ромео Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 2 години тому, Женя Ц. сказав: Шо по розплоду і по силі не просіли ? Без поняття... навіть ше й не починав пасічникувати... все якось не можу переключитись з інших проблем.. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 2 години тому, Bee.P сказав: Двума пустими сушами? як той на відео ??? Може ще рано ? В кого все нормально, то розгін вже набрали. Сьогодні відкрив по одній слабку (минулого разу не розширяв) і дві середні (в неділю дав 1 і 2 пусті рамки). Зараз ці рамки вже не пусті, там де давав 1, то вже сходу не можна визначити де вона - роздули, перга, яйця, мед. Слабшій сьогодні поставив 2 пусті по краях (правда світлі попались). Минулого разу було б доречно дати по 1 вощині під засів і 1 соту під мед/пергу, але вже потяг пішов. Якщо зараз не розширити, то буде тормоз сильних сімей. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 3 години тому, Bee.P сказав: Двума пустими сушами? Так бачите шо заставні аж розпирає від меду 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 минуту назад, gardener сказал: Так бачите шо заставні аж розпирає від меду Та там воопше нічого не пойнятно , аномалія , заставні розпирає , а бджіл не видно , то хто там живе ?? Ну нічо , виведем і його на чисту воду 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 23 минуты назад, yu1986ra сказал: то вже сходу не можна визначити де вона - роздули, перга, яйця, мед Я вибачаюсь , а "роздули" це хто такі ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 4 хвилини тому, Bee.P сказав: заставні розпирає , а бджіл не видно так полетіли в поля 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 12 минут назад, yu1986ra сказал: В кого все нормально, то розгін вже набрали. Сьогодні відкрив по одній слабку (минулого разу не розширяв) і дві середні (в неділю дав 1 і 2 пусті рамки). Зараз ці рамки вже не пусті, там де давав 1, то вже сходу не можна визначити де вона - роздули, перга, яйця, мед. Слабшій сьогодні поставив 2 пусті по краях (правда світлі попались). Минулого разу було б доречно дати по 1 вощині під засів і 1 соту під мед/пергу, але вже потяг пішов. Якщо зараз не розширити, то буде тормоз сильних сімей. Гонорово на камеру показуєте ,як виставляєте магазину надставку. Розібрати вулик порамочно і показати , що забито все розплодом тонка кишка? Головне підходите до чахлика, от дивіться показую супер розвиток. Відсовуєте заставну ,а там чахлик , приставляєте заставну на місце і знову співаєте стару замусолену пісеньку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 3 години тому, ромео сказав: Сьогодні нарешті перший день понесли нормально пилок... Вітаю 2 години тому, Олександр К сказав: У нас взагалі ще немає пилку... ані пилку, ані погоди, ані льоту.... +10 дощ іде.... Ну, хоч дощ у вас є 2 години тому, Конструктор сказав: От бл.. мусів поїхати поганої доброгою попід поле, в то не віре.. Ось Ріпак гарний Де ви його такий відкопали? Всі що я бачив в ютубі в стані ''плач Ярославни''. Більшість будуть пускати під ніж. 2 години тому, Конструктор сказав: Сьогодні був на пасіці, дав сиропчику. Корма мають. Розширяти ще рано, деякі можна, але то не робота. Но я і не дуже сильно скорочував, зажимав. З позитивного посадки сімей не має і в більшій мірі в сім'ях вже молода бджола, днів за 10 як молодняк стане на крило робота піде веселіше. По скільки л давали сиропу? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 18 хвилин тому, gardener сказав: Так бачите шо заставні аж розпирає від меду То не заставні, то вже лежаки від меду розпирає 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: По скільки л давали сиропу? 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Вітаю Ну, хоч дощ у вас є Де ви його такий відкопали? Всі що я бачив в ютубі в стані ''плач Ярославни''. Більшість будуть пускати під ніж. По скільки л давали сиропу? 1-0.5л можна сказати по силі, інвалідам не давав. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 годину тому, Bee.P сказав: Провокація чарівним млинцем веде за собою підвищенний жор кормів . Тож не святим духом і вірою їм харчуватися . Та я це знаю. Тому і пильную щоб мали що їсти. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 20 хвилин тому, Bee.P сказав: Я вибачаюсь , а "роздули" це хто такі ? віск 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 минуту назад, gardener сказал: віск Віск від Роздули Семена Петровича ??? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 17 хвилин тому, Пахомич сказав: Гонорово на камеру показуєте То де Ви таке бачили? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 14 хвилин тому, Bee.P сказав: Та там воопше нічого не пойнятно , аномалія , заставні розпирає , а бджіл не видно , то хто там живе ?? Ну нічо , виведем і його на чисту воду Бобри Як часто кажуть блохери, показуючи пусті рамки: ''вся бджола в поліʼ'. Обсидка нормальна, то батько нарешті доїхав до свого точка і добрався до димаря. Не можна було зупинити. В цих що відкривав за заставною бджіл не багато, десь до рамки + ще трошки в польоті. Думаю разом добра рамка вільних буде. В неділю була хохма. Одна з сильніших сімей (йшла в зиму на 8) певно раніше стартонула. 28.02 забрав за заставну 3 самих повномедних крайніх, бджіл якось не багато здалось. Як я її відкриваю щоб розширити, а там більшість рам за заставною з бджолами. Спочатку подумав, що матка перейшла. Цим дав +4 пусті рамки (сиділи на 5). Цікаво, що там вони принесли за тиждень. 25 хвилин тому, gardener сказав: так полетіли в поля Так тільки блохери говорять. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 27 хвилин тому, Пахомич сказав: Гонорово на камеру показуєте ,як виставляєте магазину надставку. Розібрати вулик порамочно і показати , що забито все розплодом тонка кишка? Головне підходите до чахлика, от дивіться показую супер розвиток. Відсовуєте заставну ,а там чахлик , приставляєте заставну на місце і знову співаєте стару замусолену пісеньку. Бля, Пахомич, не бісіть мене. Яка магазинна надставка? Де ви її на цих фото побачили? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Бля, Пахомич, не бісіть мене. Яка магазинна надставка? Де ви її на цих фото побачили? Йому що лежак що магазин то одне і теж , . Пора вже йому заводити своїх бджіл бо тілько чужим завідує Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Йому що лежак що магазин то одне і теж , . Пора вже йому заводити своїх бджіл бо тілько чужим завідує Та він про щось чи когось іншого говорить. Не може нормальна людина на рамку з розплодом сказати магазинна надставка. Чи може? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: Та він про щось чи когось іншого говорить. Просто він Вас з якимось блогером попутав, мабуть 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 2 минуты назад, gardener сказал: Просто він Вас з якимось блогером попутав, мабуть З баскевичем ? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 34 минуты назад, gardener сказал: То де Ви таке бачили? Ви що його тільки читаєте і не дивитесь його канал ? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 хвилину тому, Пахомич сказав: Ви що його тільки читаєте і не дивитесь його канал ? Дайте зсилочку, будь ласка Може ше й Юра подивиться Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 2 минуты назад, Пахомич сказал: Ви що його тільки читаєте і не дивитесь його канал ? Це там де він медогонки рекламує і ті відра на пергу? Ще буває стріми веде ? Ще маток раніше продавав 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Ви що його тільки читаєте і не дивитесь його канал ? Бля, та я ж сам ''свій канал'' не дивлюсь. Я ж вас вже кілька разів просив посилання на відео, а ви все в Штірліца граєтесь. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 2 минуты назад, gardener сказал: Дайте зсилочку, будь ласка Не буду я йоиу покращувати перегляд. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.