Йося Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 9 минут назад, AVA сказал: Я в Дніпрі у 2008 році на озерці купив насіння, відкрито продавали, пів мішка стояло Дома посадив, бджоли було капець, кишіло , пилок ішов Правда два куща інше жінка сполола , два випросив Що воно за конопля , що відкрито продавали насіння, я не знаю Так і засохла Не перший раз таке чую,що відкрито продавали ,,бошки,,а бо насіння,на мові торчків вона без понтова для них.Конопля коноплі рознь як і бджола бджолі одне що збігається толкова голова що там що там.Бізнес хулі 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 3 години тому, Конструктор сказав: Що тут скажеш, малдавські технології. Нам їх не понять. Цьогоріч Закарпаття з Молдови перекочувало до мене. Холодно ще в них. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 1 година тому, AVA сказав: Вся фішка що крошка воску прилипає до сітки, потім уже кристали Я ж не буду бігати чистити У вас дуже липка крихта з воску. Моя просипалась через сітку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта Анжеліка Йосипівна прийшла 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 1 година тому, AVA сказав: Це ще фігня, що буде в кінці літа саме інтересно Мед , з такою ціною викачають увесь, а потім на повну цукром будуть заливати Скільки бджоли витримають такого закорму і що буде до весни Хотя кажуть і по 15-20л вливають Тільки це думаю на дуже вжате гніздо, в не розміщати на 10 рамок Не знаю не пробував Ну думаю треба і собі думати трохи Я 20 вливав пару раз. Нічого особливого з бджолами не сталось. Вони не відрізнялись від тих кому давав по 10. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Я 20 вливав пару раз. Нічого особливого з бджолами не сталось. Вони не відрізнялись від тих кому давав по 10. В Який місяць і дата ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 44 хвилини тому, AVA сказав: Я в Дніпрі у 2008 році на озерці купив насіння, відкрито продавали, пів мішка стояло Дома посадив, бджоли було капець, кишіло , пилок ішов Правда два куща інше жінка сполола , два випросив Що воно за конопля , що відкрито продавали насіння, я не знаю Так і засохла Технічна мабудь.. В нас до війни були невеликі поля з конопльою. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 14 минут назад, yu1986ra сказал: У вас дуже липка крихта з воску. Моя просипалась через сітку. Можливо крупні кристали і їх кількість, це соняшник після складу Ні грама жидкого меду 12 минут назад, yu1986ra сказал: Я 20 вливав пару раз. Нічого особливого з бджолами не сталось. Вони не відрізнялись від тих кому давав по 10. Регіони різні Ви не розумієте, що таке соняшник і нічого крім соняшника, І скільки бджола після нього живе і без пилку залити 20 л цукру Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 3 хвилини тому, Bee.P сказав: В Який місяць і дата ? Не пам'ятаю точно. Початок вересня. Хотів спробувати загодувати на двох корпусах. Подивитись що буде. Запечатали всі рамки верхнього корпусу. Що я їм робив весною точно не пам'ятаю. Весною їм не було де сіяти, але сім'я перша набрала жиру і роїлась одна з перших. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Не пам'ятаю точно. Початок вересня. Хотів спробувати загодувати на двох корпусах. Подивитись що буде. Запечатали всі рамки верхнього корпусу. Що я їм робив весною точно не пам'ятаю. Весною їм не було де сіяти, але сім'я перша набрала жиру і роїлась одна з перших. Якщо сімя не зносилася на соняху то 20 л потягне , якщо на соняху зносилася то 20 л буде важко . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 10 минут назад, yu1986ra сказал: Технічна мабудь.. В нас до війни були невеликі поля з конопльою. На пилок Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 7 минут назад, Bee.P сказал: Якщо сімя не зносилася на соняху то 20 л потягне , якщо на соняху зносилася то 20 л буде важко . Вони і без сиропу , десь розтворяються капець А з сіропом , там після взятку на другий день, думаю потрібно лити Я обично поки докачав , бджоли уже не має , уся сила бджіл пішла на вирощування розплоду на зиму Куди тут виліпити закорм 20л 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 2 минуты назад, AVA сказал: Вони і без сиропу , десь розтворяються капець А з сіропом , там після взятку на другий день, думаю потрібно лити Я обично поки докачав , бджоли уже не має І чому таке відбувається.? