yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 22 хвилини тому, Ворон сказав: Піпець, впало далі 15 см снігу і продовжує, знайшов рибальскі чоботи, треба добратись на дачу з сніданком, хороша зима. п/с. Є перший пізур від лопати. В мене за два дні 15-20 випало, але морозу не було і він значно осів. Ще сьогодні щось там має впасти, починаються морози. Піду на точок цьогорічні дерева снігом прикину. 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Добре насипе , заблокує двері і вже не треба нікуди йти . Вихідний автоматом , лишається чекати поки сам розтане . Гарний план 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января Насилу виїхав з села до траси, сипануло добряче. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 59 хвилин тому, yu1986ra сказав: А я почекаю, хай вже весь висиплеться з неба І розтане 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 9 минут назад, yu1986ra сказал: В мене за два дні 15-20 випало, але морозу не було і він значно осів. Ще сьогодні щось там має впасти, починаються морози. Піду на точок цьогорічні дерева снігом прикину. Гарний план Обіцяють мінус 20 морозу , то 20 см з головою хватить якщо все стане куском льоду . В мене був дощик, потім мороз, потім знов дощик, далі мороз , і притрусило все це сніжком , дуже слизько , можна легко яйця розбити 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Добре насипе , заблокує двері і вже не треба нікуди йти . Вихідний автоматом , лишається чекати поки сам розтане . В мене, таким макаром, вся живність помре. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 5 хвилин тому, Bee.P сказав: можна легко яйця розбити то бережіть, а то може біда бути Тільки що, Ворон сказав: В мене, таким макаром, вся живність помре. та не помре, Правда пізурів буде більше 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 хвилину тому, gardener сказав: то бережіть, а то може біда бути Можна небрати з собою, хай чекають весни. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января Моя місцевість можна сказати на цей час в центрі снігового буревію. Єдине силу вітру зменшили, йде досить сильний сніг і буде йти до вечора. Вже на цей час є напевне 30-35 см і ще до вечора напевне буде з 20+ см. точно. Температура -5. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 49 хвилин тому, gardener сказав: І розтане Це вже занадто хитрий план 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января +5. невеличкий дощ. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января +1 Дощ... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января + 3 дощіть 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января -1 дощ плавно перейшов у снігопад. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января -2 і дощ... Продовження атракціону апокаліпсіс 1 годину тому, Bee.P сказав: Вихідний автоматом 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 22 хвилини тому, Женя Ц. сказав: -1 дощ плавно перейшов у снігопад. Сьогодні можна іти до кумів опять. 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 2 хвилини тому, ромео сказав: апокаліпсіс ага, в мене навіть метеофор завис від тих прогнозів 1 хвилину тому, Ворон сказав: Сьогодні можна іти до кумів опять. і як до того кума дійти? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 хвилину тому, gardener сказав: ага, в мене навіть метеофор завис від тих прогнозів і як до того кума дійти? До найближчого, щоб потім була змога вернутись, хоча можна і заночувати. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 хвилину тому, Ворон сказав: щоб потім була змога вернутись, ото ж то 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 8 хвилин тому, ромео сказав: апокаліпсіс 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 4 минуты назад, Ворон сказал: , хоча можна і заночувати. Ага .. то це потрібно йти до того кума котрого нема вдома .. 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января не боїтеся йти ото фоткати? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 хвилину тому, ромео сказав: Готове хокейне поле. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 5 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав: Ага .. то це потрібно йти до того кума котрого нема вдома .. а шоби з гарантією, шо його не буде вдома - покликати його до себе, а самому городами до нього 3 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 2 години тому, gardener сказав: І розтане Мій хитрий план поки спрацював. Вітром здуло сніг майже з усього двора. Надіюсь до вечора не намете знову. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 36 минут назад, Ворон сказал: Сьогодні можна іти до кумів опять. Хватить! Три дні підряд то вже занадто) 1 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.