yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Ну шо... Хвилинка сюр реалізму і пісь пісь в очі . Ну, дивує його місцева і що ж тут дивного? Що вас не влаштовує в цьому видиві? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 33 хвилини тому, yu1986ra сказав: Я вже накуплявся того ''непойми шо'' як жаба мулу. Хотілося б спочатку від нього трохи отримати результат - наблизитись до журналу форбс Це все гонка за міфічними 100 кг з зимувалої. А таке можливо тільки на Медовому Полюсі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Только что, yu1986ra сказал: Що вас не влаштовує в цьому видиві? Дивує. Талант пісяти в очі . . Буду вчитись в него Пора вже . Бо ото як лох хожу.... 1 минуту назад, Oleksandr K. сказал: Це все гонка за міфічними 100 кг з зимувалої Та де бл.. Осьо пасіка в яру розказував що 100 то ще мало Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Та де бл.. Осьо пасіка в яру розказував що 100 то ще мало В якому ригионі його яр знаходить ся? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня От тільки що замовив один дядько пару кг. Голос і якість зв'язку дуже схожі на того, що телефонував пів години тому, хоч номер інший 4 хвилини тому, Oleksandr K. сказав: Це все гонка за міфічними 100 кг з зимувалої. А таке можливо тільки на Медовому Полюсі Я хочу 120, але постійно щось іде не так Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Дивує. Талант пісяти в очі . . Буду вчитись в него Пора вже . Бо ото як лох хожу.... Та де бл.. Осьо пасіка в яру розказував що 100 то ще мало То він про окремі сім'ї говорив Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Брехун має перебрехати брехуна . Ситуйовіна смішна , бо... Трошки не розумний думає що баква щок брехун і починає "перебрезувать" , і це ріл смішно , але то ттаке ,. Навіть пропагандони в шоці від такого таланту перебрехувача . Ну і я трішки навчуся . Мож. Ситуація шизофренічна але ц ікава . Гебельс в ах...є . Оформіть підпиську на телеграм-канал Гордона - там проводять на цю тему майстер-класи 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 2 минуты назад, yu1986ra сказал: То він про окремі сім'ї говорив Нє ну " В" и то знаток їй богу . От куди бл.. Пісь пісь в очі зовсім не видите ???? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 3 минуты назад, Oleksandr K. сказал: Оформіть підпиську на телеграм-канал Гордона - там проводять на цю тему майстер-класи Я питаю Вашу думку . Бачу маєте трохи речовини в коробці . Крайній Ваш тролінг мене дуже люю.... Повага Пишіть норм а не загадками , не всі розуміють !! Ок !! Кого боїтеся ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 8 хвилин тому, Oleksandr K. сказав: Оформіть підпиську на телеграм-канал Гордона - там проводять на цю тему майстер-класи По говору він ніби з Хмельницької обл 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 8 хвилин тому, Bee.P сказав: Нє ну " В" и то знаток їй богу . От куди бл.. Пісь пісь в очі зовсім не видите ???? Я там бачу лиш те, що він на напів пусті рамки каже повні. Все інше ніби норм. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Я там бачу лиш те, що він на напів пусті рамки каже повні. Все інше ніби норм. Показує норм сімю і обзиває місцевою , бо так хоче і на то дроче , а по факту хто не глухий довб. То чудово розуміє що таке місцева помісь , і є таке що за 20 м вже розумієш що десь є пасіка. Таких оленев які множать ( бо не можуть вивести а іди її виведи ) агр бджолу тре пиз.ть. Драбиною по горбу . Є бджолярі , є пасічники , є бджоловоди ..а є люди які випадково попали в бджільництво і трусять шизу. Має буть порядок . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Тулько шо в дурну голову прийшла дурна ідея . Якщо зібрать ото в купу на роботу на пасіку у Флоріду , оцих нас всіх розумних , то що з того вийде Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 4 години тому, yu1986ra сказав: То 20 свищовиків наліпили? Спеціально для вас перерахував, зробив 16 нуклеусів, і ще було пару невдалих маточників. Матку більше за все придавив бо всі маточники свищові на розплоді, але бджоли може на рамку другу менше стало...далеко улетіти вона не могла, якщо і намагалась. Все одно думав можливо їй дати шанс, аж на наступний рік...а раз так, то нахрен вони з рійливими генами мені треба....у мене місцева карпатака(відібрана) вже стільки свищів не закладає. Несподобалась вона мені, що гніздо залила а в магазин ні в яку не хотіла йти...до паспорта руки не дійшли, щоб подивитися 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 7 минут назад, Макс_Скрипник сказал: Спеціально для вас перерахував, зробив 16 нуклеусів, і ще було пару невдалих маточників. Матку більше за все придавив бо всі маточники свищові на розплоді, але бджоли може на рамку другу менше стало...далеко улетіти вона не могла, якщо і намагалась. Все одно думав можливо їй дати шанс, аж на наступний рік...а раз так, то нахрен вони з рійливими генами мені треба....