Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

5 минут назад, yu1986ra сказал:

Турки можуть і гімно в димар пхати

Сухий кізяк гарна основа для пропитки амі , тому не все так однозначно :hi::hmm::umora:. Нью текнолоджі:umora:

1 хвилину тому, gardener сказав:

Вона, каже, так несеться, шо бджоли не встигають за нею

Ну звісно, як же ж її доженеш? Понесло так понесло. Ви ж тільки гляньте на неї - піна з рота, сказ в очах...:rofl:

18 минут назад, Конструктор сказал:

Знайомий 300+ обробляє всю пасіку лише ним, гарматою і потім ще проливає. Ефективністю задоволений.

В мене сім'ї від нього одного разу підсипалися конкретно але не всі і бджола піднялася,короткочасний нок даун:umora:бо амітраз діє в першу чергу на нервову систему.А перед цим все було нормально при такому самому дозуванні.Думав думав:umora:і прийшлося все змінювати.Бо багато там факторів.

4 хвилини тому, Bee.P сказав:

Просто геній !!!! :umora: 

Ще той СпецЮра.:umora:

9 часов назад, yu1986ra сказал:

Десяток це багато чи мало?

десяток лише за ніч!!! а скільки випаде за 5-6 днів коли стоять серветки. доречі вчора поставив в ті кілька контрольних сімей повторно і знову випало за ніч 5-10кліщів.

а стосовно "похибки" в фасуванні то я б теж казав що це похибка якби бачив хоч раз відхилення в більший бік, скажімо 1.1-1.2мл, -жодного разу не бачив. тому і кажу що то обї...во а не похибка.

а за надпис на ампулах "нідерланди" теж вважаю обї...во, хоча і працює другий рік непогано і в ампулі рівно 1мл. чи в тому самому реагенті рівно 1мл, так в ціх не "випарувалося" чомусь і похибки фасування немає :crazy:

14 минут назад, Bee.P сказал:

Сухий кізяк гарна основа для пропитки амі , тому не все так однозначно :hi::hmm::umora:. Нью текнолоджі:umora:

Сказав чувак який використовує китайські полоски і залишає їх на зиму:umora:...Мамо я така розумна і не ,,повторіма,,...Да доця ти та я:umora:

8 минут назад, arki сказал:

скажімо 1.1-1.2мл, -жодного разу не бачив. тому і кажу що то обї...во а не похибка.

Щоб амп було 1.2 то треба налляти 1.5 :wave:. А це вже перерозхід речовини . 

10 минут назад, arki сказал:

так в ціх не "випарувалося"

Може бути свіжак просто . Ще не встигло , 

6 минут назад, Йося сказал:

Сказав чувак який використовує китайські полоски і залишає їх на зиму:umora:...Мамо я така розумна і не ,,повторіма,,...Да доця ти та я:umora:

Ну да Лишаю на зиму   вже 5 років , і не маю проблем . Якби були проблеми то не лишав би.   Але кому я то.....  :umora:

36 хвилин тому, Йося сказав:

.А перед цим все було нормально при такому самому дозуванні.Думав думав:umora:і прийшлося все змінювати.Бо багато там факторів.

Що там думати, під час зберігання розпакованої банки розчинник випаровується, зростає %амітразу.

21 хвилину тому, arki сказав:

десяток лише за ніч!!! а скільки випаде за 5-6 днів коли стоять серветки. доречі вчора поставив в ті кілька контрольних сімей повторно і знову випало за ніч 5-10кліщів.

а стосовно "похибки" в фасуванні то я б теж казав що це похибка якби бачив хоч раз відхилення в більший бік, скажімо 1.1-1.2мл, -жодного разу не бачив. тому і кажу що то обї...во а не похибка.

а за надпис на ампулах "нідерланди" теж вважаю обї...во, хоча і працює другий рік непогано і в ампулі рівно 1мл. чи в тому самому реагенті рівно 1мл, так в ціх не "випарувалося" чомусь і похибки фасування немає :crazy:

Сім'я з десятком кліщів осінню була під контролем?

13 хвилин тому, Йося сказав:

Кізяк це аналог серветок і горючих шнурів.

4 минуты назад, Bee.P сказал:

Ну да Лишаю на зиму   вже 5 років , і не маю проблем . Якби були проблеми то не лишав би.   Але кому я то.....  :umora:

Я їх використовував також,ні про які точні дозування і немає мови .По перше це Китай,по друге їх треба сушити перед використанням...Ні про які контрольовані дози і немає мови...Бо одна випарувалася менше друга більше,ядло для бджіл серйозне з усіма наслідками

3 минуты назад, yu1986ra сказал:

Сім'я з десятком кліщів осінню була під контролем?

Питання в іншому , нах сьогодні дрочити бджіл хімлом , і ці 10 кліщів це який відсоток закліщеності , і знов чи варто хімозити бджолу через ці 10 кліщів

11 хвилин тому, Bee.P сказав:

Щоб амп було 1.2 то треба налляти 1.5 :wave:. А це вже перерозхід речовини . 

