Bee.P Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 12 минут назад, gardener сказал: Той що без зубів? Шепелявив? Ага 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 14 годин тому, gardener сказав: Я сьогодні з 28 маток знайшов тільки 18. З них 11 почали сіяти. Почав об'єднувати. Трутовок поки не бачив. Матки виходили + - 25 травня Глянув кілька місць в нуклеусах де 28 роздав маточники, то сіють повним ходом. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 46 хвилин тому, Bee.P сказав: Ага То може ви не правильно його зрозуміли. 2 години тому, Bee.P сказав: якщо квітка з пилком смердить хімлом то бджола на неї не сідає. Це інформація для покупців меду, не справді не так. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 12 часов назад, Макс_Скрипник сказал: Львів кардинально відрізняється від моєї локація, навіть Стрий вже інший, бо етнографічна група людей вже інша. Всюди люди є різні, але вже майже 4 роки доводять мені, що в моїй локації... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня Ну от, молодці, хватить різними дурниками займатися... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 6 часов назад, пасічник Ігор сказал: Бажаю здоров'я!!! Акацію вже всі викачали? Щось всі анічирк про неї!!! Які медозбори? В нас(Харківщина) рік середній. Акацію ще не качав, роблю відводки, але думаю кіл по 8-10 товарняка буде. Думаю будет лучше чем в прошлом году. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 3 години тому, ромео сказав: Ну от, молодці, хватить різними дурниками займатися... Це що Бакхваст вашої селекції? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 32 хвилини тому, Конструктор сказав: Це що Бакхваст вашої селекції? Це покручіше... Походу всі, як по команді, передумали роїтися... не знаю шо сталось і може не всі, але сьогодні з двох десятків переглянутих - жодного в ройовому 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 38 минут назад, ромео сказал: Це покручіше... Походу всі, як по команді, передумали роїтися... не знаю шо сталось і може не всі, але сьогодні з двох десятків переглянутих - жодного в ройовому Це добре, що передумали,нам легше) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 8 годин тому, Конструктор сказав: Глянув кілька місць в нуклеусах де 28 роздав маточники, то сіють повним ходом. В мене також те, що робив 28-30 числа сіють 10 з 10. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 21 хвилину тому, yu1986ra сказав: В мене також те, що робив 28-30 числа сіють 10 з 10. Цього року що з виводом, що з обльотами маток досить так не погано.Коли б так завжди 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня Запах зараз на пасіці досить оригінальний... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня 5 хвилин тому, ромео сказав: Запах зараз на пасіці досить оригінальний... Також під вечір, може не оригінальний, а гарний запах почав з'являтися. Дякувати Богу сьогодні 50грамм напрацювали. Може завтра почнуть носити, а то хотів на днях магазини відкачати, а сьоголні пішов підкидувати під низ пусті...а повні у деяких полегшили конкретно. Вже і не знаю, чи варто медогонку мастити. Магазин зняв, дивишся на гніздо..любо глянути...а на магазин дивишся зі сльозами. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 9 июня Share Опубликовано 9 июня В мене теж "запах пішов" - почалася свидина ... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня 5 годин тому, Конструктор сказав: Цього року що з виводом, що з обльотами маток досить так не погано.Коли б так завжди Обльоти у відводках, що робив 1 і 2 тижні тому мене не порадували. На вихідні погода псується. Буде не до меду і не до обльоту. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня 5 годин тому, ромео сказав: Запах зараз на пасіці досить оригінальний... 4 години тому, Макс_Скрипник сказав: Також під вечір, може не оригінальний, а гарний запах почав з'являтися. Дякувати Богу сьогодні 50грамм напрацювали. Може завтра почнуть носити, а то хотів на днях магазини відкачати, а сьоголні пішов підкидувати під низ пусті...а повні у деяких полегшили конкретно. Вже і не знаю, чи варто медогонку мастити. Магазин зняв, дивишся на гніздо..любо глянути...а на магазин дивишся зі сльозами. 4 години тому, Міхал-69 сказав: В мене теж "запах пішов" - почалася свидина ... А в мене знов крушиною запахло. Дощі заважають їм носити. Було кілька днів по 0.5 кг, вчора вже повний робочий день - 1.3 кг. До заповнення тари під мед треба ще хоч 15 кг щоб принесли до кінця місяця. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня 8 часов назад, yu1986ra сказал: В мене також те, що робив 28-30 числа сіють 10 з 10 1 час назад, yu1986ra сказал: Обльоти у відводках, що робив 1 і 2 тижні тому мене не порадували. Це як ??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня 7 часов назад, Міхал-69 сказал: В мене теж "запах пішов" - почалася свидина ... Это как у кого ,завела Липа . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня В мене вже по взятку, витягував трохи рамок з пергою на осушку, то вже починали сушити при витягуванні. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня 8 годин тому, yu1986ra сказав: Обльоти у відводках, що робив 1 і 2 тижні тому мене не порадували. На вихідні погода псується. Буде не до меду і не до обльоту. В мене були роздачі 15, 21, 28 травня перша і остання вийшло 75+% а 21ше то десь 50%. Багато залежить від місцевості, вдома де нуки дуже затишне місце. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня 5 годин тому, koste сказав: Это как у кого ,завела Липа . Липа ще тільки на підході. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня Только что, Міхал-69 сказал: Липа ще тільки на підході. Это смотря где. В Киеве цветёт . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня Зранку почали гарно носити, гарно це хоч щось, бо був тиждень без взятки хоч малина і крушина цвіте. Все наче добре і тут ливеняка....короче робота на сьогодні все. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня 4 години тому, Конструктор сказав: В мене вже по взятку, Таки да, свидина теж вже закінчує цвітіння... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня 22 години тому, ромео сказав: Походу всі, як по команді, передумали роїтися... не знаю шо сталось і може не всі, але сьогодні з двох десятків переглянутих - жодного в ройовому Таки перехвалився... Сьогодні перший є... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.