Конструктор Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 1 година тому, Bee.P сказав: Бачу він добре тяме , запитайте в нього чи цей рік ройовий , ? Чи він тіко по перзі спец ? Треба йому дати Ваш телефон, будете обмінюватись досвідом, він вам про пергу, а ви йому про драбину і інші комплектуючі. 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 20 минут назад, yu1986ra сказал: Два роки тому перевіряв кліща і щавель в цю пору на відводках перевіреним амітразом. Результат був схожий. То вам прям фартить на " елітні препарати" . Це ж треба таке щастя мати 20 минут назад, yu1986ra сказал: перевіреним амітразом Це яким ??? Венгерським Тактіком ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 2 години тому, Конструктор сказав: Вчора знайомий робив спробу номер 2, пошуку перги в 6рамочниках, ну цього разу вже трохи краще, перга присутня на всіх шести рамках, тільки в малій кількості 50-100г. Обшим перга і є, в от взяти немає як, бо розкидана по всіх рамках. Його висновок: система, технологія робоча. Це просто рік не перговий. А Баскевич Андрій ціну скидає, напевно не знає, що рік не перговий. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 5 годин тому, Bee.P сказав: Малувато , певне десь "намудрили " , мав бути вищим % , бо не маєте ні хімла з полів , ні щурки . Маточник в сім'ях важко всі прощипати, тим більше в лежаках. В ройових сім'ях їх треба щипати два рази. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 15 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: А Баскевич Андрій ціну скидає, Це скільки в цифрах? Раніше ніби не купував. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 16 годин тому, arki сказав: ніхто в нуки неплідок не підсаджує? відмовився від цієї практики - не мойо Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 21 минуту назад, yu1986ra сказал: Маточник в сім'ях важко всі прощипати . Кожну рамку треба струшувати . І маточники не давити чи щіпати а треба зривати , 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 2 години тому, Bee.P сказав: Так вітри тоді були жахливі . Якщо відняти ті матки з якими натупили то який буде відсоток ? Цікавить бо хочу зрозуміть скільки в мене не обліт через вітер і скільки через хімло. Реальність 25 з 38. Якби я не протупив, то було б 30 з 38 2 години тому, Конструктор сказав: В мене цього року хімла немає, то до вітрів і після вітрів був до 80%, а під час вітрів до 50% Видно ваш вітер в правильному напрямку дув 2 години тому, Bee.P сказав: А в мене з вітрами і хімлом 30% . Такий паршивай обльот був десь 4 роки назад . А ваш в протилежний 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 53 хвилини тому, Bee.P сказав: Це яким ??? Таким від якого осінню добре сипався. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 3 минуты назад, yu1986ra сказал: то було б 30 з 38 То це 80 % . !! . Только что, yu1986ra сказал: Таким від якого осінню добре сипався. В ампулах ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 30 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: А Баскевич Андрій ціну скидає, напевно не знає, що рік не перговий. Поки всі оголошення "куплю'' по 2000 грн/кг. Я на олх поставив ціну 2500, поки ще ніхто не клюнув, але так як всі вже накупили тих відер, то думаю, що точно продастся. Поки перги справді менше як в минулому році. 8 хвилин тому, Bee.P сказав: Кожну рамку треба струшувати . І мочники не давити чи щіпати а треба зривати , Дякую за пораду, мамо 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 4 хвилини тому, Bee.P сказав: То це 80 % . !! . В ампулах ??? Так, +/- 80%. Те що робив на маточники також десь 80-90%. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня В ампулах. Я купую кілька пачок на 1-2 роки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 6 минут назад, yu1986ra сказал: Дякую за пораду, мамо Просто маток шкода , вони даються важкою працею , то вам не свіщевух відро наробить 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 2 години тому, Bee.P сказав: Бачу він добре тяме , запитайте в нього чи цей рік ройовий , ? В мене 1 (один), якого упіймав... і два (скоріше всього) утекло... Хоча підготовка до процесу була масова... потім шось сталось і всі передумали... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 1 годину тому, Bee.P сказав: Просто маток шкода , вони даються важкою працею , То відправляйте йому плідні. А потім скажете шо помилилися 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 1 година тому, ромео сказав: В мене 1 (один), якого упіймав... і два (скоріше всього) утекло... Хоча підготовка до процесу була масова... потім шось сталось і всі передумали... В мене два своїх (зловив). І один зальотний, Віддав (майже) давньому сусіду на ближні села. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 4 години тому, Bee.P сказав: Просто маток шкода , вони даються важкою працею , то вам не свіщевух відро наробить Шкодка це маленька машина. Я і трусив, і молив..., але воно все одно ідеально не вийшло. Підсаджувати неплідки треба на розплід підготовлений 7-10 днів над решіткою, тоді прийом обмежується тільки обльотом Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 3 години тому, ромео сказав: В мене 1 (один), якого упіймав... і два (скоріше всього) утекло... Хоча підготовка до процесу була масова... потім шось сталось і всі передумали... ''Щось'' це зносились і розбіглись. Заглядав сьогодні на корпусний. Бджіл і меду мало, розплоду також не густо. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 34 минуты назад, yu1986ra сказал: Шкодка це маленька машина. Я і трусив, і молив..., але воно все одно ідеально не вийшло. Підсаджувати неплідки треба на розплід підготовлений 7-10 днів над решіткою, тоді прийом обмежується тільки обльотом Ну вже на опиті. То на наступний рік буде 120% обльот??. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 34 хвилини тому, Bee.P сказав: Ну вже на опиті. То на наступний рік буде 120% обльот??. Трохи про трутовок: Відводки робив 12.05 на неплідки. 4 не обліт, одна з них стала трутовкою (почали яйця класти). 01.06 в трутовку вкинув рій з неплідками, в три інші дав по кілька ройових маточників (вже лупились). Сьогодні 17.06 троє нормальних облетілись (є личинка 4-5 днів). Трутовка+рій знов необліт, принесли трохи меду, трутового розплоду нема. Виходить нормальна сім'я в цю пору за місяць без матки не трутовіє. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 13 часов назад, Олександр К сказал: зараз он навіть поштой наложкой нічого не відправишь відразу податкова телефонує а ви про тисячі... там і дійсно є якийсь фінмоніторинг. особисто ви наложкою маток відправляєте, новою? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 1 час назад, arki сказал: там і дійсно є якийсь фінмоніторинг. особисто ви наложкою маток відправляєте, новою? Так наложкою але розкидую по 4 наложки в місяць на всих родичів то вже родичи закінчились а у мене родина велика.... намагаюсь з клієнтом домовитись так що я відправлю а клієнт в день відправки на пряму кине на карту... якщо не виходить тоді наложка... тільки укр поштой не відправляю взагалі... У нової пошти там треш з цими наложками... я фоп хотів відкрити фоп рахунок в нова пей так відмовили квед їм не сподобався... там така дурна і довга історія в моєму випадку легше на всих розкинути та і все... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 17 июня Share Опубликовано 17 июня 13 годин тому, Конструктор сказав: Це скільки в цифрах? Раніше ніби не купував. Купує чи не купує не знаю, але на днях десь він говорив, що 1900грн 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 июня Share Опубликовано 18 июня 5 годин тому, Макс_Скрипник сказав: Купує чи не купує не знаю, але на днях десь він говорив, що 1900грн В нього ніколи і не була ціна найвища. Бачив оголошення 2000-2100. За гарну якість і об'єм, думаю можна по торгуватися в більшу сторону. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.