Bee.P Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 6 часов назад, Макс_Скрипник сказал: Купує чи не купує не знаю, але на днях десь він говорив, що 1900грн Він ще той фантазьор . Скоро його почнуть посилати " вслід за відром "©. Ота наівність це щось з чимось . Але то таке .. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 9 годин тому, Олександр К сказав: Так наложкою але розкидую по 4 наложки в місяць на всих родичів то вже родичи закінчились а у мене родина велика.... намагаюсь з клієнтом домовитись так що я відправлю а клієнт в день відправки на пряму кине на карту... якщо не виходить тоді наложка... тільки укр поштой не відправляю взагалі... У нової пошти там треш з цими наложками... я фоп хотів відкрити фоп рахунок в нова пей так відмовили квед їм не сподобався... там така дурна і довга історія в моєму випадку легше на всих розкинути та і все... Відкривати ФОП тільки через те що цього хоче НП не дуже розумно 1 годину тому, Конструктор сказав: В нього ніколи і не була ціна найвища. Бачив оголошення 2000-2100. За гарну якість і об'єм, думаю можна по торгуватися в більшу сторону. Де ж той об'єм взяти? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 50 минут назад, yu1986ra сказал: Відкривати ФОП тільки через те що цього хоче НП не дуже розумно Ні фоп у мене відкритий вже років 20 це основна справа, а бджоли то так для душі... як кажуть маленьке хоббі.. Я просто працюю в готівковому полі і рахунок фоп мені не потрібен ось я і вирішив відкрити його тільки через відправки маток але нова пей не дає мені такої змоги щось їм там не подобається в моїх кведах.. тому і не вийшло... а моно банк рахунок фоп не можна підв'язати без фоп рахунка від нова пей.... дурість... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 52 хвилини тому, Олександр К сказав: Ні фоп у мене відкритий вже років 20 це основна справа, а бджоли то так для душі... як кажуть маленьке хоббі.. Я просто працюю в готівковому полі і рахунок фоп мені не потрібен ось я і вирішив відкрити його тільки через відправки маток але нова пей не дає мені такої змоги щось їм там не подобається в моїх кведах.. тому і не вийшло... а моно банк рахунок фоп не можна підв'язати без фоп рахунка від нова пей.... дурість... Ту бідну новапей зашугали конкретно. Мені в минулому році обмежили можливість відправки після платою. Досі нічого зробити не можу. Кажуть відкриєш фоп тоді й приходь, ми тобі після плату зробимо. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 24 минуты назад, yu1986ra сказал: Ту бідну новапей зашугали конкретно. Мені в минулому році обмежили можливість відправки після платою. Досі нічого зробити не можу. Кажуть відкриєш фоп тоді й приходь, ми тобі після плату зробимо. То яка альтернатива ???? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 1 час назад, yu1986ra сказал: Ту бідну новапей зашугали конкретно. Мені в минулому році обмежили можливість відправки після платою. Досі нічого зробити не можу. Кажуть відкриєш фоп тоді й приходь, ми тобі після плату зробимо. Мені навпаки сказали кведи позакривати... Так вони там хворі трошки... капець як трошки... там вся проблема що вони не встигають фін моніторити і відсікають всих хто хоч трошки не підходить... Хворі люди що поробишь... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 12 часов назад, Олександр К сказал: Так наложкою але розкидую по 4 наложки в місяць там вже не від кількості залежить а взагалі не зрозумілий алгоритм фінмоніторингу. 12 часов назад, Олександр К сказал: намагаюсь з клієнтом домовитись так що я відправлю а клієнт в день відправки на пряму кине на карту... я з минулого року взагалі відправляю по передоплаті. в тому сезоні всього кілька чол. відмовилося. щоправда в мене не сотні маткомісць а десятки... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 1 час назад, yu1986ra сказал: Ту бідну новапей зашугали конкретно. Мені в минулому році обмежили можливість відправки після платою. Досі нічого зробити не можу. памятаю минулий рік як обговорювали цю тему і як ви ставилися до цього поверхносно і з насмішкою але коли торкнулось саме вас то вже в словах ваших далеко не та оптимістична нота... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 1 годину тому, Bee.P сказав: То яка альтернатива ???? Працювати з покупцем по безналу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 31 хвилину тому, arki сказав: памятаю минулий рік як обговорювали цю тему і як ви ставилися до цього поверхносно і з насмішкою але коли торкнулось саме вас то вже в словах ваших далеко не та оптимістична нота... А що ви там песимістичного прочитали? Так, є проблема, яку вони поки не можуть чи не хочуть вирішити. Конкуренція все виправить. Для мене та проблема, не сильно вже й проблема. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня Горів сарай гори і хата . У всьому винні новапей і Баскевич , ну і шайтан відро ( алеценеточно) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня Мед густий шо капець. Добре шо хоч мало. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 39 минут назад, gardener сказал: Мед густий шо капець. Добре шо хоч мало. Чекаю поки бджуль висмердять ту свидину . Далі перед липоу відкачєю . Мож.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 1 час назад, gardener сказал: Добре шо хоч мало Також пережіваю .. ну Іванович ті рамки норм зробить , а той мужик в окулярах і з бородов .. то походу якийсь лєвий тіп 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 12 хвилин тому, Bee.P сказав: а той мужик в окулярах і з бородов .. то походу якийсь лєвий тіп підкинули, блін 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 13 минут назад, gardener сказал: підкинули, блін Та х.. з ним . Аби Івановича вусатого не обіжав . Бачу Іванович норм камандує тим чоловіком щоб норм за вуйликами сі дивив 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня Цвіту на липі цього року, як на диво, багато 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 39 минут назад, gardener сказал: підкинули, блін То Вам мож і вулики підкинули ? ну щоб мож по деревам не лазєли ?? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 1 година тому, ромео сказав: Цвіту на липі цього року, як на диво, багато так холодно ж, в куртці сиджу. Прівєси на вагах отріцатєльні 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 1 час назад, ромео сказал: Цвіту на липі цього року, як на диво, багато Була відповідна осінь і зима. Як не дивно звучить, але цього року може бути гарне нектаровиділення. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 1 годину тому, ромео сказав: Цвіту на липі цього року, як на диво, багато В мене на домашній нема зовсім. Недалеко є одна стара - там зовсім мало. Але сьогодні з обіду масово поперли на ліс. Мабуть таки цвіте. Треба буде сходити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 1 годину тому, Bee.P сказав: Вам під.дкинеш то не мені, то Іванові підкинули майже 70 років назад. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 1 минуту назад, gardener сказал: то не мені, то Іванові підкинули майже 70 років назад. Хто такий Івпн ?? Це той що цар ь? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Хто такий Івпн ?? Це той що цар ь? Це той від кого я Іванович Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 3 минуты назад, gardener сказал: то не мені, то Іванові підкинули майже 70 років назад. Мене одне цікавить . Коли вони наїдяться???????????? Бля Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.