ромео Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня У підсумку взяток з окації тривав аж 2,5 дня... в четвер розігнались, в п'ятницю трохи гальманули, сьогодні - зупинка... Магазини порожні... Найшла хмара, пішов п'ятихвилинний дощик... на завтра - весь день нельотний... 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 1 минуту назад, ромео сказал: У підсумку взяток в окації тривав аж 2,5 дня... в четвер розігнались, в п'ятницю трохи гальманули, сьогодні - зупинка... Магазини порожні... Найшла хмара, пішов п'ятихвилинний дощик... на завтра - весь день нельотний... От того вона і дорога завжди. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 1 година тому, mits сказав: В мене в 24 р повзала вся пасіка, а 5 сімей насипались конкретно під льотками. В 25 році пішоходів було меньше. В цьому році, ще менше. В 24-у часом кукурузки поблизу не було? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 1 година тому, ромео сказав: У підсумку взяток з окації тривав аж 2,5 дня... в четвер розігнались, в п'ятницю трохи гальманули, сьогодні - зупинка... Магазини порожні... Найшла хмара, пішов п'ятихвилинний дощик... на завтра - весь день нельотний... До соняшника їм вистачить елітного корму. Будуть їсти елітний корм, то і соняшник дорожчий носитимуть 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 1 годину тому, mits сказав: От того вона і дорога завжди. Блохери вже качають. З того, що бачив, то більшість рамок зовсім без печатки. 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 1 час назад, mits сказал: В мене в 24 р повзала вся пасіка помітне було просідання сімей в той час чи ні? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 2 години тому, mits сказав: В цьому році, ще менше. Привикли Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 55 хвилин тому, yu1986ra сказав: До соняшника їм вистачить елітного корму. В нього, вроді, ще рамки з медом є. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 53 минуты назад, arki сказал: помітне було просідання сімей в той час чи ні? Так. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 1 час назад, yu1986ra сказал: В 24-у часом кукурузки поблизу не було? Була. Но тоді не кропили. В цьому році, поблизу нема, але повзають. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 1 час назад, yu1986ra сказал: Блохери вже качають. З того, що бачив, то більшість рамок зовсім без печатки. Я, 1 рамку здер до вощини ложкою, в миску( треба було свіжим медом пригостити людину). Мед не печатний зовсім був, але густий дуже. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 1 година тому, mits сказав: Була. Но тоді не кропили. В цьому році, поблизу нема, але повзають. В нас виявлено в підморі з повзунів залишки діючої речовини з протруйника насіння. В свіжому пилку протруйника не виявлено. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 2 години тому, gardener сказав: В нього, вроді, ще рамки з медом є. Є... Але на всіх вже не вистачить... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 7 годин тому, ромео сказав: Є... Але на всіх вже не вистачить... Акації має вистачити. Скільки принесли за тих два дні? В мене сьогодні сонце обіцяють. Має бути добрий привіс. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 18 хвилин тому, yu1986ra сказав: В мене сьогодні сонце обіцяють. Має бути добрий привіс. А в мене мжичка зрання. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 1 годину тому, yu1986ra сказав: Акації має вистачити. Скільки принесли за тих два дні? В мене сьогодні сонце обіцяють. Має бути добрий привіс. В мене також обіцяли 3 магазини за 5 днів, а тепер все змінилось на сьогодні по прогнозу -500. Надоїла така погода. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 17 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: В мене також обіцяли 3 магазини за 5 днів, а тепер все змінилось на сьогодні по прогнозу -500. Надоїла така погода. Люблять же ж вони в вас поїсти. На вагах італійка? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 35 минут назад, yu1986ra сказал: Люблять же ж вони в вас поїсти. На вагах італійка? А з чого нести ? З смереки ???. До чого тут італійка , нормальна сімя яка займає 15 рам дадана потребує 500-600 г їдла в день . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 47 хвилин тому, Bee.P сказав: А з чого нести ? З смереки ???. До чого тут італійка , нормальна сімя яка займає 15 рам дадана потребує 500-600 г їдла в день . Згадав історію, якось цвіла липа взятку не було, говорю з знайомими які за 2км кажу немає взятку зовсім, годую, вони ж мені: в нас трохи є, вага на нулі значить для себе несуть. Через тиждень каже: да дійсно взятку не було зовсім, а вага на нулі була бо там вже не було що їсти. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 3 години тому, yu1986ra сказав: Люблять же ж вони в вас поїсти. На вагах італійка? Тільки карпатка(переход на відселекціовану європейку), але якийсь дурень завів італійці чи бакфаст, бо у вуликах інколи кидаються в очі руді трутні. Цих дурнів поблизу троє, хто може то зробити. Один точно пробував позаминулого року бакфаст, дякувати Богу розуму не вистачила вдало підсадити маток. Сімей у них на одній і на двух руках можна перерахувати. Але неприємно, коли серед племінних трутнів-негрів бачив хитрих-рудих. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 10 минут назад, Макс_Скрипник сказал: але якийсь дурень завів італійці чи бакфаст ви так не кажіт про біхваст тута є що їх держут 3 часа назад, yu1986ra сказал: На вагах італійка? доречі як ваша італійка? пригадую писали що придбавали маток той рік.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 8 минут назад, Макс_Скрипник сказал: Тільки карпатка(переход на відселекціовану європейку), але якийсь дурень завів італійці чи бакфаст, бо у вуликах інколи кидаються в очі руді трутні. Цих дурнів поблизу троє, хто може то зробити. Один точно пробував позаминулого року бакфаст, дякувати Богу розуму не вистачила вдало підсадити маток. Сімей у них на одній і на двух руках можна перерахувати. Але неприємно, коли серед племінних трутнів-негрів бачив хитрих-рудих. Таке як інбридінг Вам відомо ??? Коли "прохвесор " від одної матки клепає на всю пасіку маток три роки підряд , і потім жаліється що бджоли не життє здатні . Але то таке , Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 1 година тому, Bee.P сказав: Таке як інбридінг Вам відомо ??? Коли "прохвесор " від одної матки клепає на всю пасіку маток три роки підряд , і потім жаліється що бджоли не життє здатні . Але то таке , У мене його точно не може бути....це ось за пару років, як буду копати від одних і тих же маток ШО, якщо вони стільки проживуть. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 13 годин тому, Bee.P сказав: А з чого нести ? З смереки ???. До чого тут італійка , нормальна сімя яка займає 15 рам дадана потребує 500-600 г їдла в день . Крушина ламка дає більш-менш стабільний підтримуючий взяток. В нас зараз в неї починається друга хвиля цвітіння. Сьогодні поки +0.5 кг. Акація в парку вже пожовтіла. Цвітуть тільки молоді підмерзлі дерева 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 11 годин тому, arki сказав: ви так не кажіт про біхваст тута є що їх держут доречі як ваша італійка? пригадую писали що придбавали маток той рік.... Я брав 5 неплідок. Через всі перепетії минулого року пройшло 3. Одна з них цілком може стати лідером по медозбору на пасіці. В зиму і з зими вони зайшли-вийшли ніякі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.