у мене місцева карпатака(відібрана) вже стільки свищів не закладає. Несподобалась вона мені, що гніздо залила а в магазин ні в яку не хотіла йти...до паспорта руки не дійшли, щоб подивитися Дурниць наробили , але то таке , то так треба .. То шлях... Мож і трафить Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 19 июня Автор Share Опубликовано 19 июня 16.06.2026 в 22:23, yu1986ra сказав: Я собі купив від бівел кг. Думав буду масово обробляти відводки. Після проливу в двох контрольних знайшов 2 кліща. Всі обробляти вже не став. Пишуть термін придатності 2 роки. А обкурюванням не пробували?! Ще на зорі виникнення Вароа не й для знищення браком якраз обкурювали. Я пару раз пробував та не сподобалося. Теж не побачив сильного ефекту. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 19 июня Автор Share Опубликовано 19 июня А що там липа показує цьогоріч?! Сиджу і думаю, що вже,мабуть, то й не варто кудись пертися ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 7 минут назад, ДобровоЛ сказал: А що там липа показує цьогоріч?! Сиджу і думаю, що вже,мабуть, то й не варто кудись пертися ... Куди пертися ? Чого приїхали , ? Норм матеріал привезли з Нідер ? Ні ? То що Ви хочите почутии?? Видно що нікуди Ви на вкраїну не прїжєли Вибачайте. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 година тому, ДобровоЛ сказав: А що там липа показує цьогоріч?! Сиджу і думаю, що вже,мабуть, то й не варто кудись пертися ... Широколиста відцвіла - навіть не помітив. Стабільно порожньо. Ночі холодні, вдень вітер північно-західний, прохолодно. Треба щоб піденно-західний, а нема 3 години тому, Bee.P сказав: Шановний пан з Тальне , знаю що у Вас богато є збережених бажань і думок , пора рожать . А як нє то так і будете хАдить вагітним . Маю повагу Маток треба завтра фарбувати - отака думка. Прийшли білі маркери, улюблений колір туркменбаші Можливо, зроблю ще один підхід з вихователькою. Бо не всіх маток вдалося замінити 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 3 минуты назад, Oleksandr K. сказал: Широколиста відцвіла - навіть не помітив. Стабільно порожньо. Ночі холодні, вдень вітер північно-західний, прохолодно. Треба щоб піденно-західний, а нема Маток треба завтра фарбувати - отака думка. Прийшли білі маркери, улюблений колір туркменбаші Був у мене два рази купець по одній матці , ну вже років 5 прошло , звати Іван , то дуже негативна людина , при зустрічі по спілк там на пасі ці біда , з того що я поЙняв , але якого х.. в мою сторону старт я не пойняв , ну є такі людов , так от . Я ще дурень намагався пояснити тупому як розї... Ти . Трутовку . Весь наш спіч цей плуг дивився на мене криво , ну так норм люд себе не ведуть . Але х . Зним. Ота вище маячня з прштамт мупоштами то пусте порівняно з плугами якими ми поряд живем Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 6 годин тому, Bee.P сказав: Показує норм сімю і обзиває місцевою , бо так хоче і на то дроче , а по факту хто не глухий довб. То чудово розуміє що таке місцева помісь , і є таке що за 20 м вже розумієш що десь є пасіка. Таких оленев які множать ( бо не можуть вивести а іди її виведи ) агр бджолу тре пиз.ть. Драбиною по горбу . Є бджолярі , є пасічники , є бджоловоди ..а є люди які випадково попали в бджільництво і трусять шизу. Має буть порядок . В мене на лежаковому зараз тільки одна проявляє агресію. Два тижні тому усіх можна було без димаря. По 15 травня працював в рукавичках, зараз вже і без норм. Так, що місцева буває різна. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 4 години тому, Макс_Скрипник сказав: Спеціально для вас перерахував, зробив 16 нуклеусів, і ще було пару невдалих маточників. Матку більше за все придавив бо всі маточники свищові на розплоді, але бджоли може на рамку другу менше стало...далеко улетіти вона не могла, якщо і намагалась. Все одно думав можливо їй дати шанс, аж на наступний рік...а раз так, то нахрен вони з рійливими генами мені треба....у мене місцева карпатака(відібрана) вже стільки свищів не закладає. Несподобалась вона мені, що гніздо залила а в магазин ні в яку не хотіла йти...до паспорта руки не дійшли, щоб подивитися Може силушки богатирської не вистачило для магазину? 3 години тому, ДобровоЛ сказав: А обкурюванням не пробували?! Ще на зорі виникнення Вароа не й для знищення браком якраз обкурювали. Я пару раз пробував та не сподобалося. Теж не побачив сильного ефекту. То не моє. По пасіці і так ходжу в масці, а то ще й в протигазі треба буде ходити 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Місія: зібрати пилок 2 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 година тому, ромео сказав: Місія: зібрати пилок Місія не проґавити рій. Перший цього року, а може і не перший Треба заступати на чергування, тільки як розділилися мені 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 2 години тому, Макс_Скрипник сказав: Місія не проґавити рій. Дасть Бог, липа допоможе! 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.