Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

45 хвилин тому, gardener сказав:

Сьогодні при вітрі літали краще як вчора. На фундуку шось там гудять, але в вулик не бачив шоби носили. Верба ше тільки починає розпускатися. В лісі сніг тільки зійшов, ше нічого не має. Ходив за трутовиком в лісополосу. Насилу назбирав рюкзак (неповний). Треба десь в других краях шукати, але я хотів подивитися чи сім'я в черешні перезимувала. :ak:на жаль.

В моїх фундуків вже другий рік сережки підмерзають, тому й бджіл на них не багато. Тільки один з 10 нормально розкрутив на повну жовті сережки. В усіх інших вони якісь коричневі, не однорідні, в 2-3 коротші.

1 хвилину тому, yu1986ra сказав:

В усіх інших вони якісь коричневі, не однорідні, в 2-3 коротші.

Може пізніше?

Пішов сьогодні перевірив пасіку знайомого (10сімей).

Хто пам'ятає, я розказував про неї восени. Там я (за його проханням) ставив китайські полоски манхао. 

Таке враження, що вони зими і не бачили

10 хвилин тому, gardener сказав:

Може пізніше?

Навряд. В тої що з жовтими сережками вони відразу були жовті. Зараз тільки 1 фундук ще спить, всі інші вже за середину перецвіли.

3 хвилини тому, ромео сказав:

Хто пам'ятає, я розказував про неї восени. Там я (за його проханням) ставив китайські полоски манхао. 

От що китайське хімло животворяще виробляє!:umora:

15 хвилин тому, ромео сказав:

Я вже від кількох пасічників чую схвальні відгуки за зимівлю після обробки монхао.

То що будемо переходити на китайські полоски?

8 минут назад, Конструктор сказал:

Я вже від кількох пасічників чую схвальні відгуки за зимівлю після обробки монхао.

Нє , то не то . Саме краще лапушок і петрушка , і всяка лаврушка  , і молитва :hi:.  

1 час назад, ромео сказал:

Може то збіг :hmm:

У нас по району зимівля плоховата,а далі буде мабуть ще гірше, пасіки не доглянуті. 

11 хвилин тому, Женя Ц. сказав:

Може то збіг :hmm:

У нас по району зимівля плоховата,а далі буде мабуть ще гірше, пасіки не доглянуті. 

Думаю деякий ефект все ж є. Моїх біля дому кліщ побив добряче. Відповідно і зимівля не дуже

1 година тому, Конструктор сказав:

Я, певно, буду переходити

Це якщо продавець зарегіструе в Україні цей акаріцид. Дивно читати дописи колег які в добрій зимівлі бачать тільки роль кліщів, тобто їх відсутності. мені це схоже на "подвійні стандарти", коли ми проти застосування "хімла" аграріями а самі таке саме китайське плануемо використовувати. Скільки років використовую органічні кислоти в якості акаріцида і популяція Варроа приборкана. В ЕС таке саме, дослід проведений на великій кількості сімей і тривалий час.

22 минуты назад, ромео сказал:

Думаю деякий ефект все ж є. Моїх біля дому кліщ побив добряче. Відповідно і зимівля не дуже

Я, певно, буду переходити

І бджоли пішки також там де їм тепліше і не дує..Це аналогія діда при +40 в літку  у валянках,колись бачив:umora:

1 хвилину тому, Винодел сказав:

якщо продавець зарегіструе в Україні цей акаріцид. Дивно читати дописи колег які в добрій зимівлі бачать тільки роль кліщів, тобто їх відсутност

Я використовував зареєстрований вітчизняного виробника і достеменно знаю, що він не спрацював...

17 минут назад, ромео сказал:

Я використовував зареєстрований вітчизняного виробника і достеменно знаю, що він не спрацював...

