Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 12 минут назад, gardener сказал: Це ті шо по сто долярів? Люди беруть не знати шо, не знати в кого, а потім скаржаться. Я не торгую , давно . ті хто раніше в мене купував пакети́і дорого то всі довольні , але то таке , саме сміхуйовіна що та тупа мв'аса що говорила не добре на баків то і хапнула гівна . Я цього мо мента і че кав. Тупи х не шкода , і ті що мають" зазбруч- завість" . Адекватним повага 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 1 годину тому, Bee.P сказав: Задають дурні питаня ... Треба питать що у Вас з взятком ... Дивні люди якісь , їйбогу. Нафіга? У нас зі взятком швах... а рахувати чужі гроші не культурно... от роїння - то да, два місяці екстриму 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 17 минут назад, ромео сказал: рахувати чужі гроші не культурно... Ага , я то зрозумів випадково , з фу й сбукеів , Такої кількості неадекватів я в житті не бачив . За бджуль можу хіба з свом земляком сі погутарить , ну із " тими " східняками подоЛлЛЯ( штю) тож мож Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 2 години тому, Конструктор сказав: Ще терпимо, думаю з тиждень не має ніхто полетіти. За тиждень полетіти - то вже значить запізно... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 9 минут назад, ромео сказал: За тиждень полетіти - то вже значить запізно... Вдячний за те щщо тут мало тупих. Їх тре блок 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 49 хвилин тому, ромео сказав: За тиждень полетіти - то вже значить запізно... Я ж не писав що за тиждень вже полетять.Може й за два ніхто не полетить. 3-4 дні тому тряс бджолу на нук, в мисочках яєць не бачив, от і знаю що приблизно ще тиждень ніхто нікуди не полетить. А далі будемо дивитись, по ситуації. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 1 годину тому, ромео сказав: За тиждень полетіти - то вже значить запізно... Погано буде видно де сяде. Листя виросте 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 2 часа назад, Конструктор сказал: ще тиждень ніхто нікуди не полетить. А далі будемо дивитись То мої авторські права. Велике проханя не розповсюджувати в маси мої напрацювання !!!!!! Вже один звонив з невде радіо, недо розвєдчик . Т.в кінці 796 . Пазор недожурнашльодрам , і дякую вам за блоп-блоп. Норм було. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 3 хвилини тому, Bee.P сказав: То мої авторські права Маєте на то бумажку? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 3 години тому, ромео сказав: Нафіга? У нас зі взятком швах... а рахувати чужі гроші не культурно... от роїння - то да, два місяці екстриму В мене також поки глухо. Сьогодні цілий день колупався в лежаках - грошей поки там не видно 2 години тому, Конструктор сказав: Я ж не писав що за тиждень вже полетять.Може й за два ніхто не полетить. 3-4 дні тому тряс бджолу на нук, в мисочках яєць не бачив, от і знаю що приблизно ще тиждень ніхто нікуди не полетить. А далі будемо дивитись, по ситуації. На лежаковому якби не зробив в минулий понеділок ''пакети'' з передовиків, то вже полетіли б. Сьогодні при мені вже одна маточка наробилась - посадив в бігудь. Бігуді для ройових маточників це прямо те що лікар приписав, дуже зручні. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 28 минут назад, gardener сказал: Маєте на то бумажку? Кіт має. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая Я матк виводдний сезон вже закінчив . Лохам бажаю гемор. Ну тим які за пів пульмєня роблять Чому мені норм люд таке не бажали ??? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая Всьо . Більше людЯм добро не роблю . Харе. Та там і не було кому рАбить. 1%.. норм люд Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 30 хвилин тому, Bee.P сказав: 1%.. норм люд Всього один процент маток збули? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 1 година тому, Bee.P сказав: Кіт має. То ж і всі авторські права коту (під хвіст?) 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 32 минуты назад, gardener сказал: Всього один процент маток збули? Всьо Юрій -Хирий забрав. Майже даром 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 12 часов назад, Конструктор сказал: Можна сказати, ріпакова погода. І акаційова... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 9 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: І акаційова... Таки так. Листя росте файно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 1 годину тому, Bee.P сказав: Всьо . Більше людЯм добро не роблю . Харе. Та там і не було кому рАбить. 1%.. норм люд https://youtube.com/shorts/VVTtC9tX-xY?si=isPIgvrZXvzJGuHZ 49 хвилин тому, Bee.P сказав: Всьо Юрій -Хирий забрав. Майже даром Не всі. Я там ще людям залишив Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 45 минут назад, gardener сказал: Таки так. Листя росте файно Так а шо, суцвітть нема, чі шо?. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 1 хвилину тому, Вадім Полтава сказав: Так а шо, суцвітть нема, чі шо?. нема 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 19 мая Автор Share Опубликовано 19 мая 18.05.2026 в 18:51, Bee.P сказав: Я матк виводдний сезон вже закінчив . Лохам бажаю гемор. Ну тим які за пів пульмєня роблять Чому мені норм люд таке не бажали ??? Переконаний, що нормальні матки лише пару-тройку тижнів тому можна було починати виводити. Тут і погода, взяток та й наявність кількості відповідного трута враховувати потрібно. А от "сміття" вже у квітні клепати можна ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 мая Share Опубликовано 19 мая 18.05.2026 в 20:19, Bee.P сказав: Всьо Юрій -Хирий забрав. Майже даром Що вмію, то вмію. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 19 мая Автор Share Опубликовано 19 мая 23 години тому, gardener сказав: нема І у мене біля пасіки та ж історія. Але надія теплиться,що ще зацвіте. А от в Києві акація вже бурно квітує. Це днів на десять пізніше як зазвичай... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 мая Share Опубликовано 19 мая 5 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Переконаний, що нормальні матки лише пару-тройку тижнів тому можна було починати виводити. Тут і погода, взяток та й наявність кількості відповідного трута враховувати потрібно. А от "сміття" вже у квітні клепати можна ... В мене такі сім'ї були на лежаковому і така погода була весь березень, що хто шарить міг нормальні вивести і в березні. Трута можна і раніше вивести. Але в квітні були б проблеми з обльотом 3 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: І у мене біля пасіки та ж історія. Але надія теплиться,що ще зацвіте. А от в Києві акація вже бурно квітує. Це днів на десять пізніше як зазвичай... ''Пізній'' пошкоджений морозом цвіт нектару не даватиме. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.