Пахомич Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 час назад, Волкотрубенко сказал: А я що, писав що наловив і посадив в кліточки пару тисяч. А якби і так, то що, проблема придбати по сім гривень? Може, взагалі сумніваєтесь в правдивості того що пишу? То шо пишите в кліточки , то факт 314 Место расположения:возле дома Пасека в:Одесская обл Стаж:16-25 лет Kоличество семей:51-70 Ульи:Лежаки, 10*300 многокорпусные Порода пчел:Местные Я вчора наловив гарних, ідеальних маток в кліточки, та повипускав. Я не матковод а маток маю тисяч Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 7 минут назад, Пахомич сказал: То шо пишите в кліточки , то факт 314 Место расположения:возле дома Пасека в:Одесская обл Стаж:16-25 лет Kоличество семей:51-70 Ульи:Лежаки, 10*300 многокорпусные Порода пчел:Местные Я вчора наловив гарних, ідеальних маток в кліточки, та повипускав. Я не матковод а маток маю тисяч ???? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 минуту назад, Пахомич сказал: Це хто в такі позі? Не зрозумів до чого попередній пост? 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 14 минут назад, Волкотрубенко сказал: Не зрозумів до чого попередній пост? Ваш попередній пост я також не зрозумів. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 Только что, Пахомич сказал: Ваш попередній пост я також не зрозумів. От і поговорили! 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Апіслав Лучанський Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 минуту назад, Волкотрубенко сказал: От і поговорили! Ідилія 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 12 минут назад, Волкотрубенко сказал: От і поговорили! Ми не говоримо , ми граємо підкидного на дурака. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 8 годин тому, ромео сказав: Лляє... Все те ж... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 6 минут назад, ромео сказал: Все те ж... Був не значний перекур у вигляді мжички. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 26 мая, 2025 10 годин тому, ромео сказав: Лляє... Боже, аж не віриться, що це слова Ромео ! 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 5 годин тому, Пахомич сказав: Ваш попередній пост я також не зрозумів. Ніц Ви не розумієтесь в бджільництві І про погоду: рої не вилітали 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 Тільки що, gardener сказав: Ніц Ви не розумієтесь в бджільництві І про погоду: рої не вилітали Після обіду спогодилось, і вийшов ще один рій, вже посаджені в нове житло. п/с, на завтра наобіцяли дощ, на цілий день. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 27 хвилин тому, Ворон сказав: Після обіду спогодилось, і вийшов ще один рій, вже посаджені в нове житло. п/с, на завтра наобіцяли дощ, на цілий день. Які у вас температури, що рої літають? В мене вище +16 сьогодні не піднімалось. Хмурно і дощ різної інтенсивності. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 Зараз теплий, дрібний, щільний дощ. На пасіку можна тільки пішки. Тільки навіщо я там!? Полюбуватись? Ні вуликів порожніх ні рамок..... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 15 хвилин тому, Волкотрубенко сказав: Зараз теплий, дрібний, щільний дощ. На пасіку можна тільки пішки. Тільки навіщо я там!? Полюбуватись? Ні вуликів порожніх ні рамок..... В мене поки навіть калюж толком нема. Ніби і дощить, але земля все що з нема швиденько вбирає. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 28 хвилин тому, Волкотрубенко сказав: Зараз теплий, дрібний, щільний дощ. На пасіку можна тільки пішки. Тільки навіщо я там!? Полюбуватись? Ні вуликів порожніх ні рамок..... План перевиконали? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 51 хвилину тому, yu1986ra сказав: Які у вас температури, що рої літають? В мене вище +16 сьогодні не піднімалось. Хмурно і дощ різної інтенсивності. Ранком, поки світило сонце, було 16"С,післяобіду було +18"С,вітру майже небуло, моросів дощик чуть. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 3 минуты назад, gardener сказал: План перевиконали? Точно скажу коли перевірю що матки облітались і сіють. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 32 хвилини тому, Волкотрубенко сказав: Зараз теплий, дрібний, щільний дощ. На пасіку можна тільки пішки. Тільки навіщо я там!? Полюбуватись? Ні вуликів порожніх ні рамок..... Пасіка вдома, під боком, два кроки і на пасіці. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 2 хвилини тому, Ворон сказав: Пасіка вдома, під боком, два кроки і на пасіці. Пасіка за два кроки, а собаку за 600 метрів тримаєте Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 2 хвилини тому, gardener сказав: Пасіка за два кроки, а собаку за 600 метрів тримаєте Пасіка моя, а собака сусіда. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 Дощить вже другий день з перервами. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ira 100 Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 Дощ ще до п'ятниці малюють, похолодало по нуклеусах треба знову кормити прививку планову скасовано. Треба робити плановий огляд сімей а погода недає та і бджоли будуть категорично проти) 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 Як вам такий прогноз? 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 9 хвилин тому, ромео сказав: Як вам такий прогноз? Бійся бажань своїх, бо рано чи пізно вони збудуться 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.