Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

3 минуты назад, Bee.P сказал:

Хіба не зрозуміло що там кліщ жирує ????????? , а тут петрушку трусять про якесь  бджолине гівно .

Ну трохи не так , там обробітку була в два рази більша чим у мене 

Возможно спалили бджолу

Та пофіг все

У мене всі живі бджоли , підмору більше , , бо нелітали зимою

Ну 70% перебор

Тепер, що я зробив що всі вижили, я реально не знаю :dntknw:

Що я робив не так :hmm:, хотя так :hmm:

і і що потрібно зробити, щоб не перейшло до мене 

Только что, AVA сказал:

, там обробітку була в два рази більша чим у мене 

Препарат гівно , хоч 100 раз обробляйте толку нуль

1 минуту назад, AVA сказал:

Так і в мене не літали , підмору пів стакана 

12 годин тому, Пахомич сказав:

Сьогодні пару бджіл однієї сімейки дививсь на нозематоз , то капец, Важко уявити , що твориться в Україні по нозематозу.

У Вас жеш там є якийсь унікальний власнорозроблений препарат

1 година тому, Bee.P сказав:

Хіба не зрозуміло що там кліщ жирує ????????? , а тут петрушку трусять про якесь  бджолине гівно .

Та який там кліщ після зими? Якби сім'ї танули від кліща, то його не побачити на бджолах було б не можливо.

57 хвилин тому, AVA сказав:

Ну трохи не так , там обробітку була в два рази більша чим у мене 

Возможно спалили бджолу

Та пофіг все

Ну 70% перебор

Тепер, що я зробив що всі вижили, я реально не знаю :dntknw:

Що я робив не так :hmm:, хотя так :hmm:

і і що потрібно зробити, щоб не перейшло до мене 

Запросіть батюшку нехай освятить пасіку:umora:

43 хвилини тому, gardener сказав:

Так то ж мощного трутня кормити:rofl:

5 минут назад, yu1986ra сказал:

його не побачити на бджолах було б не можливо.

Шо він там бачить без окулярів  ??? Хто там його видивляється ?? Навіть Аклахомич його в мікроскопі ледь бачить .:hi:

Все залежить від кількості кліща ,  хтось до нового року не дотяне , а хтось буде постійно до весни сипатися і обісреться  коли буде жмень бджіл. 

12 часов назад, yu1986ra сказал:

Розкажіть краще як будете лікувати нозематоз?

Такого не зроблю і навіть не думаю це зробити.  Ваші бджоли мені до одного місця,  просто попередив нормальних пасічників ,щоб були обережні при розширенні і формуванні відводків. В покупців пакетів також є шанс нарватись на нозематоз, а це  гроші  викинуті  на вітер.

1 час назад, Bee.P сказал:

1 час назад, Bee.P сказал:

Ну середня її також у мене нормальна

Ну напрягає у других пасічників рядом

І це не простих 

9 минут назад, Пахомич сказал:

Такого не зроблю і навіть не думаю це зробити.  Ваші бджоли мені до одного місця,  просто попередив нормальних пасічників ,щоб були обережні при розширенні і формуванні відводків. В покупців пакетів також є шанс нарватись на нозематоз, а це і гроші  викинуті на вітер на вітер.

Блін 

Ну вже кажіть що  робити , якщо не йод

Я тоже вумний на рахунку технології 

Ну і ескажу

Якось не чесно

Якщо почали обижатися 

2 години тому, Пахомич сказав:

Такого не зроблю і навіть не думаю це зробити.  Ваші бджоли мені до одного місця,  просто попередив нормальних пасічників ,щоб були обережні при розширенні і формуванні відводків. В покупців пакетів також є шанс нарватись на нозематоз, а це  гроші  викинуті  на вітер.

Мої бджоли лікувати не треба. Ви скажіть, що з своїми засранцями робити будете?:umora:

Ви ж нещодавно казали, що на форумі всі тупі і нема з ким поговорити. Хіба ж за тиждень тут ''нормальні'' з'явились, що потребують вашого попередження?:rofl:

34 минуты назад, yu1986ra сказал:

Поточний рівень розвитку Пахомича дозволяє тільки чавити хворих бджіл мікроскопом:IMHO:. Толкового він не може нічого з себе видавити.

Даю толкову інформацію - бджоли поражені ноземою не лікуються . Такі бджоли мають скороченний період життя, тому такі сімї слабо нарощують силу. 

32 минуты назад, Пахомич сказал:

Даю толкову інформацію - бджоли поражені ноземою не лікуються . Такі бджоли мають скороченний період життя, тому такі сімї слабо нарощують силу. 

І що все :hmm:

Вони пакети купляють

Мені що робити 

25 минут назад, AVA сказал:

Вони пакети купляють

Мені що робити 

Лапшу з вух знімати :hi::umora:. і не забивати голову дурними думками :wave:

1 година тому, Пахомич сказав:

Це вже, мабудь, всім відомо. Думав й вас є якісь спеціально таємні мікстурки-примочки.

