ромео Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 39 хвилин тому, Cfif сказав: Куничка заховала на чорний день, а ви знайшли такий скарб..))) Я не чіпав... мало що... мо' то якась чорна магія... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 14 хвилин тому, ромео сказав: Я не чіпав... мало що... мо' то якась чорна магія... Вже пізно... достатньо що ви її знайшли 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта В 06.03.2026 в 18:29, ДобровоЛ сказал: Я канді для підгодівлі не використовую. Лише для пересилки маток. А весною згодовую лише медову ситу. Запаси перги у мене завжди є. Із досвіду пригадую - на 3 л банку розчиняв обніжки десь грамів 50-70 пропощеної через кавомолку. А взагалі, усе залежить від наявності перги та пилкових взятків. 50-70гр на 3л ,то капля в морі . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 3 часа назад, ромео сказал: мо' то якась чорна магія... пухнаста магія 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 4 часа назад, ромео сказал: Я не чіпав... мало що... мо' то якась чорна магія... То хтось з форумчан помітив і пішов в блогери Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта Вже хтось розбирав бджолосімї, як по силі ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 10 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Вже хтось розбирав бджолосімї, як по силі ? Я сьогодні пробігся штук 15. Найгірша моя зимівля 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 5 минут назад, ромео сказал: Я сьогодні пробігся штук 15. Найгірша моя зимівля Те саме! Відійшло то лише 3 сімї,але доходяг пруд пруди. Роїтися цего року не будуть) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 16 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Вже хтось розбирав бджолосімї, як по силі ? Та всякі є. хотілося би ліпше, але вже як є. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта Так шо мед по 40 і пакети по 1000 відміняються. Только что, gardener сказал: Та всякі є. хотілося би ліпше, але вже як є. 4-5 рамок то сильні) ,2-3 то середняк. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 6 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Те саме! Відійшло то лише 3 сімї,але доходяг пруд пруди. Роїтися цего року не будуть) Багато опоношених. Таких сімей, шо вийшли ідеально з зими зовсім мало 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 6 хвилин тому, Женя Ц. сказав: 4-5 рамок то сильні) ,2-3 то середняк. Якшо рахувати шо Ваших три рамки це моїх чотири - то все так само. Але в мене таки штири 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 3 минуты назад, ромео сказал: Багато опоношених. Таких сімей, шо вийшли ідеально з зими зовсім мало Щоб морози ще трохи потянули був би гаплик.Іошки взагалі на півтора рамки залешилося,а одна то і взагалі обісралась і здохла. Це я лише сьогодні почав оглядати. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 1 хвилину тому, ромео сказав: Багато опоношених. Таких сімей, шо вийшли ідеально з зими зовсім мало В мене опоношені в основному ті, яких вже нема. Але меду ті шо є, під'їли багато Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 36 хвилин тому, ромео сказав: Я сьогодні пробігся штук 15. Найгірша моя зимівля В мене теж одна з найгірших за останні 5-6р По кількості втрати в межах норми, а от підмору за цю зиму більше як за 3 попередні разом. Тобто є загальна посадка сили сімей. В мене крім важкої зими, ще птічки дали сильно бджолам. Думав хоч на підморі заробити, а не тут то було, він попалам з криштами ппу. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 7 хвилин тому, Конструктор сказав: В мене теж одна з найгірших за останні 5-6р По моєму у 2002 чи то 2004 році такий швах був... але тоді в мене було штук 10-12 всього... останні років із надцять втрати були одиничні... а опоношення - так взагалі майже ніколи не було.... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 12 минут назад, Конструктор сказал: В мене теж одна з найгірших за останні 5-6р По кількості втрати в межах норми, а от підмору за цю зиму більше як за 3 попередні. Тобто є загальна посадка сили сімей. В мене птічки дали сильно бджолам. Думав хоч на підморі заробити, а не тут то було, він попалам з криштами ппу. Останні роки то навіть не було що чистити підмору,а сьогодні я спину трохи погнув. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 2 хвилини тому, ромео сказав: По моєму у 2002 чи то 2004 році такий швах був... але тоді в мене було штук 10-12 всього... останні років із надцять втрати були одиничні... а опоношення - так взагалі майже ніколи не було.... В мене один раз була гірша зимівля, в той сезон принесли по 90кг. То то хоть виправдано було 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 4 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Останні роки то навіть не було що чистити підмору,а сьогодні я спину трохи погнув. Якщо чесно то я останні роки навіть і не чистив. В цей рік як ніколи. Цю зиму я оцінив би на бідну трійочку. Минулі можна сказати були на 5 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 2 минуты назад, Конструктор сказал: Якщо чесно то я останні роки навіть і не чистив. В цей рік як ніколи. Я так само,десь одиничні, а тут нада попрацювать. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта Щось блохери мовчать шо там робиться. Хоча Баскевіч також не дуже задоволений зимівлею. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта Думаю що ця зима в багатьох +-не дуже. Але ж не всі про то скажуть 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 1 минуту назад, Конструктор сказал: Думаю що ця зима в багатьох +-не дуже. Але ж не всі про то скажуть У нашій місцевості багато сімей лягло,тай в принципі ским спілкуючись то задоволених зимівлею мало,або ще не розбирали сімї. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 3 хвилини тому, Женя Ц. сказав: У нашій місцевості багато сімей лягло,тай в принципі ским спілкуючись то задоволених зимівлею мало,або ще не розбирали сімї. В мене відносно не погані пішли в зиму, то ще є з чим працювати. В кого середні, а тим більше слабкі то там гаплик. Ще потрави теж дали своє 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.