї слабкі. Сидять вже, мабудь, 4 тижні без взятку. Для повного фіаско не вистачає хіба тільки масової ройки. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: - Коли + то пишуть +. На гречці з'являються перші бутони. В низьких місцях по гречці вже цвіте свіріпа. На градуснику далеко за 30. Дощу не було. Далі ніби обіцяють дощі, то може якраз і буде виділяти. В мене точно не буде, бо її немає. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 23 минуты назад, yu1986ra сказал: Поки тільки злизало. Сім'ї слабкі. Сидять вже, мабудь, 4 тижні без взятку. Для повного фіаско не вистачає хіба тільки масової ройки. Аааа. То то в мінус ? То нє , то таке навіть встидно писать. Тре було збрехать що там +3 . Ми би пойняли , і простили 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 33 минуты назад, yu1986ra сказал: На гречці з'являються перші бутони то в нас з вами приблизні сроки співпадають. але в нас в перспективі дощі малюють... завтра останній день спеки а на вечір дощ, хоч би зливою сильною не завершило, нуки провсяк випадок вже привязав щоб не поздувало бо з ппсу, якби хоч дена деревяні то можна було б саморізами знизу а так.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Аааа. То то в мінус ? То нє , то таке навіть встидно писать. Тре було збрехать що там +3 . Ми би пойняли , і простили Чуйка мені підказує, що +3 в цьому сезоні вже не буде. 2 хвилини тому, arki сказав: то в нас з вами приблизні сроки співпадають. але в нас в перспективі дощі малюють... І в мене малюють, але якісь ріденькі (не продуктивні) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля П'ять днів взятку з липи сотворили чудо... навіть стало хотітися пасічникувати 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 11 хвилин тому, ромео сказав: П'ять днів взятку з липи сотворили чудо... навіть стало хотітися пасічникувати До скількох магазинів вміють рахувати ваші бакхфасти? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 7 хвилин тому, yu1986ra сказав: До скількох магазинів вміють рахувати ваші бакхфасти? Поставити можу по 4... більше просто нема 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 9 хвилин тому, ромео сказав: Поставити можу по 4... більше просто нема То Ви всі штири вальнули на липу? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 33 хвилини тому, ромео сказав: П'ять днів взятку з липи сотворили чудо... навіть стало хотітися пасічникувати То добре. А то хтось тут жалівся: в'яло-в'яло. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 10 хвилин тому, Конструктор сказав: То добре. А то хтось тут жалівся: в'яло-в'яло. Та пів сезону такого пасічникування вже почало трохи бісити... 16 хвилин тому, gardener сказав: То Ви всі штири вальнули на липу? Нє, я не блогер... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 13 хвилин тому, ромео сказав: Та пів сезону такого пасічникування вже почало трохи бісити... Нє, я не блогер... Та треба було, по класиці, позбирати з усієї пасіки підзалиті рамки в пару вуликів і почати ролік із слів "друзья-друзья подпищики, вже третій тиждень як нешуточно медує липа, сьогодні буду ставить вощину...." 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 43 хвилини тому, ромео сказав: Поставити можу по 4... більше просто нема Що толку їх ставити, якщо вони до 4 рахувати не вміють? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 июля Share Опубликовано 1 июля 4 хвилини тому, Oleksandr K. сказав: Та треба було, по класиці, позбирати з усієї пасіки підзалиті рамки в пару вуликів і почати ролік із слів "друзья-друзья подпищики, вже третій тиждень як нешуточно медує липа, сьогодні буду ставить вощину...." Десь таке вже чув, це хто так каже? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.