Конструктор Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая Ріпак можна сказати вже всьо, ще краї попід посадки трохи жовтіють, в основному вже зелений. Цього року швидко відцвів, та і взятку сильного не було з нього. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 2 години тому, Bee.P сказав: Ця фарба розслоюється , в баночку бажано маленький болтик викупаний у воску кинуть , для кращого взбовтування , по принципу коректора . Маркери течуть бо лежать на сонці і створюється тиск в середині . Не знаю де він до мене валявся, але в моєму просто рідка фарба. Думаю як раз добре буде записувати інфу на дашках. 41 хвилину тому, Конструктор сказав: Я приловчився клеїти опалітки, трохи загайно, але видно дуже добре, особливо без номерів. Так, опалітки видно краще, але то не моє. Я стараюсь маток в руки не брати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 39 хвилин тому, Конструктор сказав: Ріпак можна сказати вже всьо, ще краї попід посадки трохи жовтіють, в основному вже зелений. Цього року швидко відцвів, та і взятку сильного не було з нього. Хоч по магазину принесли? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 17 хвилин тому, yu1986ra сказав: Хоч по магазину принесли? Грубо кажучи так, в когось більше, в когось менше. На вагах 16кг 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 22 хвилини тому, yu1986ra сказав: Так, опалітки видно краще, але то не моє. Я стараюсь маток в руки не брати. Та я раніше теж якось боязно їх брав до рук, але після перших кількох сотень з'явились навики. Вже ті флобери навіть забув де. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 3 хвилини тому, Конструктор сказав: Грубо кажучи так, в когось більше, в когось менше. На вагах 16кг Для кочівлі це зовсім не густо. Чого він у вас швидко відцвів? Чи то ви пізно виїхали? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая Тільки що, Конструктор сказав: Та я раніше теж якось боязно їх брав до рук, але після перших кількох сотень з'явились навики. Вже ті флобери навіть забув де. Я собі флобер купив. Думав неплідки з бігудів буду мітити. Так то ж повне гівно попалось - поршень зовсім не фіксується в трубці. Трошки відпустиш і матка рухається з свіжою фарбою вимащуючи крила. Дві матки забруднив і викинув. Я користуюсь ковпачком з решіткою, що притискає матку до сота. Це найбільш надійне і дешеве рішення для чайників. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 11 хвилин тому, yu1986ra сказав: Для кочівлі це зовсім не густо. Чого він у вас швидко відцвів? Чи то ви пізно виїхали? Я трохи пізніше виїхав, але й сам по собі цього року швидше відцвів. І приноси були слабкі, здається максимум було 3кг один день. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 1 час назад, yu1986ra сказал: Я стараюсь маток в руки не брати. правільно... нема чого бо звикнуть а потім проситися на руки будуть.. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 2 години тому, Конструктор сказав: Я трохи пізніше виїхав, але й сам по собі цього року швидше відцвів. І приноси були слабкі, здається максимум було 3кг один день. Мені б такі слабенькі максимуми. Стогодні мої налітали 3,1 кг, по крушині це в мене рекорд. Знаю в колеги було 6 кг в 23 чи 24-у році. Від завтра в мене починаються вітри 7-8 м/с, то взяток трохи здується. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая А мої сьогодні сотосховище взяли в облогу... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 9 хвилин тому, ромео сказав: А мої сьогодні сотосховище взяли в облогу... Теж непогано для них, є де брати. А так звичайно біда. Будете ділити на пів льоту і чекати соняху, чи вже поділили? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 42 хвилини тому, ромео сказав: А мої сьогодні сотосховище взяли в облогу... Мої весною також дві стопки магазинів чистили. Грунт після морозів зіграв чи так піддон в землю сім. Стопки були в притул до стіни, трохи похилились і два дахи привідкрило. В результаті маю багато погризених бджолами рамок, штук 30 на перетопку. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 мая Share Опубликовано 24 мая 46 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: Теж непогано для них, є де брати. А так звичайно біда. Будете ділити на пів льоту і чекати соняху, чи вже поділили? Не ділю, бо нема зайвого "посуду"... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 5 годин тому, ромео сказав: Не ділю, бо нема зайвого "посуду"... А зверху через плівку? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая Добрий день, є питання до спільноти.. Цікавить хто по чем продає перший мед? Травневий або акацію. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 19 хвилин тому, Олександр К сказав: Добрий день, є питання до спільноти.. Цікавить хто по чем продає перший мед? Травневий або акацію. В мене перший буде через місяць. Планую продавати по 300 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 17 минут назад, yu1986ra сказал: Планую продавати по 300 Магічна цифра , на мою думку не дуже вдала для ціни на мед . Та зробіть вже по тристапісєть . Чи 320. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 17 хвилин тому, Bee.P сказав: Магічна цифра , на мою думку не дуже вдала для ціни на мед . Та зробіть вже по тристапісєть . Чи 320. Чи 299 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 4 минуты назад, gardener сказал: Чи 299 Шикарна ціна . Видно зразу маркетолога . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 58 минут назад, yu1986ra сказал: В мене перший буде через місяць. Планую продавати по 300 У мене просто ділема 400 чи 450... Треба на базар сходити хоч подивитись по чем люди торгують... бо мед вже є а ціни немає... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 22.05.2026 в 09:55, Конструктор сказав: Тут не давно за акацію згадували, Ось натрапив в вайб Туди промишлєнніки свої пасіки на передсоняшникову відкормку вивозять. Не буде вже такого ніколи 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 годину тому, Олександр К сказав: Добрий день, є питання до спільноти.. Цікавить хто по чем продає перший мед? Травневий або акацію. Вкачаю, дасть Бог, бочку. На одному точку. На іншому сухо, поруч 100 вуликів з бахвастом поставили. Доведеться ще рамки з кормом перевозити і дивитися, щоб в процесі не віджали По суті - порозливаю в пластикові контейнери і роздам друзям та знайомим 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 18 минут назад, Oleksandr K. сказал: роздам друзям та знайомим Ви волонтер? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 3 хвилини тому, Олександр К сказав: Ви волонтер? доброволець 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.