Пахомич Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 12 часов назад, Йося сказал: якщо я взяв ШО тільки для вивода трута Ви впевнені ,що вона ШО чи вона ШО на папері, а сама навіть станка не бачила. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 11 часов назад, Пахомич сказал: матка має пару генів , домінантний і рецесивний по злобливості 11 часов назад, Пахомич сказал: Ніякої сили передачі ознаки агресивності чи спокою не існує на початку кажите на біле - біле , в кінці на біле кажите чорне. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 22 хвилини тому, Пахомич сказав: Ви впевнені ,що вона ШО чи вона ШО на папері, а сама навіть станка не бачила. Їй не обов'язково на нього дивитись 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 11 минут назад, Bee.P сказал: на початку кажите на біле - біле , в кінці на біле кажите чорне. То яка є ще сила? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 29 минут назад, yu1986ra сказал: Їй не обов'язково на нього дивитись А ще та матка не бачила хто її шпокав . Бо спала і всьо проспала , під дією СО2. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 1 час назад, Пахомич сказал: Ви впевнені ,що вона ШО чи вона ШО на папері, а сама навіть станка не бачила. Маток ШО в мене немає те що я бачу то повний п.....ь по другому я це не назову.Мені та порода як зайцеві стоп сигнал Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 14 минут назад, Йося сказал: Маток ШО в мене немає те що я бачу то повний п.....ь по другому я це не назову А можна більше конкретики, я без еронії. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 12 часов назад, yu1986ra сказал: Норм. Тільки треба через 7 днів дивитись чи не викинули смужки. На Вашу думку скільки полосок треба ставити в куплений пакет ? Варостопа я ставив по одній полоскі навіть незнаю як спрацював ( контролю не робив ) Апіфлум вибрав по тій причині що полоски картон бджола зможе згризати тим самим більше контактувати планую ставить по дві полоски але з інтервалом днів 7 - 10. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 35 минут назад, Віталій.В сказал: А можна більше конкретики, я без еронії. Я постійно аналізую і навчаюся день у день і з кожним днем я все більше і більше бачу те що раніше не бачив....Я даже своїх маток не резикну комусь продати бо це велика відповідальність і не все воно так просто. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля В ютубі єсть хлопчина який на сильній мед базі і там вже собирається маток продавати, розуміння взагалі нульдосвіду дві неділі...Там уже куча прихованих проблем які гасяться мед базою зараз ті матки поїдуть на ,,асфальт,,і все виліз....Оце я називаю п.....ц...В коментарях там уже покупців багато зібралося 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 1 годину тому, Віталій.В сказав: На Вашу думку скільки полосок треба ставити в куплений пакет ? Варостопа я ставив по одній полоскі навіть незнаю як спрацював ( контролю не робив ) Апіфлум вибрав по тій причині що полоски картон бджола зможе згризати тим самим більше контактувати планую ставить по дві полоски але з інтервалом днів 7 - 10. По інструкції 1. Бджоли часто відгризають їх з самого верху і майже ціла смужка падає на дно. Я їх брав два рази і два рази кліщ сипався. 40 хвилин тому, Йося сказав: В ютубі єсть хлопчина який на сильній мед базі і там вже собирається маток продавати, розуміння взагалі нульдосвіду дві неділі...Там уже куча прихованих проблем які гасяться мед базою зараз ті матки поїдуть на ,,асфальт,,і все виліз....Оце я називаю п.....ц...В коментарях там уже покупців багато зібралося То переїздіть до нього в сусідній двір, хоч навчите пасічникувати 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 51 минуту назад, Йося сказал: Я постійно аналізую і навчаюся день у день і з кожним днем я все більше і більше бачу те що раніше не бачив....Я даже своїх маток не резикну комусь продати бо це велика відповідальність і не все воно так просто. А семьи чистопородные или помесные ? 2 часа назад, Йося сказал: Маток ШО в мене немає те що я бачу то повний п.....ь по другому я це не назову.Мені та порода як зайцеві стоп сигнал Такое возможно, если ничего хорошего нету. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 45 минут назад, yu1986ra сказал: По інструкції 1. Бджоли часто відгризають їх з самого верху і майже ціла смужка падає на дно. Я їх брав два рази і два рази кліщ сипався. То переїздіть до нього в сусідній двір, хоч навчите пасічникувати До вас потрібно собиратисяна верби.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 47 минут назад, koste сказал: А семьи чистопородные или помесные ? Помісь на укр степ облітана, так сказати умовно.Злі дракони спокійних останнім часом чомусь не люблю.Ну як злі,захищають добре гніздо від менепрополіс люблять,днища замітають,пиргу трамбують.Зимують голі рамки...Матки по колу сіють ну рояться Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 14 годин тому, koste сказав: Да трутень копия мамы , Тоже кладе яйця? 4 години тому, yu1986ra сказав: Їй не обов'язково на нього дивитись Та в неї там і очей нема 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 2 години тому, Йося сказав: навчаюся день у день ше вночі треба 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 15 минут назад, gardener сказал: Ви що намітились перебиратись в програму "Дизель шоу". 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 14 минут назад, gardener сказал: ше вночі треба В ночі я працюю,охороником на пляжі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 24 минуты назад, gardener сказал: Тоже кладе яйця? Я писав, що тут немає з ким обговорювати серйозні речі,а ви тупали ногами 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 3 хвилини тому, Пахомич сказав: а ви тупали ногами та ніби не тупав Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля Експериментую. На гарну сім'ю через ганеманку поставив відводок, на нього ще одну ганеманку і ще один відводок. Хай гріються. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 1 минуту назад, Олексій Кременчук сказал: Експериментую. На гарну сім'ю через ганеманку поставив відводок, на нього ще одну ганеманку і ще один відводок. Хай гріються. А ті що знизу не ах...ють гріти нахлєбніків ? Напишите про розхід корма нижніх пізніше 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Напишите про розхід корма нижніх пізніше Так відводки теж мають харч, раптом що - поділяться. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 5 минут назад, Олексій Кременчук сказал: Так відводки теж мають харч, раптом що - поділяться. А чого це вони ( відводки) мають ділитися з нижніми халявщиками ??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля 37 минут назад, Олексій Кременчук сказал: Експериментую. На гарну сім'ю через ганеманку поставив відводок, на нього ще одну ганеманку і ще один відводок. Хай гріються. Холодно. Нижні, скоріше всього, тормознуться в розвитку. Теж таке колись робив. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.