yu1986ra Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 Вчора було +35. На вагах +1.5. Зранку забирав магазини, то був напад. Бджоли трохи агресивні. Певно скоро взяток припиниться. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: На бджолах поки не бачив. Так у мене колега, не бачив, не бачив, а вчора мені каже, що найсильніші сімї сильно просіли і є бджоли з погриженими крилами. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 7 хвилин тому, yu1986ra сказав: На бджолах поки не бачив. Якщо побачити кліща на бджолах, то скоро можна бджіл і не побачити... 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 3 години тому, Сергій-апі сказав: Так у мене колега, не бачив, не бачив, а вчора мені каже, що найсильніші сімї сильно просіли і є бджоли з погриженими крилами. Я тільки два рази за свою кар'єру бачив бджіл з деформованими крилами. А кліща помічаю постійно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 3 години тому, ромео сказав: Якщо побачити кліща на бджолах, то скоро можна бджіл і не побачити... Я не кажу, що його нема зовсім. Якщо його багато, то він часто попадається на очі. Цьогоріч тільки на двох бджолах зустрів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 12 хвилин тому, yu1986ra сказав: Я не кажу, що його нема зовсім. Якщо його багато, то він часто попадається на очі. Цьогоріч тільки на двох бджолах зустрів. Ще треба мати добрі очі, щоб його бачити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 9 минут назад, Ворон сказал: Ще треба мати добрі очі, щоб його бачити. Окуляри Вам у поміч. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 2 години тому, Ворон сказав: Ще треба мати добрі очі, щоб його бачити. Просто треба шоби файно кліща було 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 2 години тому, Ворон сказав: Ще треба мати добрі очі, щоб його бачити. Зір в мене як у собаки, а нюх як в орла. Якщо бачиш засів, то кліща точно видно буде. Він контрасно виділяється на бджолі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 9 годин тому, В 361 сказав: От не треба прибіднятися , пів села бачило як Ви 10 бочок перги в 20ти тоннік грузили От же ж село! не встиг ту одну бочку в потьомках, в бусіка запхати, а тут вже в сусідній обл. за 10 розказують. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 сентября, 2025 Share Опубликовано 4 сентября, 2025 31.08.2025 в 15:07, Женя Ц. сказав: Ненавиджу жару. і я починаю +32 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 4 сентября, 2025 Share Опубликовано 4 сентября, 2025 45 хвилин тому, gardener сказав: і я починаю +32 Ще до неділі, і похолодає. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 4 сентября, 2025 Share Опубликовано 4 сентября, 2025 8 минут назад, Ворон сказал: Ще до неділі, і похолодає. Було би добре ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 сентября, 2025 Share Опубликовано 4 сентября, 2025 2 години тому, Ворон сказав: Ще до неділі, і похолодає. Якої саме? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 4 сентября, 2025 Share Опубликовано 4 сентября, 2025 2 години тому, ромео сказав: Якої саме? Цеї, поточної. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 8 сентября, 2025 01.09.2025 в 14:34, yu1986ra сказав: Вчора було +35. На вагах +1.5. Зранку забирав магазини, то був напад. Бджоли трохи агресивні. Певно скоро взяток припиниться. Так , ціьогоріч і злодійок побільшало, як мені розповідають. А я за тиждень півсотні ос убив і два десятка шершнів виловив на 6-літровку з розведеним старим варенням. А після обіду двічі дощ накрапав. При чому "сліпий" та короткий хоч дуже сильний . Трохи пилюку примочив і свіжість приніс. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 сентября, 2025 Share Опубликовано 8 сентября, 2025 10 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: А я за тиждень півсотні ос убив Сім ос за день, це капець. То вдома, чи в люксембургах? І про погоду: Сьогодні вже терпимо, тільки +27 було. 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 сентября, 2025 Share Опубликовано 8 сентября, 2025 Трохи похолодало. +25 на термометрі. +0.4 на вагах. Злодійки злітаються швидко. Як на цю пору, то літає багато ос. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 10 сентября, 2025 08.09.2025 в 21:40, gardener сказав: Сім ос за день, це капець. То вдома, чи в люксембургах? І про погоду: Сьогодні вже терпимо, тільки +27 було. Та вдома ж вже із ькінця сенрпня - готую потроху бджілок до зими.. Там , в Нідерландах, за тих ос такий би штаф вписали, що й не розплатився б. Після кочівлі вкачав шестилітрівку внучатам. А решту й не чіпав , лишив для весняного розвитку. А мо" погодка вже зжаліться над нами на той рік і ми накінець все ж будемо з акаційним медком ?.. Назад поїду вже в кінці жовтня. А ще ж шершнів десь вже до двох десятків попалося в шестилітрівку заправлену розбавленим старим варенням - не було кому їх надранньою холодною весною поганяти - от і результат. А дощик таки пролився - іншого слова й не підбиреш - сліпий і при сонці, але за кілька хвилин промочив би й до нитки, як би не сховався. Добре, що хоч жару збив та пісок довкола пасіки моєї прибив. Та й вологість трохи підняв - і то бджілкам краще буде за осінніми кормами літати. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 10 сентября, 2025 08.09.2025 в 21:41, yu1986ra сказав: Трохи похолодало. +25 на термометрі. +0.4 на вагах. Злодійки злітаються швидко. Як на цю пору, то літає багато ос. У мене та ж само картина... На вагах - пусто, я їх звільнив вже - буду проводити ПП й ППР. А жара дійсно спала. І то непогано. Правда , якийсь там прогнозист, із офіціальних українських (а хай його язик піддастся трясучій лихоманці ! ) запророкував, що вже із 20 вересня (!) до нас нагряне "АРКТИЧИЙ ХОЛОД" і навіть приморозками налякав на груті того ж таки двадцяятого вересня.. . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 сентября, 2025 Share Опубликовано 10 сентября, 2025 1 годину тому, ДобровоЛ сказав: і навіть приморозками налякав на груті того ж таки двадцяятого вересня.. . Шо Ви там мали зробити? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 11 сентября, 2025 Share Опубликовано 11 сентября, 2025 Зима в Україні буде теплішою й коротшою, а морози та снігопади траплятимуться рідше, ніж раніше, — метеорологиня Балабух "Цей процес особливо посилиться у другій половині XXI століття: вже зараз зима більше схожа то на весну, то на осінь", — додала вона. Всьо зими не буде) 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 11 сентября, 2025 Share Опубликовано 11 сентября, 2025 1 хвилину тому, Женя Ц. сказав: Зима в Україні буде теплішою й коротшою, а морози та снігопади траплятимуться рідше, ніж раніше, — метеорологиня Балабух "Цей процес особливо посилиться у другій половині XXI століття: вже зараз зима більше схожа то на весну, то на осінь", — додала вона. Всьо зими не буде) Ця тенденція уже не один рік йде. Та ми вже й забули які ті справжні зими. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 Дощ від вчорашнього вечора і, кажуть, шо до сьогоднішнього буде йти 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 51 минуту назад, gardener сказал: Дощ від вчорашнього вечора і, кажуть, шо до сьогоднішнього буде йти Теж ляпає по трохи. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.