Може бути свіжак просто . Ще не встигло , 

Та хер там воно з ампули випаровується:IMHO:. Недолив більш імовірний. Але може їм технологічно простіше наливати більш концентрований (на 10-20%) розчин, ніж замість 0,8 налити 1 млг.

Кліщ падає та й добре. :IMHO:

12 хвилин тому, Bee.P сказав:

Зимою від них точно толку нема:umora:

2 минуты назад, Йося сказал:

.По перше це Китай,

А амітраз не Китай ???:umora:  сильний аргумент.  Знов біполярка????

Питання в іншому , нах сьогодні дрочити бджіл хімлом , і ці 10 кліщів це який відсоток закліщеності , і знов чи варто хімозити бджолу через ці 10 кліщів

То ж і я про те.

10 кліщів це максимум 0,1% для хоч більш-менш середньо нормальної сім'ї.

1 минуту назад, Bee.P сказал:

А амітраз не Китай ???:umora:  сильний аргумент.  Знов біполярка????

А де я говорив що це не Китай?Я взагалі не писав назву препарата.Біополярка у вас і прогресує на фоні ,,я великий бджоляр:umora:,,

8 минут назад, yu1986ra сказал:

хер там воно з ампули випаровується

Випаровується це точно . 

8 минут назад, yu1986ra сказал:

Зимою від них точно толку нема

Це осінню коли вже не має розплоду ставлю , але вони ще не в клубі , це замість проливів і пушок , так вони з ним і зимують , воно їм не заважає , а мені лишня робота бігати і виймати їх. 

3 минуты назад, Йося сказал:

,я великий бджоляр:umora:,,

Ну хоч ви мене таким вважаєте і на тому дякую :umora:.

16 минут назад, Йося сказал:

Я їх використовував також,ні про які точні дозування і немає мови .По перше це Китай,по друге їх треба сушити перед використанням...Ні про які контрольовані дози і немає мови...Бо одна випарувалася менше друга більше,ядло для бджіл серйозне з усіма наслідками

Просто там зовсім інша діюча речова ніж пишуть. Звичайний Тіаклоприд — це системний інсектицид класу неонікотиноїдів, призначений для боротьби з широким спектром шкідників сільськогосподарських культур. 

Уже є багато прикладів його використання у пластинах, просто китайці як майстри фальсифікацій не вказують цього. А українські пасічники люблять це піарити не думаючи по майбутні наслідки.

Ця засоби є вже у турецьких і українських пластинах. 

2 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Просто там зовсім інша діюча речова ніж пишуть. Звичайний Тіаклоприд — це системний інсектицид класу неонікотиноїдів, призначений для боротьби з широким спектром шкідників сільськогосподарських культур. 

Можна посилання на досліди та докази ? ( На те що там зовсім інша речовина ).

Випаровується це точно . 

Це осінню коли вже не має розплоду ставлю , але вони ще не в клубі , це замість проливів і пушок , так вони з ним і зимують , воно їм не заважає , а мені лишня робота бігати і виймати їх. 

Ну хоч ви мене таким вважаєте і на тому дякую :umora:.

Якби випаровувалося, то за кілька років там і половини не лишилося б.

В мене найстарші ампули були по 5 років. На око, рівень рідини такий як в свіжих.

Только что, Bee.P сказал:

Можна посилання на досліди та докази ?  

Чому маю надавати посилання. Вам законодавство українське не доказ? Ви читали новий закон з ветеринарії? 

Только что, yu1986ra сказал:

Якби випаровувалося, то за кілька років там і половини не лишилося б.

В мене найстарші ампули були по 5 років. На око, рівень рідини такий як в свіжих.

Випаровування через скло це таке собі порушення законів фізики.

Только что, Wladimir_K сказал:

Чому маю надавати посилання. Вам законодавство українське не доказ? Ви читали новий закон з ветеринарії? 

Значить ще одна  брехня про нібито не та речовина .  Закон читав , погано що там не має пункту про покарання за продаж неефективних засобів обробітку кліща . А так то дуже хороший закон .

Только что, Bee.P сказал:

Значить ще одна  брехня про нібито не та речовина .  Закон читав , погано що там не має пункту про покарання за продаж неефективних засобів обробітку кліща . А так то дуже хороший закон .

Там є пункт за продаж і використання незареєстрованих засобів невідомого походження. І нічого не заважає тим хто продає дані китайські засоби їх зареєструвати і їх активно всім на щастя продавати.

24 минуты назад, Конструктор сказал:

Що там думати, під час зберігання розпакованої банки розчинник випаровується, зростає %амітразу.

Який розчиник і яка його температура кипіння. Який виробник за рік до розливу буде розводити препарат? 

Только что, Wladimir_K сказал:

Там є пункт за продаж і використання незареєстрованих засобів невідомого походження. І нічого не заважає тим хто продає дані китайські засоби їх зареєструвати і їх активно всім на щастя продавати.

Я не торгую засобами і не збираюся . Хто відповість за шкоду від не діючих зареєстрованих полосок ? Так отож ...:hi:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...