Bee.P Опубликовано 28 мая Share Опубликовано 28 мая 18 минут назад, gardener сказал: Дорожче, тож Торік навіть не є такого Мордочку бережу Може на соняху буде цей елітн. Дав би Бог 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 28 мая Share Опубликовано 28 мая На Київщині на акації стільки цвіту, що на деяких деревах зеленого не видно... Але холодно і вітер сильний... Так що 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая В нас так само. Грона висять, гуляєш ввечері - запах нектару біля дерева присутній. Тільки толку з того всього Дивився ventusky - з неділі погода буде мінятися в сторону потепління. Для себе вони мають трохи принести, голодного періоду не має бути 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая В мене такий холодний вітер, що пора вже й шапку вдягати. Проходив сьогодні під акацією - ні запаху, ні бджіл. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 32 хвилини тому, yu1986ra сказав: В мене такий холодний вітер, що пора вже й шапку вдягати. А я в шапці... 32 хвилини тому, yu1986ra сказав: Проходив сьогодні під акацією - ні запаху, ні бджіл. Треба подавати колективну скаргу... Це дискримінація пасічників... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 19 годин тому, Bee.P сказав: Бузина цвіте - квас буде Рецепт дайте, будь ласка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 47 минут назад, Макс_Скрипник сказал: Рецепт дайте, будь ласка. Не пускає силку . Глянте в ютубі , тиждень і він готовий 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 19 хвилин тому, Bee.P сказав: Не пускає силку . Глянте в ютубі , тиждень і він готовий Алхімія тут не пройде 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая З такими температурними режимами соняшник заквітне, певно, аж в серпні... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 2 хвилини тому, ромео сказав: З такими температурними режимами соняшник заквітне, певно, аж в серпні... То ж добре. Дивись і сім'ї наростуть 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 2 години тому, Bee.P сказав: Не пускає силку . Зажали? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 35 минут назад, gardener сказал: Зажали? Червоним пише шо 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая Сьогодні в бігудях 11 маток загинули і лиш 4 живі. Що сталося не можу зрозуміти адже ніколи такого раніше не було, завжди на 12 день від дня прививки забираю неплідок а тут таке... те що та сімя не буде більше вихователькою то це однозначно але що могло статися то хз... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 53 хвилини тому, arki сказав: Сьогодні в бігудях 11 маток загинули і лиш 4 живі. Що сталося не можу зрозуміти адже ніколи такого раніше не було, завжди на 12 день від дня прививки забираю неплідок а тут таке... те що та сімя не буде більше вихователькою то це однозначно але що могло статися то хз... В мене кілька штук з голоду загнулись вже в сім'ях, бо в них були свої маточники. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 14 годин тому, arki сказав: Сьогодні в бігудях 11 маток загинули і лиш 4 живі. Що сталося не можу зрозуміти адже ніколи такого раніше не було, завжди на 12 день від дня прививки забираю неплідок а тут таке... те що та сімя не буде більше вихователькою то це однозначно але що могло статися то хз... Колись експериментував з виховательками, мав схожу ситуацію. Може бути що кліщ задавив. Зробив висновки і крайнього разу вихід 20/30. 2 матки загинуло в маточнику, але то не кліщ. Хз що то Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 14 часов назад, arki сказал: Сьогодні в бігудях 11 маток загинули і лиш 4 живі. Що сталося не можу зрозуміти адже ніколи такого раніше не було, завжди на 12 день від дня прививки забираю неплідок а тут таке... те що та сімя не буде більше вихователькою то це однозначно але що могло статися то хз... Рамка з бігудями була в інкубаторі чи в сімї ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая Акація цвіте... Холодрига... Зграя щурок прилетіла вечеряти... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая Отаке от буває... https://vt.tiktok.com/ZSxtbGKTL/ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 19 хвилин тому, ромео сказав: Отаке от буває... https://vt.tiktok.com/ZSxtbGKTL/ По файній дорозі їхав. мабуть Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 3 години тому, ромео сказав: Акація цвіте... Холодрига... Зграя щурок прилетіла вечеряти... Ага, вже зрозуміло що під мед з акації баночки вже можна не мити. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 16 минут назад, Конструктор сказал: Ага, вже зрозуміло що під мед з акації баночки вже можна не мити. Однозначно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 1 час назад, Конструктор сказал: Ага, вже зрозуміло що під мед з акації баночки вже можна не мити. В кого як... просто не треба мити багато....а там подивимось хай спочатку доквітує.... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 12 часов назад, Oleksandr K. сказал: Може бути що кліщ задавив як може так миттєво задавити кліщ? 12 часов назад, Bee.P сказал: Рамка з бігудями була в інкубаторі чи в сімї ? в сімї 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 1 година тому, Олександр К сказав: В кого як... просто не треба мити багато....а там подивимось хай спочатку доквітує.... Так я ж за себе. 4-5 днів вітри, зараз і в подальші кілька днів холодна погода. При тому що в долинах вся вимерла(без цвіту), та що вище то тільки верхи білі, квітує в кращому випадку 25-30%. Обшим в мене перспективи зовсім не перспективні. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 29.05.2026 в 20:58, arki сказав: Сьогодні в бігудях 11 маток загинули і лиш 4 живі. Що сталося не можу зрозуміти адже ніколи такого раніше не було, завжди на 12 день від дня прививки забираю неплідок а тут таке... Маточники погризені? Якщо так то з голоду. Як варіант матки вийшли трохи раніше, з моїх спостережень матка яка вийшла в (бігудь) без кормів може прожити добу, може трохи більше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.