Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 5 минут назад, yu1986ra сказал: Турки можуть і гімно в димар пхати Сухий кізяк гарна основа для пропитки амі , тому не все так однозначно . Нью текнолоджі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 хвилину тому, gardener сказав: Вона, каже, так несеться, шо бджоли не встигають за нею Ну звісно, як же ж її доженеш? Понесло так понесло. Ви ж тільки гляньте на неї - піна з рота, сказ в очах... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 18 минут назад, Конструктор сказал: Знайомий 300+ обробляє всю пасіку лише ним, гарматою і потім ще проливає. Ефективністю задоволений. В мене сім'ї від нього одного разу підсипалися конкретно але не всі і бджола піднялася,короткочасний нок даунбо амітраз діє в першу чергу на нервову систему.А перед цим все було нормально при такому самому дозуванні.Думав думаві прийшлося все змінювати.Бо багато там факторів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Просто геній !!!! Ще той СпецЮра. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 9 часов назад, yu1986ra сказал: Десяток це багато чи мало? десяток лише за ніч!!! а скільки випаде за 5-6 днів коли стоять серветки. доречі вчора поставив в ті кілька контрольних сімей повторно і знову випало за ніч 5-10кліщів. а стосовно "похибки" в фасуванні то я б теж казав що це похибка якби бачив хоч раз відхилення в більший бік, скажімо 1.1-1.2мл, -жодного разу не бачив. тому і кажу що то обї...во а не похибка. а за надпис на ампулах "нідерланди" теж вважаю обї...во, хоча і працює другий рік непогано і в ампулі рівно 1мл. чи в тому самому реагенті рівно 1мл, так в ціх не "випарувалося" чомусь і похибки фасування немає 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 14 минут назад, Bee.P сказал: Сухий кізяк гарна основа для пропитки амі , тому не все так однозначно . Нью текнолоджі Сказав чувак який використовує китайські полоски і залишає їх на зиму...Мамо я така розумна і не ,,повторіма,,...Да доця ти та я Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 8 минут назад, arki сказал: скажімо 1.1-1.2мл, -жодного разу не бачив. тому і кажу що то обї...во а не похибка. Щоб амп було 1.2 то треба налляти 1.5 . А це вже перерозхід речовини . 10 минут назад, arki сказал: так в ціх не "випарувалося" Може бути свіжак просто . Ще не встигло , 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 6 минут назад, Йося сказал: Сказав чувак який використовує китайські полоски і залишає їх на зиму...Мамо я така розумна і не ,,повторіма,,...Да доця ти та я Ну да Лишаю на зиму вже 5 років , і не маю проблем . Якби були проблеми то не лишав би. Але кому я то..... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 36 хвилин тому, Йося сказав: .А перед цим все було нормально при такому самому дозуванні.Думав думаві прийшлося все змінювати.Бо багато там факторів. Що там думати, під час зберігання розпакованої банки розчинник випаровується, зростає %амітразу. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 21 хвилину тому, arki сказав: десяток лише за ніч!!! а скільки випаде за 5-6 днів коли стоять серветки. доречі вчора поставив в ті кілька контрольних сімей повторно і знову випало за ніч 5-10кліщів. а стосовно "похибки" в фасуванні то я б теж казав що це похибка якби бачив хоч раз відхилення в більший бік, скажімо 1.1-1.2мл, -жодного разу не бачив. тому і кажу що то обї...во а не похибка. а за надпис на ампулах "нідерланди" теж вважаю обї...во, хоча і працює другий рік непогано і в ампулі рівно 1мл. чи в тому самому реагенті рівно 1мл, так в ціх не "випарувалося" чомусь і похибки фасування немає Сім'я з десятком кліщів осінню була під контролем? 13 хвилин тому, Йося сказав: Сказав чувак який використовує китайські полоски і залишає їх на зиму...Мамо я така розумна і не ,,повторіма,,...Да доця ти та я Кізяк це аналог серветок і горючих шнурів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 4 минуты назад, Bee.P сказал: Ну да Лишаю на зиму вже 5 років , і не маю проблем . Якби були проблеми то не лишав би. Але кому я то..... Я їх використовував також,ні про які точні дозування і немає мови .По перше це Китай,по друге їх треба сушити перед використанням...Ні про які контрольовані дози і немає мови...Бо одна випарувалася менше друга більше,ядло для бджіл серйозне з усіма наслідками Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Сім'я з десятком кліщів осінню була під контролем? Питання в іншому , нах сьогодні дрочити бджіл хімлом , і ці 10 кліщів це який відсоток закліщеності , і знов чи варто хімозити бджолу через ці 10 кліщів 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 11 хвилин тому, Bee.P сказав: Щоб амп було 1.2 то треба налляти 1.5 . А це вже перерозхід речовини . Може бути свіжак просто . Ще не встигло , Та хер там воно з ампули випаровується. Недолив більш імовірний. Але може їм технологічно простіше наливати більш концентрований (на 10-20%) розчин, ніж замість 0,8 налити 1 млг. Кліщ падає та й добре. 