Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 8 минут назад, gardener сказал: Тихо будьте, бо зараз скаже : віддай назад То чого зразу назад ? просто попрошу доплатить 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Ну і добре , бо я щось на негритянку цілюся , строче шо дурна , і трошки раніше старт , це по дочкам кажу , але ще рано щось говорить , хай наберуть силу , тоді буде ясно як по розходу кормів і як по запасливості пилку . І як переключаються Ну і Ви бачите раніше результат , бо стартанули їх раніше В мене є кілька дочок від неї, вони йшли в зиму не на своїй бджолі, може частково, тому ще на можу давати оцінку. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 минуту назад, Конструктор сказал: В мене є кілька дочок від неї, вони йшли в зиму не на своїй бджолі, може частково, тому ще на можу давати оцінку. Та перша? Може бути . То бджола від неї і в дрібний дощ літає , і з ранку до вечора без перекурів , постійно шось носить , цікава лінія . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 12 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: Невже у вас обсидка краща ніж в потужних сім'ях з жирними ройовими матками, які Яценко придбав для підсилення своєї пасіки? Не вірю! Ну, як можна не вірити? Чи як можна назвати таке як на відео сильним? Такої сили в моїх корпусних цьогоріч кращі сім'ї. Але ж це ні про що. Отаке сильною, гарною сім'єю може назвати людина, яка бджіл не бачила. Там же ж бджола бджолу наздоганяє на рамці. Такі я поскорочував до 5 рута. Розплоду в таких сім'ях навіть в рутах зараз більше. Вже почався ріст, але поки туговато. В лежаках такі скорочував до 4 рам. З стартом там все вийшло просто ідеально. Там в мене все значно краще як на відео. В сім'ях від 4 рам просадки ніби не було (чи ще не було), молода лупиться. Зараз ці сім'ї вже на 6-7 рамках і за заставною шастає різна кількість. Намагаються викидати воскову крихту через зачинений другий льоток і деяким це вдається. Сильні сім'ї на дадані я скорочував до 6-7, але їх тільки кілька штук. В ютубі сильні сім'ї, як на мене, демонструє Головченко. Його сім'ї і сім'ї Яценко це дві великі різниці 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 39 хвилин тому, Пахомич сказав: Немає її в гуглі на центрифузі наклеєна етікетка з маркою але це не її скоріш її марка ОПН - 3 на 1 , 1,5 , 3 тисячі обертів на 10 пробірок шукайте на О LХ . Це медична лабораторна центрифуга . На олх і слона можна знайти. Він нам більше про вашу діяльність розповість 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 26 хвилин тому, Конструктор сказав: Може і так, в мене тих верб не багато, а пасік насичення велике. От вже клен то дуже сильний пилконос, аби в погоду попасти. Клен який? Канадський листок чи якийсь інший? В нас з кленами не густо. Пилку багато з дубів несуть. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 10 минут назад, gardener сказал: Тихо будьте, бо зараз скаже : віддай назад Чого? Тому , що коли багато відкритого розплоду тоді тягнуть пилок , коли йде інтенсивний розвиток, відводки більше носять ніж сімї на піку розвитку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Клен який? Канадський листок чи якийсь інший? В нас з кленами не густо. Пилку багато з дубів несуть. В мене вони всі є, канадський, той що вертальтіки літають, ще клен явір, це з того що знаю Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 29 хвилин тому, Bee.P сказав: То вдягніть окуляри . Донт пуш зе хорсес Хоч я недавно і зробив корекцію зору, але сьогодні реально треба було окуляри вдягати щоб розгледіти їх силу. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта В минулому році клен в мене і пилку давав жирно , і нектару . Було дєло 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 4 хвилини тому, Конструктор сказав: В мене вони всі є, канадський, той що вертальтіки літають, ще клен явір, це з того що знаю То з якого пилку багато? Для ясності покажіть фото листка з інету, бо і самих кленів багато, і назв в одного клена також може бути багато. Я знаю, що канадський добрий медонос, але йому треба спека. Яку в моїй місцевості він ловив тільки раз. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 7 хвилин тому, yu1986ra сказав: але сьогодні реально треба було окуляри вдягати щоб розгледіти їх силу. І як вони, в окулярах? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 29 хвилин тому, Bee.P сказав: Та перша? Може бути . То бджола від неї і в дрібний дощ літає , і з ранку до вечора без перекурів , постійно шось носить , цікава лінія . Перших дві прийшло, одна з них дуже мені подобається, з ранку вони перші з пилком і в вечері вже темно і вони ще злітаються з пилком. В гнізді таж пилку багато. В та що карніка" прийшла останньою, нічого не можу по ніч сказати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 11 хвилин тому, yu1986ra сказав: То з якого пилку багато? Для ясності покажіть фото листка з інету, бо і самих кленів багато, і назв в одного клена також може бути багато. Та я не дуже спостерігав, але знаю що є! Це приблизно так само як за ріпак. Той що з вертольотіками, в мене його називають кленчак, з нього багато бджоли йде з пилком. Якщо цей рік попаду в погоду, то зфоткаю, він просто гуде від бджіл. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 13 минут назад, yu1986ra сказал: То з якого пилку багато? Для ясності покажіть фото листка з інету, бо і самих кленів багато, і назв в одного клена також може бути багато. Я знаю, що канадський добрий медонос, але йому треба спека. Яку в моїй місцевості він ловив тільки раз. В мене такий по нектару , 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 хвилину тому, gardener сказав: І як вони, в окулярах? Бляха, геть не дуже. Серед калічів багато жовтих (чи може просто вони так в очі кидаються, а я на них великі надії покладав), всі італійки і деякі бакфасти. Бакфастів не так багато було 10-15 шт в зиму, але їх поки нема в числі кращих. Італійки 5 шт, то пізні відводки були. Одна весною пропала, одну десь не можу знайти, 2 з 3 реально класно шпарять(буде толк без підсилення). 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 4 хвилини тому, Bee.P сказав: В мене такий О це в мене такий теж є, але це не той що з вертольтами. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 17 хвилин тому, yu1986ra сказав: Ну, як можна не вірити? Та то я пожартувати намагався. Сім'ї слабкі, але писати про це у коментах не можна, бо у автора є "Методика"! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 5 хвилин тому, Bee.P сказав: В мене такий по нектару , В мене теж. Я цей називаю канадський, бо лист як на прапорі. Ці клени хто як тільки не називає 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 хвилину тому, Олексій Кременчук сказав: Та то я пожартувати намагався. Сім'ї слабкі, але писати про це у коментах не можна, бо у автора є "Методика"! Та його методика працює, особливо якщо сім'ї слабкі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 3 минуты назад, Конструктор сказал: О це в мене такий теж є, але це не той що з вертольтами. Той що з верт то цвіте пучком ниточок то пилок з нього жирний . Ніби так 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта Він купив сім'ї по ціні пакета, йому сказали, що вони сильні. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Той що з верт то цвіте пучком ниточок то пилок з нього жирний . Ніби так Він ніби злісний бур'ян, швидко росте, але в моїх краях вкрай туго розростається. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Він ніби злісний бур'ян, швидко росте, але в моїх краях вкрай туго розростається. Вам мало верби ????. Майте совість 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Той що з верт то цвіте пучком ниточок то пилок з нього жирний . Ніби так Так, типу висять з нього нитки. 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Він ніби злісний бур'ян, швидко росте, але в моїх краях вкрай туго розростається. Його позбутися ще то квест, з коріння пускає пагони без зупино 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.