gardener Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля Тільки що, Конструктор сказав: З ночі дощ. Не сильний, але стабільний. І в нас так само. +5 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 апреля Share Опубликовано 1 апреля Вдень було +19... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 апреля Автор Share Опубликовано 1 апреля 30.03.2026 в 20:01, gardener сказав: Ви не в той календар дивитеся А я й по життю, пане Миколо, - консерватор. 70 років відзначав свята церковні так, а тепер що - міняти ?... А як же ж погодні прикмети, прив"язані до старих дат, теж підтягуються до нових ?... Хай молоді думають як хочуть, а я лишусь при старих поглядах. Й на погоду прикмети теж буду прив"язувати до старих дат. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 апреля Автор Share Опубликовано 1 апреля 26.03.2026 в 17:33, yu1986ra сказав: Каміння тут більше як у всіх У мене гранітне каміння лежить і вогнетривка цегла - вона теж набагато важча за червону. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 апреля Автор Share Опубликовано 1 апреля 26.03.2026 в 18:22, ромео сказав: Помилка в першому кроці... Шифер - це від опадів... дай Боже гараздів тому, хто придумав безкозиркову кришку Та й козиркова теж пропускає, якщо замала. І взимку вода, що попадає в корпуси наробити може лихо. Але безкозиркові вулики придумали не від моди ! Вони для кочівлі. Хто хоч раз кочував - зрозуміє мене й про що я... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля Вночі ляпнуло. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 01.04.2026 в 18:38, ромео сказав: Вдень було +19... Не важливо що було ,важливо що буде.Наступного чт-пт,сб вночi -1C 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 55 хвилин тому, Stol сказав: Неважливо що було ,важливо що буде.Наступного чт-пт,сб вночi -1C А як вам така ситуйовина? https://vt.tiktok.com/ZSHka68ac/ 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля Весела весна буде Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 1 годину тому, Stol сказав: Не важливо що було ,важливо що буде.Наступного чт-пт,сб вночi -1C Аби садки не зацвіли, то все буде норм. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 53 хвилини тому, yu1986ra сказав: Аби садки не зацвіли, то все буде норм. В сусіда алича зацвіла і один суперранній абрикос. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 апреля Share Опубликовано 4 апреля 7 годин тому, Павло Михайлович сказав: В сусіда алича зацвіла і один суперранній абрикос. А в мене поки на абрикосах і натяку на цвіт нема. Хоч в нас був ідеально теплий березень, а цвітіння садових точно на тиждень пізніше почнеться ніж в минулому році. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 апреля Share Опубликовано 4 апреля З понеділка буде капець по погоді на 7-9 днів , це мабуть буде контрольний в голову кенді менам . Своїм роздав весь забус з медом , тому можу спати спокійно . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 апреля Share Опубликовано 4 апреля 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Своїм роздав весь забус з медом , тому можу спати спокійно . Куди насипАли? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 апреля Share Опубликовано 4 апреля 12 минут назад, gardener сказал: Куди насипАли? В годівничку літрову турецьку і пакети , та і за заставною є рамка з їдлом , кому літру кому два , тим хто вже на 8 рамках то аж по 2.5 л дав . То можна днів 10 не лізти до них . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 4 апреля Share Опубликовано 4 апреля 3 години тому, yu1986ra сказав: А в мене поки на абрикосах і натяку на цвіт нема. Хоч в нас був ідеально теплий березень, а цвітіння садових точно на тиждень пізніше почнеться ніж в минулому році. Того цвіту і пізніше може не бути. Кажуть абрикоси підмерзли в моїх краях. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 апреля Share Опубликовано 4 апреля 4 години тому, Конструктор сказав: Того цвіту і пізніше може не бути. Кажуть абрикоси підмерзли в моїх краях. В нас всі абрикоси в нормі. Персики і сливки через одну змерзли 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 апреля Share Опубликовано 4 апреля Прогноз із вівторка невтішний... холод ніби то надовго... повторюється минулорічний сценарій? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 апреля Share Опубликовано 4 апреля 7 годин тому, yu1986ra сказав: В нас всі абрикоси в нормі. Починає біліти ранній 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 апреля Share Опубликовано 4 апреля 3 хвилини тому, gardener сказав: Починає біліти ранній Мої абрикоси ще всі сплять. Вишні і черешні вже розкручують бруньки. Може так статись, що після цих холодів зацвіте все разом 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 4 апреля Share Опубликовано 4 апреля 17 годин тому, yu1986ra сказав: А в мене поки на абрикосах і натяку на цвіт нема. В мене вчора перші почали цвісти, а сьогодні на абрикосах половину цвіту розкрилось... ну і ще в завтра в них день є... З понеділка і дощ і холод - моніліоз дась жару.... Добре що персики ще не цвітуть - тільки рожеві бутони - до похолодання вже не встигнуть розкритись - трішки тормознуть. Вчора літ був гарний, сьогодні вітер дуже сильний - бджола з третього разу в льоток попадає 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 6 годин тому, Бджолопотам сказав: В мене вчора перші почали цвісти, а сьогодні на абрикосах половину цвіту розкрилось... ну і ще в завтра в них день є... З понеділка і дощ і холод - моніліоз дась жару.... Добре що персики ще не цвітуть - тільки рожеві бутони - до похолодання вже не встигнуть розкритись - трішки тормознуть. Вчора літ був гарний, сьогодні вітер дуже сильний - бджола з третього разу в льоток попадає Дивно, що в нас така різниця по цвіту. В мене весь березень був сонячний і теплий. Тут також вітри. Вчора допомагав теплиці крити, то ледь у вирій не полетіли 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 04.04.2026 в 05:18, yu1986ra сказав: А в мене поки на абрикосах і натяку на цвіт нема. Хоч в нас був ідеально теплий березень, а цвітіння садових точно на тиждень пізніше почнеться ніж в минулому році. Ранком +4"С,почав квітнути абрикос. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 12 годин тому, Бджолопотам сказав: В мене вчора перші почали цвісти, а сьогодні на абрикосах половину цвіту розкрилось... ну і ще в завтра в них день є... З понеділка і дощ і холод Вибачайте, не втримався 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 15 хв трохи дмухав вітер. Зняло кілька шиферин на хліві, на вуликах. Ну і дашки заразом. Ні цвяхи, ні каменюки не допомогли. Вірніше допомогли не всім. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.