12 хвилин тому, Bee.P сказав: Ну да Лишаю на зиму вже 5 років , і не маю проблем . Якби були проблеми то не лишав би. Але кому я то..... Зимою від них точно толку нема 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 минуты назад, Йося сказал: .По перше це Китай, А амітраз не Китай ??? сильний аргумент. Знов біполярка???? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Питання в іншому , нах сьогодні дрочити бджіл хімлом , і ці 10 кліщів це який відсоток закліщеності , і знов чи варто хімозити бджолу через ці 10 кліщів То ж і я про те. 10 кліщів це максимум 0,1% для хоч більш-менш середньо нормальної сім'ї. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 минуту назад, Bee.P сказал: А амітраз не Китай ??? сильний аргумент. Знов біполярка???? А де я говорив що це не Китай?Я взагалі не писав назву препарата.Біополярка у вас і прогресує на фоні ,,я великий бджоляр,, Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 8 минут назад, yu1986ra сказал: хер там воно з ампули випаровується Випаровується це точно . 8 минут назад, yu1986ra сказал: Зимою від них точно толку нема Це осінню коли вже не має розплоду ставлю , але вони ще не в клубі , це замість проливів і пушок , так вони з ним і зимують , воно їм не заважає , а мені лишня робота бігати і виймати їх. 3 минуты назад, Йося сказал: ,я великий бджоляр,, Ну хоч ви мене таким вважаєте і на тому дякую . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 16 минут назад, Йося сказал: Я їх використовував також,ні про які точні дозування і немає мови .По перше це Китай,по друге їх треба сушити перед використанням...Ні про які контрольовані дози і немає мови...Бо одна випарувалася менше друга більше,ядло для бджіл серйозне з усіма наслідками Просто там зовсім інша діюча речова ніж пишуть. Звичайний Тіаклоприд — це системний інсектицид класу неонікотиноїдів, призначений для боротьби з широким спектром шкідників сільськогосподарських культур. Уже є багато прикладів його використання у пластинах, просто китайці як майстри фальсифікацій не вказують цього. А українські пасічники люблять це піарити не думаючи по майбутні наслідки. Ця засоби є вже у турецьких і українських пластинах. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 минуты назад, Wladimir_K сказал: Просто там зовсім інша діюча речова ніж пишуть. Звичайний Тіаклоприд — це системний інсектицид класу неонікотиноїдів, призначений для боротьби з широким спектром шкідників сільськогосподарських культур. Можна посилання на досліди та докази ? ( На те що там зовсім інша речовина ). 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Випаровується це точно . Це осінню коли вже не має розплоду ставлю , але вони ще не в клубі , це замість проливів і пушок , так вони з ним і зимують , воно їм не заважає , а мені лишня робота бігати і виймати їх. Ну хоч ви мене таким вважаєте і на тому дякую . Якби випаровувалося, то за кілька років там і половини не лишилося б. В мене найстарші ампули були по 5 років. На око, рівень рідини такий як в свіжих. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля Только что, Bee.P сказал: Можна посилання на досліди та докази ? Чому маю надавати посилання. Вам законодавство українське не доказ? Ви читали новий закон з ветеринарії? Только что, yu1986ra сказал: Якби випаровувалося, то за кілька років там і половини не лишилося б. В мене найстарші ампули були по 5 років. На око, рівень рідини такий як в свіжих. Випаровування через скло це таке собі порушення законів фізики. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля Только что, Wladimir_K сказал: Чому маю надавати посилання. Вам законодавство українське не доказ? Ви читали новий закон з ветеринарії? Значить ще одна брехня про нібито не та речовина . Закон читав , погано що там не має пункту про покарання за продаж неефективних засобів обробітку кліща . А так то дуже хороший закон . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля Только что, Bee.P сказал: Значить ще одна брехня про нібито не та речовина . Закон читав , погано що там не має пункту про покарання за продаж неефективних засобів обробітку кліща . А так то дуже хороший закон . Там є пункт за продаж і використання незареєстрованих засобів невідомого походження. І нічого не заважає тим хто продає дані китайські засоби їх зареєструвати і їх активно всім на щастя продавати. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 24 минуты назад, Конструктор сказал: Що там думати, під час зберігання розпакованої банки розчинник випаровується, зростає %амітразу. Який розчиник і яка його температура кипіння. Який виробник за рік до розливу буде розводити препарат? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля Только что, Wladimir_K сказал: Там є пункт за продаж і використання незареєстрованих засобів невідомого походження. І нічого не заважає тим хто продає дані китайські засоби їх зареєструвати і їх активно всім на щастя продавати. Я не торгую засобами і не збираюся . Хто відповість за шкоду від не діючих зареєстрованих полосок ? Так отож .... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.