Bee.P Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 2 часа назад, yu1986ra сказал: в мене в минулому році у всіх різних зразках виявили нозему (без зазначення рівня ураження). Хоча перезимували всі дуже добре (як ніколи добре), без зовнішніх ознак і опоношень. Бо ви їм з самого початку заявили що хочите від них любві , от вони вас і люблять . Ви ж хотіли безплатной любві ? То чого жалієтесь. Взагалі не розумію чого ви до них ходите . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Бо ви їм з самого початку заявили що хочите від них любві , от вони вас і люблять . Ви ж хотіли безплатной любві ? То чого жалієтесь. Взагалі не розумію чого ви до них ходите . Самі вони до мене не прийдуть, а паспорт якось поновити треба. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля Цьогоріч реанімував паспорт на батьковий (лежаковий) точок. Я його колись викинув і вже років 5 не поновляв. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 4 минуты назад, yu1986ra сказал: Самі вони до мене не прийдуть, а паспорт якось поновити треба. 5 минут назад, yu1986ra сказал: Самі вони до мене не прийдуть, а паспорт якось поновити треба. Для чого ??????¿??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Цьогоріч реанімував паспорт на батьковий (лежаковий) точок. Я його колись викинув і вже років 5 не поновляв. То не паспорт, то макулатура для розпалювання димаря. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 1 хвилину тому, Пахомич сказав: То не паспорт, то макулатура для розпалювання димаря. Добре горить? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля Ввели паспорта щоб підрахувати скільки є пасік , на даний момент вся інфа вже не актуальна , бо багато пасік перестало існувати , нажаль..... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 11 хвилин тому, Bee.P сказав: Для чого ??????¿??? Паспорт це гарантія отримання податкової пільги і пов'язаних з цим проблем. 11 хвилин тому, Пахомич сказав: То не паспорт, то макулатура для розпалювання димаря. Нема бджіл - нема проблем 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 6 хвилин тому, Bee.P сказав: Ввели паспорта щоб підрахувати скільки є пасік , на даний момент вся інфа вже не актуальна , бо багато пасік перестало існувати , нажаль..... Паспорт це намагання жити по зрозумілих правилах. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 6 минут назад, Bee.P сказал: Ввели паспорта щоб підрахувати скільки є пасік , на даний момент вся інфа вже не актуальна , бо багато пасік перестало існувати , нажаль..... Не існує пасіки немає і паспорта. Нічого спільного ваша здохла пасіка не має з моє існуючою 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Паспорт це намагання жити по зрозумілих правилах. Намагання , і жити - це трошки різні речі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 1 минуту назад, Пахомич сказал: Не існує пасіки немає і паспорта. Нічого спільного ваша здохла пасіка не має з моє існуючою Фантазуйте далі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 33 хвилини тому, Пахомич сказав: Нічого спільного ваша здохла пасіка не має з моє існуючою Для чого ж тоді паспорт спалили? 33 хвилини тому, Bee.P сказав: Намагання , і жити - це трошки різні речі Але він старається 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 1 час назад, gardener сказал: Для чого ж тоді паспорт спалили? Ви що не аналізуєте що читаєте? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 1 минуту назад, Пахомич сказал: Ви що не аналізуєте що читаєте? Вашу нозематозну маячню ніхто не сприймає в серйоз. Тому поки так Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 1 минуту назад, Bee.P сказал: Вашу нозематозну маячню ніхто не сприймає в серйоз. Тому поки так Мені по вінику хто що сприймає . Я задоволений тим , що ви особисто не сприймаєте в серйоз. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 19 хвилин тому, Пахомич сказав: Ви що не аналізуєте що читаєте? Аналізую 2 години тому, Пахомич сказав: То не паспорт, то макулатура для розпалювання димаря. 11 хвилин тому, Пахомич сказав: . Я задоволений тим , що ви особисто не сприймаєте в серйоз. Надієтесь шо він без бджіл залишиться? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 9 минут назад, gardener сказал: То не паспорт, то макулатура для розпалювання димаря. Розберіться за чий паспорт іде мова. 10 минут назад, gardener сказал: Аналізую Надієтесь шо він без бджіл залишиться? Я впевнений! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 23 хвилини тому, Пахомич сказав: Розберіться за чий паспорт іде мова. Я впевнений! За чий? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 1 час назад, yu1986ra сказал: За чий? За вашу стару макулатуру 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 1 година тому, Пахомич сказав: За вашу стару макулатуру Воно пригодиться 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 апреля Автор Share Опубликовано 28 апреля 20.04.2026 в 06:08, Bee.P сказав: Скати різні бувають , самі круті це низько профільна резіна , але її мало на шиномонтажах , понятне діло що якщо поставити на скат від таврії то буде капець. А від скатів йде воніще й хімімія по всій таблиці Менделеєва ! Цеглини в сотні раз практичніші й безпечніші. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 1 мая Share Опубликовано 1 мая Інтересно яка кількість трута одної породи живе чи залітає у рядом стоящий вулик другої породи бджіл Обліт маток одної закладки триває 1- 2 дні одночасно, якщо погода сприятливо і вчасна Бо засівають обично 10 - 11 день , як по команді 90% маток Виникла думка в якщо у неправильних вуликах по не бажаємим трутом, закрити льотки генематкою днів на 5 На період масового обліту маток великої одночасної закладки Льоток закрити , це трута вирізати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 мая Share Опубликовано 1 мая 3 минуты назад, AVA сказал: Інтересно яка кількість трута одної породи живе чи залітає у рядом стоящий вулик другої породи бджіл Коли трутні виходять, то помітьте і тоді буде видно . В небажаних сімях саме простіше вирізати трутневий розплід поголовно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 мая Share Опубликовано 1 мая 14 минут назад, AVA сказал: закрити льотки генематкою днів на 5 І буде повна херня якщо дно глухе , бо на обід весь трут буде лізти на вихід в льоток і це при активному льоті бджіл , можа і запарити сімю з дуру . Свого закриєтте то сусідський буде шпокать ваших маток , матка може на 2-3 км летіти легко , а от трут особо далеко не літає , 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.