В цьому житті нікому вірити не можна я тоже одному профі повірив:umora:...Ні одного на контролі а потім іншим в слід через сутки а він посипався :umora:...Так там авторитет а там кусок паперу нічим не підтверджений фактично...:crazy:..Кароче тепер я сам собі авторитет раз і назавжди:umora:...

2 години тому, Конструктор сказав:

2 години тому, Bee.P сказав:

Нє , то не то . Саме краще лапушок і петрушка , і всяка лаврушка  , і молитва :hi:.  

А на бідних фермерів стогнемо за китайські препарати:ah:

1 година тому, ....... сказав:

І бджоли пішки також там де їм тепліше і не дує..Це аналогія діда при +40 в літку  у валянках,колись бачив:umora:

А дід по бабі рідний Федор...:rofl:

1 година тому, ромео сказав:

Ви везунчик:umora:

33 хвилини тому, ....... сказав:

В цьому житті нікому вірити не можна я тоже одному профі повірив:umora:...Ні одного на контролі а потім іншим в слід через сутки а він посипався :umora:...Так там авторитет а там кусок паперу нічим не підтверджений фактично...:crazy:..Кароче тепер я сам собі авторитет раз і назавжди:umora:...

Більше не довіряєте своєму альтер его?:rofl:

4 хвилини тому, yu1986ra сказав:

Ви везунчик:umora:

Є таке

Тут чутка пішла, що всім незареєстрованим торгувати не можна буде, бо з 1 березня в законі замінили розмите ''препарати'' на ''лікарські засоби''. Антибіотики мають відпускатись за рецептом ветлікаря. Ветпаспорт буде в додатку чи особистому кабінеті...

Хтось, щось чув?

40 минут назад, ....... сказал:

То яка діюча речовино була в першому і другрму.

13 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Антибіотики мають відпускатись за рецептом ветлікаря.

Це вже було не один раз

7 часов назад, yu1986ra сказал:

А на бідних фермерів стогнемо за китайські препарати:ah:

Китай є різний , принцип в Китайців  простий , які гроші - така ковбаса, :dntknw:.  Айфони оригінальні також Китай клепає , Америка айфони не збирає, всі потужності в Кит. ну і Індії ( що ще гірше )  .

Є хімло дешеве , є хімло дороге ,( іще є хохложиди які дешеве продають як дороге ) ,  ну і на аліекспр вже не має манхао, тому готуйте бризгалки і " святий біпін" .:wave: 

7 часов назад, Пахомич сказал:

То яка діюча речовино була в першому і другрму.

В першому кислота в другому амітраз+ефірні масла методом фумігації....В одній сім'ї на контролі за два дні випало близько 70 кліщів,чесно я думав його немає бо довбав його прошлий рік серйозно.І це сім'ї були вибрані на угад без всяких признакіа так сказати.

39 хвилин тому, Bee.P сказав:

Китай є різний , принцип в Китайців  простий , які гроші - така ковбаса, :dntknw:.  Айфони оригінальні також Китай клепає , Америка айфони не збирає, всі потужності в Кит. ну і Індії ( що ще гірше )  .

Є хімло дешеве , є хімло дороге ,( іще є хохложиди які дешеве продають як дороге ) ,  ну і на аліекспр вже не має манхао, тому готуйте бризгалки і " святий біпін" .:wave: 

Куди ж він подівся?

Манхао був значно дешевший від наших.

Я не проти амітразу.

24 минуты назад, ....... сказал:

В першому кислота в другому амітраз+ефірні масла методом фумігації....В одній сім'ї на контролі за два дні випало близько 70 кліщів,чесно я думав його немає бо довбав його прошлий рік серйозно.І це сім'ї були вибрані на угад без всяких признакіа так сказати.

Кислота щавлева чи мурашина.

4 минуты назад, yu1986ra сказал:

Куди ж він подівся?

Манхао був значно дешевший від наших.

Певне гнилі люди писали листи на алік , щоб відмінили продаж в Укр . В інші цивілізовані країни манхао продається як і продавався .  :wave:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...