Пахомич Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 25 минут назад, Bee.P сказал: Ви вже років 10 позоритесь тут на всю Україну .. Не ховайтесь . а розтолкуйте людям про ідеальні умови. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 37 минут назад, Bee.P сказал: Не маю бажання з жовчним міхуром вести діалог , тому вибачайте Що там вибачати? Я розумію, ви зробили цей вкид , про утримання 8 -9 днів неплідних маток в ідеальних умовах для своєї ваги. Бажання зрозуміле , а як це зробити ви скоріш і не знаєте. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 15 хвилин тому, Пахомич сказав: Що там вибачати? Я розумію, ви зробили цей вкид , про утримання 8 -9 днів неплідних маток в ідеальних умовах для своєї ваги. Бажання зрозуміле , а як це зробити ви скоріш і не знаєте. Як щось знаєте, то розкажіть. Тільки давайте цього разу без ферментованої сперми, дохленьких маток і своїх відео. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля Усьо. Кіна не буде. Було біля пасіки три поля ріпаку - передискували. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля Я думаю, закликати (вкотре) до стриманості вже дармова справа? 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 5 часов назад, yu1986ra сказал: Буду робити так. Другий корпус безтолку прогуляв Плівку між корпуси і дві неплідки запустити можна І так такі ризики 5 часов назад, Bee.P сказал: Це самий херовий метод який тільки може бути . Путається в числах , неплодку часто можуть грохнути , лапки погризуть і тд . Згладити можна Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 3 часа назад, Bee.P сказал: Так неплодок ніхто нормальний не садить !!!!!!!! Думав , згадував Ще ніколи неплідку у сім'ю не садив Там взагалі бджола була в двух корпусах навіщо було стару сразу давити Два корпуса дві матки , поки молода не засіє 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 58 минут назад, yu1986ra сказал: Як щось знаєте, то розкажіть. Тільки давайте цього разу без ферментованої сперми, дохленьких маток і своїх відео. Я бджіл не маю, то шо розказувати? Ви і так нічого не розумієте. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 16 минут назад, Олексій Кременчук сказал: Усьо. Кіна не буде. Було біля пасіки три поля ріпаку - передискували. Що всі три поля, такі несщасні Як я писав , у мене за 7км 15см і жовтіє цвіт 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 20 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: Усьо. Кіна не буде. Було біля пасіки три поля ріпаку - передискували. Не переживайте, то до соняшника 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 17 хвилин тому, AVA сказав: Другий корпус безтолку прогуляв Плівку між корпуси і дві неплідки запустити можна І так такі ризики Згладити можна Він дуже впевнений в своїх діях, бо робив не раз. Як його ще можна гладити? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля Только что, yu1986ra сказал: Він дуже впевнений в своїх діях, бо робив не раз. Як його ще можна гладити? 19 минут назад, AVA сказал: Другий корпус безтолку прогуляв Плівку між корпуси і дві неплідки запустити можна Що буде зайва друга матка , всерівно другий корпус пустий без матки 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 28 минут назад, Олексій Кременчук сказал: Усьо. Кіна не буде. Було біля пасіки три поля ріпаку - передискували. То будете мати чисту акацію !!! по 60 кг на сімю(алеценеточно) 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 22 минуты назад, AVA сказал: Ще ніколи неплідку у сім'ю не садив У Вас є можливість перевірити цей момент . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 5 минут назад, Bee.P сказал: То будете мати чисту акацію !!! по 60 кг на сімю(алеценеточно) 0.6 кг З такою погодою 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 9 минут назад, Bee.P сказал: У Вас є можливість перевірити цей момент . Та якось і в голову таке не приходило Я плідних з міні нуків , разом з нуком підсажую Мій мінінук , як раз без кришки стає на дно у підставлений магазин під 300 корпус гнізда Газеткою прикрив , матка аж бігом на верх біжить ,з міні нука на 300 рамку із своєю свитою і сразу сіяти починає А так обично відводками підсажую у сімью, чи відводки підсилюю бджолою і рамками розплоду сім'ї 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 45 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: Усьо. Кіна не буде. Було біля пасіки три поля ріпаку - передискували. Нєа, ріпак починає квітувати, а погоди немає. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 28 хвилин тому, AVA сказав: Що всі три поля, такі несщасні Як я писав , у мене за 7км 15см і жовтіє цвіт В мене найближче поле, 300 м, всього разом до 300 га, а може і більше, короче бджіл для га немає. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 33 хвилини тому, AVA сказав: Як я писав , у мене за 7км 15см і жовтіє цвіт В мене файний, але мало 4 хвилини тому, Ворон сказав: В мене найближче поле, 300 м, всього разом до 300 га, а може і більше, короче бджіл для га немає. з метрами сходиться, а гектарами не хоче 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 8 минут назад, AVA сказал: Та якось і в голову таке не приходило Я плідних з міні нуків , разом з нуком підсажую Мій мінінук , як раз без кришки стає на дно у підставлений магазин під 300 корпус гнізда Газеткою прикрив , матка аж бігом на верх біжить ,з міні нука на 300 рамку із своєю свитою і сразу сіяти починає А так обично відводками підсажую у сімью, чи відводки підсилюю бджолою і рамками розплоду сім'ї Так не цікаво . Треба щоб купить неплодок , підсадить , а потім перебирать і в кожній сімї щось нове , там з лапкою побитою, там мертва , там прополісом всю кліточку замурували , там не облетілася , там ще якась херня . Тож цікаво . 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 1 минуту назад, Ворон сказал: В мене найближче поле, 300 м, всього разом до 300 га, а може і більше, короче бджіл для га немає. Засуха була не посіяли Пшениці тільки перед зимою у листопаді сіяли , єлі встигла зійти перед морозами Як цей ріпак проскочив чи вискочив Тільки толку там не буде 15 см і цвіт Можливо і передіскують А то вдруг бакфаст знайде Це тільки витрати меду з вулика і енергії бджіл на політ до поля і назад, бджола просто ляже 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 1 минуту назад, Bee.P сказал: Так не цікаво . Треба щоб купить неплодок , підсадить , а потім перебирать і в кожній сімї щось нове , там з лапкою побитою, там мертва , там прополісом всю кліточку замурували , там не облетілася , там ще якась херня . Тож цікаво . З перших чисел червня матка повинна сіяти без ніяких цікавих моментів Інакше сонях не буде кому носити 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Так не цікаво . Треба щоб купить неплодок , підсадить , а потім перебирать і в кожній сімї щось нове , там з лапкою побитою, там мертва , там прополісом всю кліточку замурували , там не облетілася , там ще якась херня . Тож цікаво . так то купить. а то свої Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля 4 хвилини тому, gardener сказав: В мене файний, але мало з метрами сходиться, а гектарами не хоче Знайомі агроном поділилися гектарами, незнайомих не питав, моїм бджолам, буде достатньо, головне, погода. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 апреля Share Опубликовано 23 апреля Бджоли, бідаки ше й літають таким вітром. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.