I dream of having honey Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля З двох криші вчора злетіли. Такого ще не було. З цього роблю припущення що був рекордний вітер за останні 15 років. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 47 хвилин тому, Bee.P сказав: Нектар піде за тиждень а то і 10 днів . Тому треба обовязково шось колотить. Знайомий торговець цукром каже що цієї весни пасічники виручають як ніколи. 3 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 10 минут назад, I dream of having honey сказал: З двох криші вчора злетіли. Такого ще не було. З цього роблю припущення що був рекордний вітер за останні 15 років. Кожен рік один раз весною і один раз осінью такі вітри . Кожен рік . Маю пару пінопластових вуликів то на криші лежить в кожногопо дві повноцінні цеглини . Якщо одна то може здути . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 6 минут назад, Конструктор сказал: Знайомий торговець цукром каже що цієї весни пасічники виручають як ніколи. Саме смішне буде під осінь , коли ми побачимо що дали цукру більше чим вони принесли меду . ТрагіКомедія короче як завжди . 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Кожен рік один раз весною і один раз осінью такі вітри . Кожен рік . Маю пару пінопластових вуликів то на криші лежить в кожногопо дві повноцінні цеглини . Якщо одна то може здути . Я інколи шкодую що в мене дахи не з ппу, трохи важкуваті. Але коли вітри, то радію як я економлю на кирпичах. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 7 минут назад, Конструктор сказал: Я інколи шкодую що в мене дахи не з ппу, трохи важкуваті. Але коли вітри, то радію як я економлю на кирпичах. В мене був точок що і деревяні криші зривало , то там завжди на деревяних по цеглині лежало. Місце має значення 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 12 минут назад, AVA сказал: "Сахзавод" всіх спасе , крім жмотів . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 1 час назад, Конструктор сказал: Я інколи шкодую що в мене дахи не з ппу, трохи важкуваті. Але коли вітри, то радію як я економлю на кирпичах. Не розумію , чому не поробити фіксатори дашків з сталистого дроту? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Не розумію , чому не поробити фіксатори дашків з сталистого дроту? Я ж писав що вони в мене і так не злітають, тому мені не потрібні ні скоби, ні кирпічі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 1 час назад, Конструктор сказал: Але коли вітри, то радію як я економлю на кирпичах Якщо не має цегли на вулику , то чого радієте від економії. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Якщо не має цегли на вулику , то чого радієте від економії. Нині цегла не дешева, тому і радію що немає в ній потреби. Що ж не зрозуміло.!? Але ж справа не тільки в ціні, волочитися з нею займає багато часу і сил. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 10 хвилин тому, Конструктор сказав: Нині цегла не дешева, тому і радію що немає в ній потреби. Що ж не зрозуміло.!? Але ж справа не тільки в ціні, волочитися з нею займає багато часу і сил. А уявіть, в кого ше є проміжна ланка у вигляді шиферу... Тоді запаси цегли треба потроїти... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 6 годин тому, Конструктор сказав: Знайомий торговець цукром каже що цієї весни пасічники виручають як ніколи. А як вони в покупцях впізнають пасічника? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 3 хвилини тому, ромео сказав: А як вони в покупцях впізнають пасічника? Вони ж ніби балакають один з одним, нє? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 32 минуты назад, gardener сказал: Вони ж ніби балакають один з одним, нє? Ви не зрозуміли . Продавцям важко зрозуміти чи то купець запухший від бджіл покусаний чи звичайний самогонщик алкаш . і сміх і гріх . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 1 годину тому, ромео сказав: А як вони в покупцях впізнають пасічника? Як-як, по фейсу. Хто бере кілька мішків і більше, то явно для варення абрикосового" В мене ж район, люди один одного трохи знають, тим більше пасічник і торговець цукром(в мене їх всього два) трохи пов'язані. 1 година тому, Bee.P сказав: звичайний самогонщик алкаш В більшості самогонщики стабільно ті самі їх вже теж знають. Алкаш, то вже клієнт за самогонкою, а не за цукром. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 6 годин тому, Конструктор сказав: Нині цегла не дешева, тому і радію що немає в ній потреби. Що ж не зрозуміло.!? Але ж справа не тільки в ціні, волочитися з нею займає багато часу і сил. Не всі такі ледачі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 24 хвилини тому, Олексій Кременчук сказав: Не всі такі ледачі Це капець, по 12 шт на сім'ю. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 7 хвилин тому, Конструктор сказав: Це капець, по 12 шт на сім'ю. Не "на", а "під" 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 14 минут назад, Конструктор сказал: Це капець, по 12 шт на сім'ю. Там ше може фундамент залитий під цеглу , тож не буде на 'голу землю" цеглу класти , він ж не олень. Текнолоджіа. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 1 година тому, Конструктор сказав: Алкаш, то вже клієнт за самогонкою, а не за цукром. Він навіть не знає що таке алкаш. Шо бакфаст з людьми робить 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 5 минут назад, gardener сказал: Він навіть не знає що таке алкаш. Шо бакфаст з людьми робить В кінці саме головне 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 26.04.2026 в 17:42, ромео сказав: Передмова...Соняшник в нас так і не сіють... холодний грунт... на глибині 10-15см 3-4°С... Тепер по пунктам... 1. Сім'ї частково загинули, багато слабаків 2. Тривала холодна безпросвітна весна. 3. Садки не квітнуть - померзло майже все... 4. Ріпаку нема, липи нема, різнотрав'я нема... 4. Ще непонятки з акацією... може і їй гайки... Тепер питання по соняшнику... коли він зацвіте і шо він дасть?... Короче, сезон (так бачу) вже ... (придумайте завершення самостійно - підібрати слова не можу) Соняшник почали сіяти... А акація тоже померзла... Отаке селяві... кабзда повна... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 апреля Share Опубликовано 27 апреля 1 час назад, ромео сказал: Соняшник почали сіяти... А акація тоже померзла... Отаке селяві... кабзда повна... Є такі шо ще пакети закупили,то взагалі пі.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.