То що робити будете з тим знанням з крайньої рамки?

32 хвилини тому, AVA сказав:

Вони пакети купляють

Мені що робити 

Молитись:IMHO:

2 минуты назад, Bee.P сказал:

Лапшу з вух знімати :hi::umora:. і не забивати голову дурними думками :wave:

:umora:

Ну пакети мені не потрібніі

А на рахунок бджіл :dntknw:

Ще ніколи пакетів не бачив живих 

2 минуты назад, AVA сказал:

Якщо будете з цим прохвесором  мати діло то скоро побачите :hi:, він своїх тричі в нуль вгробив , і до цих пір не може зрозуміти чого , все в гівні причину шукає :hi:.

38 хвилин тому, AVA сказав:

Шо всьо неживі привозили?

7 часов назад, gardener сказал:

Звичайно є. сЬогодні обробив . Нозема то  гадина довгограюча, щоб її позбутись потрібно не менше місяця гратись. Хвора відходить , а молодим допомогти не заразитись. Раній старт, нестача пилку , холода, спішка в розширені все це допомагає прогресувати ноземі.   

11 хвилин тому, Пахомич сказав:

Звичайно є. сЬогодні обробив . Нозема то  гадина довгограюча, щоб її позбутись потрібно не менше місяця гратись. Хвора відходить , а молодим допомогти не заразитись. Раній старт, нестача пилку , холода, спішка в розширені все це допомагає прогресувати ноземі.   

А для чого Ви спішили розширяти?

1 час назад, gardener сказал:

А для чого Ви спішили розширяти?

Хто говорив що я розширював?

Збираюсь завтра на корпусний точок. Виробив пачку вощини, бо ж сотів на рут нема.

Гуляв з собакою біля точка. Глянув кілька через плівку. Їм та вощина зараз до лампочки, за заставною бігають, але наростів нема. Бачу буде просто символічне ''розширення'' - аби харч перевірити.

За останні 10 прохолодних дні контрольний мінуснув на 2,2 кг. Сьогодні масово зацвіли вишні - з таким вітром вони  пролітають як фанера над Парижем. Може після холодів хоч яблуні щось плюснуть, бо далі корпусний доведеться кормити.

4 минуты назад, yu1986ra сказал:

. Може після холодів хоч яблуні щось плюснуть, бо далі корпусний доведеться кормити.

Я знав що ви це колись напишете Юрію.Ото вам і зимівля в одному корпусі рута і рамки з медом нікуди дівати і так.А як уявити там де умови погодні ще гірші?.Бажаю вам успіхів,але не зрозуміло все ж таки звідке таке бажання по всьому сперечатись?Нас всіх учить життя та все одно любимо ми на граблі наступати.Та й Пахомич колись попереджав що зимівля не закінчуються в березні.Теж багато хто не повірив.Я думаю хто уважний той таки зрозумів що так і є.Успіхів :hi:

20 хвилин тому, А.Е. сказав:

Я знав що ви це колись напишете Юрію.Ото вам і зимівля в одному корпусі рута і рамки з медом нікуди дівати і так.А як уявити там де умови погодні ще гірші?.Бажаю вам успіхів,але не зрозуміло все ж таки звідке таке бажання по всьому сперечатись?Нас всіх учить життя та все одно любимо ми на граблі наступати.Та й Пахомич колись попереджав що зимівля не закінчуються в березні.Теж багато хто не повірив.Я думаю хто уважний той таки зрозумів що так і є.Успіхів :hi:

Підходити до столу треба з пустим шлунком:rofl:, бо інакше будем продавати минулорічний соняшник чи гречку як свіжі садки або вербові:umora:.

Запас ще є і в вулику, і поза ним. Взяток має початись 15-25 травня. Якщо знов сильно запізниться, то кормити доведеться і лежаки.

Яка різниця скільки корпусів чи рамок йде в зиму. Головне скільки в них кг. Он Назар канадський двох корпусних ще по снігу годує сиропом і проблеми в тому не бачить.

В Пахомича зимівля і літом не закінчиться:IMHO:

23 минуты назад, yu1986ra сказал:

В Пахомича зимівля і літом не закінчиться:IMHO:

От тут я з вами 100%згідний. Думаючий пасічник ще літом готовиться до зимівлі. Кінець липня початок серпня це головний період, коли бджоли вимагають допомоги. Тоді основний постачальник пилку є соняшник. На соняшнику бджола яка іде на зиму не може зробити повний запас жирового тіла в результаті погана зимівля. 

13 хвилин тому, Пахомич сказав:

От тут я з вами 100%згідний. Думаючий пасічник ще літом готовиться до зимівлі. Кінець липня початок серпня це головний період, коли бджоли вимагають допомоги. Тоді основний постачальник пилку є соняшник. На соняшнику бджола яка іде на зиму не може зробити повний запас жирового тіла в результаті погана зимівля. 

Скільки не дивився відео людей, які тільки з соняшника живуть, але бачу, що тільки в думаючого пасічника погано зимують на ньому.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...