Bee.P Опубликовано 5 июля, 2025 Share Опубликовано 5 июля, 2025 3 минуты назад, mits сказал: Після обіду, вийшло сонце і потепліло до+ 27. На вагах +2 кг. Видно ще день два і поле доцвіте. З раннім соняхом видно так, рано зацвітає, бистро відцвітає. Ось такий. і того ... На вагах скільки + за весь період цвітіння ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 5 июля, 2025 Share Опубликовано 5 июля, 2025 5 минут назад, В 361 сказал: і того ... На вагах скільки + за весь період цвітіння ? Поки 20.8 кг добавилось. Але сім'я середнячок. Щось я кожен рік, невгадую, яку сім'ю на ваги весною поставити. Хотілося би, що на вагах стояла із числа рекордистів, но.... А може воно і краще, виходить середнє по пасіці. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 5 июля, 2025 Share Опубликовано 5 июля, 2025 1 минуту назад, mits сказал: Хотілося би, що на вагах стояла із числа рекордистів 21 кг це в якому стані мед ? Скільки приблизно % печатки ? Ще маєте переїжати на інший сонях, чи вже фініш? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 5 июля, 2025 Share Опубликовано 5 июля, 2025 Запитую бо кормова база трохи змінилася , і сорти соняха мабуть , мені для селекції баків , бачу що треба більш економні лінії по кормам. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июля, 2025 Share Опубликовано 6 июля, 2025 6 годин тому, mits сказав: Після обіду, вийшло сонце і потепліло до+ 27. На вагах +2 кг. Видно ще день два і поле доцвіте. З раннім соняхом видно так, рано зацвітає, бистро відцвітає. Ось такий. Славна у вас земелька 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июля, 2025 Share Опубликовано 6 июля, 2025 5 годин тому, mits сказав: Поки 20.8 кг добавилось. Але сім'я середнячок. Щось я кожен рік, невгадую, яку сім'ю на ваги весною поставити. Хотілося би, що на вагах стояла із числа рекордистів, но.... А може воно і краще, виходить середнє по пасіці. А в мене вже третій рік стоїть одна із загребущих. Три роки кусаю лікті з думкою: ''якби так зробити щоб всі такі були'' 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июля, 2025 Share Опубликовано 6 июля, 2025 В мене поки за місяць 25 кг Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июля, 2025 Share Опубликовано 6 июля, 2025 5 годин тому, В 361 сказав: Запитую бо кормова база трохи змінилася , і сорти соняха мабуть , мені для селекції баків , бачу що треба більш економні лінії по кормам. То трутень дуже жирний - багато жере. Мені навпаки подобаються більш м'ясні бджоли. Зараз ті що більш тормозили чи слабше розвинулись меду не мають. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июля, 2025 Share Опубликовано 6 июля, 2025 9 минут назад, yu1986ra сказал: В мене поки за місяць 25 кг З'їли ? Чи принесли ? 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июля, 2025 Share Опубликовано 6 июля, 2025 57 хвилин тому, В 361 сказав: З'їли ? Чи принесли ? Принесла, та що на вагах. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июля, 2025 Share Опубликовано 6 июля, 2025 2 години тому, yu1986ra сказав: В мене поки за місяць 25 кг І є ше совість називати сезон пародією... 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июля, 2025 Share Опубликовано 6 июля, 2025 34 хвилини тому, ромео сказав: І є ше совість називати сезон пародією... Я трохи безсовістний, але... 2 години тому, yu1986ra сказав: А в мене вже третій рік стоїть одна із загребущих. Три роки кусаю лікті з думкою: ''якби так зробити щоб всі такі були'' Таких сімей не багато. В минулі роки заглядав в цю сімейку і бачив мед, в сусідню і бачив трохи менше меду. Цьогоріч в сусідніх лиш набризки. 80% і досі сидять на 2-х корпусах, в надії, що вони хоч щось там попечатають до гречки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 6 июля, 2025 Share Опубликовано 6 июля, 2025 8 часов назад, В 361 сказал: 21 кг це в якому стані мед ? Скільки приблизно % печатки ? Ще маєте переїжати на інший сонях, чи вже фініш? Печатають уже. Майже всі дні що був принос , було дуже жарко. Я нікуди не вивозю. Все навкруги в соняху. Тут у мене соняху сіють десь 70% площ +-. Поля з соняхом, зараз тільки маяки кидають. Це одне поле було засіяно раннім. Так що ще не фініш. 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 +38 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 +39. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 +35 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 +31, сунуть хмари. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 25 хвилин тому, Павло Михайлович сказав: +31, сунуть хмари. +34"С в тіні, вітряно, чекаєм опадів, синоптики обіцяли. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 На воді море бджіл. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 Ви ще їм вірите? Синоптикам 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 Пекло!!!! (Наголос на Е) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 23 хвилини тому, gardener сказав: Ви ще їм вірите? Синоптикам Дзвонив син, живе 22 км від мене, пройшов град як вишні, побило все що росло, земля чорна, дерева голі. п/с. В нас молотять зимовий ячмінь. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 16 хвилин тому, Ворон сказав: Дзвонив син, живе 22 км від мене, пройшов град як вишні, побило все що росло, земля чорна, дерева голі. п/с. В нас молотять зимовий ячмінь. Не дай Бог такого і так рік складний. Ячмінь змолотив в пятницю, хоч з одним вже спокій. +35 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 46 хвилин тому, Js_ сказав: Пекло!!!! (Наголос на Е) Та нормально. Тепленько. Погрійте кості на сонечку поки воно є. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 28 хвилин тому, yu1986ra сказав: Та нормально. Тепленько. Погрійте кості на сонечку поки воно є. Та які там кістки, коли мізки "закіпають". (Кістки краще гріти зимою) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.