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта Только что, Пахомич сказал: І чому таке відбувається.? Соняшник і нічого крім соняшнику Ну ще лобода і амброзія Без білка толку не має Спіруліна дорогий 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 1 минуту назад, AVA сказал: Соняшник і нічого крім соняшнику Ну ще лобода і амброзія Без білка толку не має Спіруліна дорогий В кінці осені, по морозі , пройшов, вирівняв усіх до 5 плотних рам бджоли і в зиму Як раз до зими видно хто спрацювався і сипонулася Хто вижив головне підрівняти до норми один 5р , або два по три спарені Тому і зимують хорошо у мене відхід до зими, а не після 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 5 минут назад, AVA сказал: Соняшник і нічого крім соняшнику Ну ще лобода і амброзія Без білка толку не має Спіруліна дорогий На соняшниковому пилку вирощуються бджоли з слаорозвиненим жировим тілом. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта Только что, Пахомич сказал: На соняшниковому пилку вирощуються бджоли з слаорозвиненим жировим тілом. Амброзія і лобода кращий пилок за сонях 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 7 минут назад, Пахомич сказал: На соняшниковому пилку вирощуються бджоли з слаорозвиненим жировим тілом. Вище написав як готовлю зимувати Бо це бачу на практиці І ще у повноцінній сім'ї, і бджола ще нормальна Відводок з своєю бджолою вирощеною на пилку соняху не перезимує Бачу багато хто цього не розуміє У мене для підсилення відводків ідуть в розхід сім'ї 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 3 минуты назад, AVA сказал: Відводок з своєю бджолою вирощеною на пилку соняху не перезимує Тут справа не в сон. пилку , а в тому що відводок заливається на соняху , і просідає 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 3 минуты назад, AVA сказал: У мене для підсилення відводків ідуть в розхід сім'ї Пізні ШО матки приводять до пізніх молодих Ф1 у відводках Приходиться викручуватися 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 13 минут назад, AVA сказал: Амброзія і лобода кращий пилок за сонях Спробуйте дати вітамін в12 чи ті самі дріжі наприклад в червні а то тут дивлюся спірулін,млинці. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 6 минут назад, Bee.P сказал: Тут справа не в сон. пилку , а в тому що відводок заливається на соняху , і просідає Це да також , ну і бджола його довго не живе Всі сили на розплід і капець бджолі в кінці зими А підкинь їм хорошу рамочку бджоли із сильної сім'ї перед зимою живуть Чому так особливо невникав Працює той працює Я це замітив коли італійка появилась Колір бджоли різний видно хто скільки живе 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 4 минуты назад, AVA сказал: Це да також , ну і бджола його довго не живе Всі сили на розплід і капець бджолі в кінці зими А підкинь їм хорошу рамочку бджоли із сильної сім'ї перед зимою живуть Чому так особливо невникав Працює той працює Я це замітив коли італійка появилась Колір бджоли різний видно хто скільки живе Пізні відводки то брєд . Хіба зборні але сильні мають бути . А так то кожен Іван має свій план . За живучість бджоли згоден , раніше не вірив , поки сам не побачив . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 10 минут назад, Bee.P сказал: Пізні відводки то брєд . Хіба зборні але сильні мають бути . А так то кожен Іван має свій план . За живучість бджоли згоден , раніше не вірив , поки сам не побачив . Та бджола що кормила розплід у відводу сипится всю зиму Доживає жменя молодих На відео всі показують , сипонулася відводок чому Типу корм є вулик є А ума не має Тому рамочка дві із сильної сім'ї і живуть та жменя бджіл із своєю рідною маткою Ф1 Да бджола не вся рідна , ну живуть Можна нову матку Ф1 і в сімью загнати Ну навіщо , коли я дві в сімью саджаю, в то і три , в залежності від відводка А вдруг воно гадость нова Ф1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 57 хвилин тому, Bee.P сказав: Якщо сімя не зносилася на соняху то 20 л потягне , якщо на соняху зносилася то 20 л буде важко . Та задовбали ви вже всі з тими соняшниками. Де я вам їх наберу 59 хвилин тому, AVA сказав: На пилок Не знаю, не бачив... Від мене поле було км за 20. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.